rtx5090@intel vs amd
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Nie powinieniem odpisywać, nie karmić... ale takie wpisy jak ten to ja lubię. Człowiek włącza kompa, czyta post i od razu dzień lepszy, bo nie ma to jak się z rana porządnie pośmiać Bronienie rusków i jakiś bełkot o podwójnych standardach. Piękny wpis. Taki niezbyt skuteczny dla ruskiej propagandy, bo trochę dziwnie wygląda, ale to nie mój problem Pierdu pierdu o "podwójnych standardach" - gdy USA i Niemcy są naszym sojusznikiem i nie ma opcji, żeby nam wjechały czołgami i zaczęły mordować Polaków, a ruscy sami to wręcz obiecują. No faktycznie. Jak ja śmiem nie uznawać rusków i Niemcow/Amerykanów za podobne zło. W Niemczech i USA nie panuje mafijny terror, nie wylatują ludzie masowo z okien ani nie dostają dziwnych zawałów po herbatkach za to, że mieli odwagę krytykować władze. Jedna szmata zwana putinem nie rządzi przez 20 lat srając na demokrację. W telewizjach nie ma zakazu pokazywania czegokolwiek niezgodnego z propagandą. Internetu nie odłączają. USA nie mają na koncie jednego z największych zbrodniarzy w historii ludzkości (Stalin) i nie okupowały i nie niszczyły Polski w latach 1949-1989. No ale taaa. PODWÓJNE STANDARDY! Jak ja śmiem biednych rusków traktować inaczej A skoro minęła już godzina, to gdzie zarzutka o Białorusinie przyłapanym na szpiegowaniu? Przecież jakby to był Ukrainiec, to byście z ptysiami nasrali o tym już z 5 wrzutek i prowokowali dyskusje o tym. No czemu nie wrzuciliście? Przecież nie jesteście ruskimi trolami, a wszyskie podobne wydarzenia ostatnio TAK BARDZO was interesowały. A teraz nagle nie. Przyjacielska rada: żeby was bidulków źli userzy na forum nie wyzywali od onuc, wrzucajcie newsy o tym co na terenie Polski nabroił Fiutin z Baćką. https://www.abw.gov.pl/pl/informacje/2721,Zatrzymanie-obywatela-Bialorusi.html -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@SlayerChoćbym nie wiem jak mu dowalił obciążeniem to max 93W u mnie wciąga. -
Przez 209458 · Opublikowano
Ludzie sortują rzetelnie? Lepszego dowcipu dawno nie czytałem. Mam ci podesłać kilka zdjęć co widuję u siebie w bloku? To automat trzeba raczej celowo oszukiwać: podmieniać kody kreskowe, wpychać butelki na siłę itd. czego się zdecydowanej większości nie chce -
Przez sil3nthunt3r · Opublikowano
Ja nawet laddera jeszcze nie zacząłem Cały czas testy Warlocka na nl Plus jeszcze gram na offline. Ogólnie jest mocny. Przetestowałem już buildy Echoing Strike oraz Abyss. Echoing Strike to totalne op, w bisowym sprzęcie to już... Abyss spoko, ale jakoś nie siedzi mi ten build. Zdecydowanie wolę Hammera, Jave i Soso pod light. Dzisiaj wieczorkiem respec na fire i dalsze testy. Sprzęt już gotowy. Nie mam tylko Ars Diabolos i tych nowych butów +1 Chaos, ale i tak wolę Wartravlery pod mfa. Terror zonów nie wiem ile zrobiłem, ale mega dużo. Nowego Sundera na oczy nie widziałem :) -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@CryptTMzrobiłem inny patent i phanteks się zamknął z arctic Z czasem zmieni aio to się da wentyle na dół.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi