kanon7 599 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Otwieram nowy temat, gdzie będziemy wklejać trailer gry, który sprzedał nam grę. Zapewne każdy z nas miał taki jeden trailer, po którego obejrzeniu, nie czekaliśmy na gameplay inne informacje, tylko kupiliśmy daną grę czy potem gra okazała się dobra, to już inny temat - nie tutaj Wklejajcie trailery (youtube) dzięki którym zdecydowaliście kupić daną grę; może i na premierę PS. Można także wklejać trailery, gier które dopiero wyjdą - a wiecie że już kupicie na pewno Zaczynam od siebie ------------------------------- Assassin's Creed 1 (Xbox 360) GTA IV - trailer nr 3 (Xbox 360) Gears of War 1 (Xbox 360) Cyberpunk 2077 (PC) Horizon: Zero Down (PS4) Uncharted 2 (PS4) Heavy Rain (PS3) GTA V (PS5) - coming soon Edytowane 16 Maja przez kanon7 2
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Nie wiem, czy nie celniejszym byłby wątek - trailery gier, które mnie zaczarowały i kupiłem... gniota! Bo o ile wiele z w/w trailerów okazało się też kozacką grą, to jest wiele takich, gdzie trailer zrywa skalp, a gra jest kiszką stolcową. 1
kanon7 599 Opublikowano 16 Lutego Autor Opublikowano 16 Lutego @JeRRyF3D dlatego dopisałem w temacie 4 minuty temu, kanon7 napisał(a): czy potem gra okazała się dobra, to już inny temat - nie tutaj
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego W mojej ocenie naprawdę nieźle w trailerach trzyma się UBI i zajawki Assassina. Bez względu na to, jak kolejne wydania okazywały się copy / paste - zajawki mają zwykle godne.
Lypton 953 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Sufit mi na łeb jeszcze nie spadł, żebym kupował gry po samym trailerze. 3
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Trochę luzu. Nie idzie zapewne autorowi o 1:1 real - zobaczyłem i kupiłem, tylko o efekt pelikana - zobaczyłem trailer i (kupiłem okiem) jeszcze przed zobaczeniem gry / game playa. Fajny wątek - będzie teorii!
Element Wojny 4 775 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 28 minut temu, Lypton napisał(a): Sufit mi na łeb jeszcze nie spadł, żebym kupował gry po samym trailerze. No dokładnie, jeszcze chyba nigdy nie kupiłem gry bo trailer był fajny. 1
GordonLameman 8 449 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Watch Dogs to był zawód RDR2 za to dowiózł i nawet przekroczył wszelkie oczekiwania Tytuł dość niszowy, ale świetnie się bawiłem i to właśnie trailer mnei przekonał Ten trailer bardzo mnie przekonał do Ghost of Tsushima - bawiłem się na niej później świetnie 1
Lypton 953 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Żeby nie było że tylko marudzę, wrzucę po prostu najlepszy gameplay trailer ostatnich lat. 1 1
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Zdecydowanie Wiedźminy były kozackie zawsze.
Rusław 71 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Gameplay Trailer z Battlefielda 3 - Dla tej gry również kupowałem nowego kompa, a grafika do dzisiaj wygląda świetnie. Edytowane 16 Lutego przez Rusław 1
Necronom 431 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego A ja dwa razy dałem się zwieść. Raz dobrze, drugi nie za bardzo Silent Hill 3 (2003) Ten trailer był dołączony do PC wersji SH2 w opcjach, to można było obejrzeć i porównać na bieżąco z SH2. Różnica była duża. Znacznie lepsze tekstury twarzy i mimika bohaterki, te efekty z krwawymi ścianami, ruchome tekstury. Drugi trailer bodajże na Hyperze puszczali. I po przejściu SH2 wiedziałem, że trójka to pewniak I co się okazało trailery były niemalże w całości zgodne z tym co było w grze. Silent Hill 4: The Room (2004) Trailer robił wrażenie, ale tu niestety nie było jak przypadku 3 i różnice względem późniejszej gry były na jej niekorzyść i w wielu aspektach zawiodła. Przede wszystkim coś nie zagrało z dźwiękiem i parę innych rzeczy. Niemniej najbardziej creepy trailer ze wszystkich części.
lamparcicho 697 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Wtedy to było wielkie WOW Nie mogłem się doczekać na ten tytuł jak na żaden inny później. 5 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego I serio kupiliście te gry, bo trailer Wam się spodobał, tak po prostu, a nie dlatego, że i tak byliście zainteresowani zakupem? Ma wrażenie, że mylicie tutaj pewne pojęcia. Autorowi chyba bardziej chodziło o to, że nagle wyskoczył tytuł o którym kompletnie nic nie wiedzieliście, zobaczyliście tylko trailer i od razu zakupiliście, bez zastanowienia czy dodatkowego sprawdzania, na zasadzie efektu WOW.
GordonLameman 8 449 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Nie, to były trailery które sprawiły że te gry chciałem. później zazwyczaj jeszcze sprawdzam czy i jak wyszło No, z Watch Dogs wyszło średnio, a i tak kupiłem Edytowane 16 Lutego przez GordonLameman
Jaycob 1 934 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 3 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a): Zdecydowanie Wiedźminy były kozackie zawsze. Najnowszy nie zrobił na mnie takiego wrażenia, w przeciwieństwie do The Blood of Dawnwalker 1
Necronom 431 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 19 minut temu, Element Wojny napisał(a): I serio kupiliście te gry, bo trailer Wam się spodobał, tak po prostu, a nie dlatego, że i tak byliście zainteresowani zakupem? Obawiam się, że temat zmieni się w losowe wrzucanie trailerów. Ale wracając do pytania. W pewnym sensie tak. Coś tam tylko mniej więcej się wiedziało, ale to nie było jak dzisiaj, że spoilerami czy trailerami jest się zasypywanymi, więc materiałów jak na lekarstwo. Bardziej to na zasadzie przechylenia szali. Coś tam wiedziałem, ale jak zobaczyłem to stwierdziłem, że na pewno wezmę. Jednak, żeby zobaczyć coś z przypadku całkowicie i pod wpływem impulsu to nie zdarzyło mi się.
ODIN85 3 502 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Godzinę temu, Element Wojny napisał(a): I serio kupiliście te gry, bo trailer Wam się spodobał, tak po prostu, a nie dlatego, że i tak byliście zainteresowani zakupem? Ma wrażenie, że mylicie tutaj pewne pojęcia. Autorowi chyba bardziej chodziło o to, że nagle wyskoczył tytuł o którym kompletnie nic nie wiedzieliście, zobaczyliście tylko trailer i od razu zakupiliście, bez zastanowienia czy dodatkowego sprawdzania, na zasadzie efektu WOW. Ja oglądam tylko pierwszy trailer a potem kupuję. I tak przy każdej grze. 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Moja pierwsza 'legalna' gra. Intro jak na tamte czasy mega. Gra tez super, taka 8/10. Pamietam pustke jak ja przeszedlem....
Jaycob 1 934 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 6 godzin temu, kanon7 napisał(a): Cyberpunk 2077 (PC) Na mnie większe wrażenie zrobił:
Vulc 2 191 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Powyższy trailer do Wiedźmina 3 to majstersztyk, ale zapowiedź z E3 też robiła mega wrażenie, idealna synchronizacja z muzyką. No i kolejny, absolutny klasyk, jak tego jeszcze mogło nie być. Wariactwo co się po tym działo z FusRoDa. Oczywiście, że nie chodzi o to, że ktoś łyknął 3 minuty filmiku i kasa leży na stole, bezwarunkowo. Bardziej chodzi o wrażenie jakie wywiera damy materiał, "chcę to mieć i trzymam kciuki, że będzie to coś więcej niż tylko efektowny trailer". 1 1
sideband 1 775 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Nawet nie trailer mnie kupił, ale jak zobaczyłem gameplay z E3 2008 to wiedziałem, że muszą w to zagrać. Trailer z muzą tylko dokończył dzieła ME otrzymała również nagrodę na E3 2008 Edytowane 16 Lutego przez sideband 1 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego To była świetna gra. Mój ulubiony kawałek:
Kris194 4 720 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Było zdecydowanie czuć, że to będzie coś świeżego i w sumie było
Rekomendowane odpowiedzi