Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie była taka zła gra. Jedynie dlc i zakończenie to żart.

3 godziny temu, musichunter1x napisał(a):

Callisto Protocol ponoć miał duże problemy produkcyjne i musieli nagle dokończyć projekt, gdy system walki był w powijakach. Dostaliśmy protezę, a nie wizję twórców.:kwasny:

.

Opublikowano (edytowane)

W sumie nie wiem jaka była, bo nie grałem, tylko oglądałem parę materiałów na temat produkcji tej gry oraz dobrych omówień. :E 
Czasem bardziej interesuje mnie projekt, niż samo ogranie tytułu.

W Sillent Hill powinni uderzyć w horror psychologiczny, intrygi, wraz z głębią detali. Po zapowiedzi  tego spodziewałem się, ale im dalej w las, tym bardziej coś mi śmierdzi, ale może to tylko wczesne etapy do pokazu oraz unikają spoilerów.
Już nic nie naprawią, bo w tym roku wychodzi, a system walki rodem z RPG to praktycznie wyrok dla takiego "horroru".

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, musichunter1x napisał(a):

Callisto Protocol ponoć miał duże problemy produkcyjne i musieli nagle dokończyć projekt, gdy system walki był w powijakach. Dostaliśmy protezę, a nie wizję twórców.:kwasny:

Nie śledziłem tego, ale nawet jeśli. To co mnie to obchodzi. Ja patrzę na końcowy produkt i jak to finalnie zostało zrealizowane. Przecież ta gra kosztowała normalną kwotę. Do tego jest to horror S-F z definicji. Czy w ogóle przez ten system walki gra była nawet odrobinę straszna? Nie. Irytująca, jak najbardziej. 

Nazwaliby to nie wiem np. Forbidden Souls i jako nowe IP niech sobie jest. Ale podpinając pod markę Silent Hill może być trochę strzał w kolano. Bo gra może nie dać tego, z czego seria słynie.

Edytowane przez Necronom
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Walka do całkowitej poprawy, nie czuć tu kompletnie siły ataku. Przeciwnicy to nieruchome gąbki "na pociski", reszta wyjdzie po premierze, ale osobiście po wysokiej poprzeczce SH2, nie mam jakoś parcia na to co zaprezentowali.

Opublikowano
4 godziny temu, PaVLo napisał(a):

Walka do całkowitej poprawy, nie czuć tu kompletnie siły ataku. Przeciwnicy to nieruchome gąbki "na pociski", reszta wyjdzie po premierze, ale osobiście po wysokiej poprzeczce SH2, nie mam jakoś parcia na to co zaprezentowali.

Grałeś już?

Opublikowano

I jeszcze te spowolnienia. Piwa z wódką się raczej nie miesza :E Jak z połączenia soulsów i horroru(rzekomo) ma wyjść coś dobrego. Grą byłem zainteresowany właśnie do momentu ukazania tej komicznej walki. 

Opublikowano

Kurde mimo ze ten setting może być ciekawy ale im więcej filmów oglądam to ta walka wygląda dość drewniane naprawdę a tym bardziej w SH2 jednak jak grałem to nie wyglądało tak zle ze tu nie wiem czy odratują.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Wcześniej jeszcze była ta recka od Dualshockers co niby przypadkowo im wyciekła, a dali 9,5/10, ale Dualshockers też bym nie traktował poważnie, bo u nich zmieniło się jakiś czas temu szefostwo i podobno ich strategia to kliki. 

Trochę mi się nie chce wierzyć, że gra z taką walką zbierze 9, ale w sumie to już nie takie rzeczy w giereczkowie się zdarzały.

Edytowane przez @MUZ
Opublikowano

Jeszcze wierzycie w recenzje przedpremierowe? Ja widzę materiał, że to drewno jak nie wiem i z SH toto ma tylko tytuł wspólny.

Znowu się zlecą "znafcy" co serię ze słyszenia znają, nie znają jej w ogóle i 10/10, bo temat na czasie :E 

Opublikowano
4 godziny temu, Necronom napisał(a):

Jeszcze wierzycie w recenzje przedpremierowe? Ja widzę materiał, że to drewno jak nie wiem i z SH toto ma tylko tytuł wspólny.

Znowu się zlecą "znafcy" co serię ze słyszenia znają, nie znają jej w ogóle i 10/10, bo temat na czasie :E 

Recenzje,oceny na Steamie i liczba grających nic nie znaczą:E

Opublikowano (edytowane)

Wolę tych "znafców" niż walniętych purystów, którym nic nie odpowiada. Silenty były drewniane, te gry nigdy nie stały animacjami ani walką, liczył się klimat, atmosfera, o czym co niektórzy chyba zapomnieli. 

Edytowane przez DITMD
  • Upvote 1