Lost Soul Aside
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Barosz · Opublikowano
Automatyczny,kolbowy czy przelewowy ? Całe życie piłem kawę sypaną z mlekiem natomiast w pracy zawsze spotykałem się z różnymi ekspresami czy to Philips czy DeLonghi wniosek miałem jeden kawa z takiego ekspresu mi nie smakowała jakoś zbytnio a do tego zawsze było jej mało w kubku była mocna w smaku często kwaskowa (nawet przy nowym ekspresie) Nie wiem czy to wina samej kawy jako rodzaju kawy czy może chodzi o sam proces zaparzania, który na pewno różni się wsypania kawy do kubka i zalania wrzątkiem. Jaki ekspres będzie najbardziej przypominał w smaku zwykłą czarną? Automatyczny jest o tyle fajny że kilka rodzajów kaw mlecznych może zrobić jak latte które lubię bardzo natomiast kwestia mycia tego systemu mlecznego to już inna sprawa. O kolbowym nie wiem za dużo a przelewowy wydaje się być blisko podobny do zwykłej kawy. Czy wy też mieliście problem z przystosowaniem się do smaku kawy z ekspresu automatycznego ? Czy tylko ja mam jakieś dziwne kubki smakowe 🤣 -
Przez miro · Opublikowano
899zł amazon : https://www.amazon.pl/MSI-X670E-Gaming-Plus-Wifi/dp/B0CQPLGTRV?pd_rd_w=Ccwd6&content-id=amzn1.sym.0218330a-13ab-4596-84fe-14ea219b9764%3Aamzn1.symc.30e3dbb4-8dd8-4bad-b7a1-a45bcdbc49b8&pf_rd_p=0218330a-13ab-4596-84fe-14ea219b9764&pf_rd_r=QS8WBYSRPE941JJTJM1K&pd_rd_wg=57UNq&pd_rd_r=00de8a40-8f83-4d80-89ee-993d2a0c7d1d&pd_rd_i=B0CQPLGTRV za 950 to była x870e gaming, teraz 1200 chyba nawet Ty pytałeś w innym temacie -
Przez Umberto · Opublikowano
Co prawda brakuje jeszcze panelu przedniego i backplate-a (w przygotowaniu), ale zamieszczam gdyż obiecałem że będzie w listopadzie: Podzespoły: Procesor i5 12500T Płyta główna Asus B660M-K RAM 16 GB Hynix 3200Mhz GPU Inno3D RTX 4060 (UV 875 mV) Dysk Adata E100 1TB Zasilacz FSP 300W 80+Gold Chłodzenie pasywne-radiatorowe Waga 10,5 kg. Wkrótce raporty z testów, na zaostrzenie apetytu screen z Wieśka po godzinie gry (Ustawienia Ultra, Dlss-jakość, Synchronizacja pionowa-60Hz): Pobór prądu z gniazdka 115-120 W. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Docieram do końca gry, z bardzo wooooolna, ale teraz klimat to już wylewa się litrami z ekranu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi