Ciekawostki motoryzacyjne KiloKusha
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez dannykay · Opublikowano
Testy nic nie mówią, ale to jednak Red Bull i Mercedes na czele, a cadillac ostatni -
Przez bleidd · Opublikowano
Rzekłbym, że większość. 5:30, sklep zamknięty a tam już 2/3 parkingu obsadzone. I tak prawie każda Biedronka i Lidl w mieście. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Nareszcie państwa biorą się za oczywiste oczywistości. Trzymam kciuki żeby w końcu coś się naprawdę ruszyło globalnie w tym temacie. -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie koniecznie po tym zabiegu taktowanie musi spaść do "base clock" ile będzie w tym modelu tego ci nie powiem, w wielu laptopach tak robiłem i różnicy w wydajności w przeglądaniu neta, yt jakieś pracy w wordzie itp nie było żadnej, nigdy byś nie pomyślał że cpu ma niższe zegary klienci po takim zabiegu jeszcze dziękowali że laptop cichy i chłodny nikt nigdy nie narzekał że ma gorszą wydajność. Raz nawet tak zrobiłem dla znajomego w laptopie gamingowym który ma lipny układ chłodzenia (gigabyte G7 KF) i było nawet lepiej niż na stock bo z biegiem czasu zegary z boostem i tak konkretnie spadały przez wysoką temperaturę i napięcie pod obciążeniem do tego lapek wył niemiłosiernie nawet po czyszczeniu i aplikacji PTM7950 na cpu i gpu. Wyłączyłem boosta i inna bajka, w tym przypadku nawet w grach nie było spadku wydajności a klient zadowolony.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi