ODIN85 5 304 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 8 minut temu, userKAMIL napisał(a): Wcześniej od kiedy można grać? Jutro 6 rano. 8 minut temu, Necronom napisał(a): Ale że GOL czy steam? Na GOLu już wiele takich kwiatków było. A na steamie masz realne granie. Nie jest idealny, ale działa lepiej niż taka recenzja. Przynajmniej można się dowiedzieć jak gra chodzi. Ja się tym posiłkuję i mniej więcej się zgadza. Jak chodzi to się tu bardziej dowiesz
Necronom 600 Opublikowano 22 Września 2025 Autor Opublikowano 22 Września 2025 Od ludzi z RTX 4090/5090. A to mnie mało obchodzi 🙂 1
Jaycob 3 174 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 Jest kilka zakończeń i każde przejście trochę się różni, jak w Nier: Automata. Szczerze? Nie przepadam za tym - wolałbym zobaczyć wszystko od razu, zamiast biegać przez grę cztery razy. Cytat "For what it's worth, reading through a number of reviews as I've been updating the OP, I don't think it's like this either. Apparently these are the changes in New Game+, and I will mention these stack so there's more changes in four different playthroughs (explain more in detail afterward): -New areas in many previous locations -New bosses sprinkled throughout -New documents about -Changed and whole new cutscenes (apparently if you try skipping a cutscene that's changed, the game will warn you the cutscene has new/changed stuff in it) -New side quests open up -New items/skills, along with previous skills carrying over from past playthroughs -New skips, you get new items which skip certain sequence of the original game and some lead to completely new areas/bosses Roughly, the structure of the game goes like this: -Playthrough 1: One ending, linear story -Playthrough 2 & 3: Three new endings open up, the story now branches out and there's various remixed stuff, new notes, new cutscenes, new bosses, new side quests, etc. Two endings you can get in either order, one ending is a joke ending you can get while trying to get another ending with a well planned save file (since you just need to finish its unique side quest to get the ending, then can reload your save). Once you get one of the two new "main endings", the third playthrough adds even more changes to the game than the 2nd playthrough. -Playthrough 4: After getting all three "main endings" (Joke ending isn't counted towards this), you unlock a final ending and a "final" remixed version of the game with more new content added throughout the game leading to the final ending." 1
DITMD 1 614 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 Ale dzięki temu masz replay value. Jak dla mnie taka opcja jest spoko. 1
ODIN85 5 304 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 43 minuty temu, Jaycob napisał(a): Jest kilka zakończeń i każde przejście trochę się różni, jak w Nier: Automata. Szczerze? Nie przepadam za tym - wolałbym zobaczyć wszystko od razu, zamiast biegać przez grę cztery razy. Ale po co? Raz kończysz a reszta na yt
Jaycob 3 174 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 28 minut temu, DITMD napisał(a): Ale dzięki temu masz replay value. Jak dla mnie taka opcja jest spoko. No racja, zależy jak to zrobili. Tu widać, że dorzucili sporo nowej zawartości, więc każde kolejne przejście może być fajne. Zwykle w grach różni się tylko ending i nie warto grać.
ODIN85 5 304 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 Aha "Walki z bossami mogą nawet niektórym przypomnieć pojedynki z gier soulslike - wymagając nauki wzorców ataków, uników i odpowiedniego gospodarowania staminą."
Gość Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 Ja nie wiem kto by chciał walczyć jak walka tak wygląda - rwane brzydkie animacje, zero hitboxu czy brak reakcji na uderzenie. Nie rozumiem dlaczego serwują tak wyglądającą walkę, jednocześnie ją rozbudowując w tej części dając unik, kontratak i fokus.
dawidoxx 1 188 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 2 godziny temu, userKAMIL napisał(a): Wcześniej od kiedy można grać? Jutro bodajże od 6:00 na pc/steam 1
ODIN85 5 304 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 (edytowane) Można unikać walki Edytowane 22 Września 2025 przez ODIN85
Gość Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 No można i w tym wypadku może i nawet trzeba
ODIN85 5 304 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 A zresztą jest wybór stopnia trudności więc raczej każdy skończy.
Jaycob 3 174 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 Gameplay z PS5 Pro. Wygląda IMO spoko, tylko te pauzy po uderzeniu są jakieś dziwne. Gość tak serio? Japońska gra, japoński setting… a on ciśnie po angielsku?
Crew 900 1 178 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 (edytowane) Ja pier. ale polecieli z ceną 340 zł u nas a w dolarach 250 zł. Zwróciliście uwagę na te cienie? Przecież to piksele są... Słychać wiatr a roślinność sztywna Edytowane 22 Września 2025 przez Crew 900
userKAMIL 1 327 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 Ja wersje Deluxe za 27 jurków wziąłem gifta. 1
DITMD 1 614 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 Ja wziąłem na Fanatical, nie bawię się w jakieś gifty, wolę wydać więcej i mieć spokojną głowę, a i tak ponad stówa w kieszeni względem Steama 2
userKAMIL 1 327 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 Spoko ja mam spokojną głowę wydając jednak mniej. 1
DITMD 1 614 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 8 minut temu, userKAMIL napisał(a): Spoko ja mam spokojną głowę wydając jednak mniej. Tutaj wydasz więcej, gdzieś wydasz mniej, na jedno wychodzi
PaVLo 1 444 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 1 godzinę temu, Jaycob napisał(a): Gameplay z PS5 Pro. Po ograniu SH2:R ta gra prezentuje się według mnie bardzo słabo. Kamera za blisko, narzucony jasny filtr i te uderzenia, które niemal nie ruszają przeciwników i przechodzą przez nich. Dla mnie ta gra może wylądować w "koszyku biedaroniki", bo za taką ceną w życiu tego bym nie brał 2
Ryszawy 972 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 Na tym filmiku co Jaycob wrzucił to ta walka z tymi idiotycznymi pauzami po uderzeniu (wygląda to mniej więcej tak jakby się jakaś animacja miała odpalić, ale ktoś zapomniał jej dodać) jest super wk...jąca i to po prostu skreśla tę grę z listy gier w które chciałbym zagrać.
Necronom 600 Opublikowano 22 Września 2025 Autor Opublikowano 22 Września 2025 Tak samo mi się właśnie wydaje, ale ten wysyp pozytywnych recenzji zaskakujący. Rozumiem jakby tam GOL tak odpalił, ale jest tego więcej. Ale nie mam zamiaru 340 zł wydawać, żeby się przekonać i potem to zwracać. Jutro się okaże.
DITMD 1 614 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 (edytowane) To ma być psychologiczny horror z fajną fabułą i klimatem, a nie gra akcji, większość walk i tak pewnie pominę. Zresztą zobaczymy jutro, wracam z pracy i ogrywam Silenta, albo mi podejdzie, albo nie Edytowane 22 Września 2025 przez DITMD
Qrdello 1 265 Opublikowano 22 Września 2025 Opublikowano 22 Września 2025 Ja od popołudnia czekam, wziąłem wersję DELUXE przez wzgląd na szybszy dostęp. Na loaded wyszło 250 ziko. Cena steamowa masakra 1
Rekomendowane odpowiedzi