007: First Light
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
Ja raczej ją skończę, bo podoba mi się świat i nawet fabuła, ale raczej nie będę się męczył z każdym przeciwnikiem dla jakiejś nowej fryzury czy majtek. Nie no, gra jest akurat ciekawa, ale walki to niemal jak w Dark Souls, trzeba nauczyć się kiedy należy zrobić unik lub blok, na szczęście jak coś nie pójdzie to zapis mamy niedaleko. W grze trafiłem już kilka razy na to, że w czasie walki, kamera ustawiła się za jedną z moich postaci, gdy atakowana była inna i nie widziałem chwili ataku i nie mogłem skutecznie zrobić manewrów W grze powinna być możliwość podejrzenia statystyk wrogów, aby skuteczniej wykorzystywać punkty akcji i tą masę umiejętności, zwłaszcza jak walczymy kolejny raz z takimi samymi, więc już powinny być widoczne słabe i mocne strony. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Te podporki na sledziu to slaby pomysl, najlepsze wdg mnie wizualnie to sa te malutkie pionowe na tył karty -
Przez kalderon · Opublikowano
89% kasy wydamy w polskim przemyśle, innymi słowy UE wyda w polskich firmach pieniądze na zakup broni dla Ukrainy. Gdzie wady? -
Przez Wu70 · Opublikowano
Naszeauto jest jeszcze pół roku, kto chce to się załapie, pozostali będą błagać Od stycznia będę czegoś szukał dla siebie Dobre oferty na spalinowe działają na innej zasadzie, potrzebne są droższe marki a nie coś co ma utratę wartości 99%, niskie stopy procentowe i oferty od pośredników którzy dostali dobrą cenę. -
Przez Oldman · Opublikowano
nie chce krakać ale to sie może dobrze nie skończyć w zyciu bym nie włozył stacjonarnego kompa do walizki i poszedł z tym na lotnisko, szaleństwo ja myslalem że OP rozpatruje wyłącznie jezdzenie własnym autem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi