The Expanse: Osiris Reborn
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Blackstr8 · Opublikowano
Zamieniłem się wczoraj z bratem na 850 pure power 13m, on niedawno kopił ale i tak potrzebne mu tylko jedne wejście, w zasadzie sam nie wie po co brał 850 ale ten był od ręki a na 750 trzeba było czekać, ja swój w tamtym roku dostałem nowy w ramach gwarancji, wiec wymiana poszła bezproblemowo, jako różnice w cenie kopiłem whisky którą razem wypiliśmy Z tym że zauważyłem i widziałem że ktoś o tym też pisał, ze 850 huczą... i faktycznie, jak by na niskich obrotach jest lekkie buczenie, zmieniłem krzywą wentylatorów i jak by na niskich bez zmian, na wyższych przestaje, a dwa tak jak wczoraj tak i dziś, przestaje po jakimś czasie pracy kompa... normalnie chyba kuwa deal życia zrobiłem hahaha..już mam dość tego całego upgrade -
Przez some1 · Opublikowano
Tak, pod gry już lepiej 5600 niż 5700. -
Przez ptys · Opublikowano
skąd te brednie bierzecie? z sympozjum młodej lewicy? w takiej kolorowej GB wymagania dużo wyższe i taka Panczenko napewno by go nie dostała https://www.gov.pl/web/mswia/popros-o-uznanie-za-polskiego-obywatela źródło Poproś o uznanie za polskiego obywatela Jak załatwić sprawę? W urzędzie lub listownie. Kto może skorzystać z usługi? Cudzoziemiec, który spełnia przynajmniej jeden z poniższych warunków: warunek: co najmniej od 3 lat, nieprzerwanie i legalnie, przebywa w Polsce, na podstawie zezwolenia na pobyt stały, zezwolenia na pobyt rezydenta długoterminowego Unii Europejskiej lub prawa stałego pobytu, ma stabilne i regularne źródło dochodu w Polsce, ma tytuł prawny do zajmowania lokalu mieszkalnego, warunek: co najmniej od 2 lat, nieprzerwanie i legalnie, przebywa w Polsce, na podstawie zezwolenia na pobyt stały, zezwolenia na pobyt rezydenta długoterminowego Unii Europejskiej lub prawa stałego pobytu, co najmniej od 3 lat jest w małżeństwie zawartym z obywatelem polskim lub nie ma żadnego obywatelstwa, warunek: co najmniej od 2 lat przebywa nieprzerwanie i legalnie w Polsce na podstawie zezwolenia, które uzyskał w Polsce jako uchodźca, warunek: ma mniej niż 18 lat, legalnie przebywa w Polsce, na podstawie zezwolenia na pobyt stały, zezwolenia na pobyt rezydenta długoterminowego Unii Europejskiej lub prawa stałego pobytu, jedno z rodziców ma polskie obywatelstwo, drugie z rodziców wyraziło zgodę na uznanie dziecka za polskiego obywatela, warunek: ma mniej niż 18 lat, legalnie przebywa w Polsce, na podstawie zezwolenia na pobyt stały, zezwolenia na pobyt rezydenta długoterminowego Unii Europejskiej lub prawa stałego pobytu, co najmniej jednemu z jego rodziców zostało przywrócone polskie obywatelstwo, drugi rodzic, jeśli nie ma polskiego obywatelstwa, wyraził zgodę na uznanie dziecka za polskiego obywatela, warunek: co najmniej od 10 lat nieprzerwanie i legalnie przebywa w Polsce; ma zezwolenie na pobyt stały, zezwolenie na pobyt rezydenta długoterminowego Unii Europejskiej lub prawo stałego pobytu, ma w Polsce stabilne i regularne źródło dochodu oraz tytuł prawny do zajmowania lokalu mieszkalnego; warunek: co najmniej od roku nieprzerwanie i legalnie przebywa w Polsce; ma zezwolenie na pobyt stały, uzyskane w związku z polskim pochodzeniem lub Kartą Polaka. Pamiętaj! Aby zostać uznanym za polskiego obywatela musisz znać język polski na poziomie B1 – potrzebujesz urzędowego potwierdzenia. Informację jak uzyskać taki certyfikat znajdziesz tutaj. Pamiętaj! Wojewoda może odmówić uznania za polskiego obywatela, jeśli stanowiłoby to zagrożenie dla obronności lub bezpieczeństwa państwa albo ochrony bezpieczeństwa i porządku publicznego -
Przez Fatality · Opublikowano
Nie zwróciłem uwagi na pobór prądu, jutro wieczorem zerknę w cyberpunku, ale sobie na szybko sprawdziłem w chat gpt to w AC jest to normalna wartość prądu, w CP2077 powinno dobijać do 330-350 w PT We wbudowanym benchmarku pokazywało maks obciążenie gpu na 97% te 300w to chyba nadal jest w normie, pewnie zależy od gry -
Przez DjXbeat · Opublikowano
To jest powtarzany stereotyp zbudowany na bazie badziewnych pomp, które nie trzymają deklarowanych parametrów. 4 rok mi leci w 165m2 chałupie praktycznie na samych grzejnikach i jakoś ta grzałka coś mało pracuje a były noce gdzie było -21C W domu 22C na parterze, 21-22C na piętrze i łazienka z podłogówka +24C Jeden z sąsiadków ma kopciucha i jak dokłada do niego to pół ulicy nie widać. Za miedzą ma rodzinę Policjantów to nie raz przez godzinę ich domu nie widzę tylko czarno-szary dym. Patrząc na to, że sąsiedzi odpalali dodatkowo kominki przy ostatnich mrozach jakoś to się kupy nie trzyma
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi