Skocz do zawartości

Jaki widok kamery najbardziej lubisz w grach Resident Evil?  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki widok kamery najbardziej lubisz w grach Resident Evil?

• Kamera zza pleców postaci (TPP)
    • Widok pierwszoosobowy (FPP)
    • Stała kamera - Fixed Camera Angles (stare klasyczne RE)
    • Nie mam preferencji / zależy od gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Baxter napisał(a):

W Game Boost 187,81 i nie musisz oszukiwać zmieniając  region i nie płacić VAT.

no tak, game boost jest zupełne legit, bo oni za Ciebie zdjęli podatek. :hihot: przeciez wiadomo, że te keyshopy to jeden ch.. kupuje na insta, bo mam tam konto i jak na razie wszystkie klucze przeszły. Jak porównuję przed zakupem na ggdeals to zawsze są wśród najtańszych. RE już się instaluje.

Edytowane przez DżonyBi
Opublikowano
36 minut temu, DżonyBi napisał(a):

no tak, game boost jest zupełne legit, bo oni za Ciebie zdjęli podatek. :hihot: przeciez wiadomo, że te keyshopy to jeden ch.. kupuje na insta, bo mam tam konto i jak na razie wszystkie klucze przeszły. RE już się instaluje.

Konto ? przecież niemal na każdym keyhopie logujesz się przez google. Więc co za różnica. Po co przepłacać. Ja kupowałem we wszystkich keyshopach  i wszystkie klucze przeszły oprócz jednego z G2A gdzie kasę sprzedawca zwrócił po chwili.Kupiłem ponad 100 gier w keyshopach. Więc takie gadanie że tylko insta jest bezsensu.

Opublikowano
2 minuty temu, DżonyBi napisał(a):

Oczywiście można się logować za pomocą konta google gdzie popadnie. Ja tego nie robie i nie napisałem, że tylko insta. Wkleiłem tylko ofertę, a ty mi tu pi.. o jakims oszukiwaniu z podatkiem.

Bo na isnta wybierasz inny region niż PL żeby ominąć VAT to jeden z takich specyficznych keyshopów. 

Opublikowano (edytowane)

A inne wyłączają podatek za Ciebie i to jest jedyna różnica. Jesteś w Polsce i powinieneś zapłacić podatek. insta daje Tobie wybór, a inne keyshopy nie. Nie ma o czym rozmawiać.

Edytowane przez DżonyBi
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Czy ta gra nie miała tego nowego Denuvo? Jak tak, to bardzo szybko padło :E

Pewnie zrobili to jak RE4R. Tam nie było złamane, tylko oszukali zabezpieczenie, używając trybu offline. Nie wiem po co firmy za to płacą...
Oh, wyżej ktoś już wspomniał o hypervisor, ale nie wiem czy to coś podobnego. :E 

Muszę sprostować detal swoich narzekań. Leon jednak jest wcześniej, bo nagranie Shirrako pokazało go późno lub źle zerknąłem na czas we filmie. Już zdjęli jego przejście, bo wysłał kilkanaście godzin za wcześnie. 

Edytowane przez musichunter1x
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Pewnie zrobili to jak RE4R. Tam nie było złamane, tylko oszukali zabezpieczenie, używając trybu offline. Nie wiem po co firmy za to płacą...

A może tak jest, RE mnie mało co interesuje więc jak przy RE4 nie mam pojęcia jak była, ale tutaj zobaczyłem że najtaniej w zatoce, później że denuvo i wchodząc na zakazaną stronę patrzę że playable  z jakimś HYPERcoś i KIRIGIRI :E i wuj wie o co chodzi. Ja wspomniałem o HYPER coś tam

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
11 minut temu, DITMD napisał(a):

Ten bypass podobno wymaga dostępu do kernela :E

To juz jakaś wyższa jazda, choć jakiś czas temu wzięła mnie ochota na Trials Rising i jakie moje było zdziwienie że gra na win11 nie odpala tzn. odpala na ułamek sekundy, więc poszukiwania i trzeba było włączyć jakieś sudo i do tego w powershellu wklepać komendy i wtedy zadziałało, a gra stara nie jest ale w Ubi sa same leniwce. 

Opublikowano (edytowane)

Hmm zauważyłem, że gra pomimo włączonego PT sama przechodzi do Max RT... Po cutscenkach nagle mam 116 fps w mieście z Leonem... Wychodzę do menu, wyłączam PT włączam z powrotem i mam 77 fps czy tak jak być powinno. 2 razy już mi się tam zdarzyło... Widac to też po vram bo z PT mam 15,1 gb zajęte a z ma RT 13gb... No I po odbicia h na karoserii i szybach... 

Edytowane przez aureumchaos
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Gordek napisał(a):

Ej, ale ostrzegaj o spoilerach.

Za takie coś powinien być odpoczynek od forum. Zero myślenia. Zaraportowałem, ale na tym forum bany dają tylko pisiakom, więc typ przejdzie suchą stopą za ordynarny spoiler.

Edytowane przez Tankietka
Opublikowano
2 godziny temu, aureumchaos napisał(a):

Na 3440x1440p I z wszystkim na Maxa i włączonym PT a dlss na Q no FG włączone mam między 60 a 70 fps w mieście (dopiero zaczynam) 

Tragedii nie ma :E

Jesteś pewny? Nawet na purpisi wychodzi że w 1440p 4080 ma średnio 44 fpsy z PT i dlssq. :E może masz dlssp jednak włączone, bo jak odpalasz PT to automat wywołuje dlssp i FG.

U mnie ta sama rozdzielczość, karta podobna i w takich ustawieniach gra kręci się wokół 45-50 fps na 7800x3d. Przy przejściu na dlssp dopiero mam ponad 60 fps z PT. Jak wyłączę PT to z dlssq mi leci ponad 90 fps.