Reddzik 3 899 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Rozgrywka we wczesnym dostępie jest przewidziana na około 2 godziny, Tak tanio to stoi bez promo, a że dają tylko 2 godziny rozgrywki, a ma być 15 w pełnej wersji, którą przewidują za ok 18 miesięcy o ile dobrze pójdzie, to lepiej poczekać
Fenrir_14 1 306 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) @Reddzik to i tak nie ma tragedii. Activision za 7-8 godzinną kampanię która w zasadzie co roku sprowadza sie do tego samego kasuje okolo 10 razy więcej a te dwa małe piwka co więcej kosztowały to machnąłem w mniej jak godzinkę Edytowane 2 Czerwca przez Fenrir_14 1
PaVLo 1 290 Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) Całkiem przyjemnie to wygląda Edytowane 2 Czerwca przez PaVLo 1
Paw79 262 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca To te 34 ziko jest już za pełną grę (zakładając że ją skończą w ciągu tych 18-tu miesięcy), czy trzeba będzie dopłacać za "dalszy ciąg"?
PaVLo 1 290 Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca Czy cena gry ulegnie zmianie podczas i po wczesnym dostępie? „Tak, wersja we wczesnym dostępie ma znacznie obniżoną cenę. Kwota wzrośnie w oparciu o kolejne aktualizacje. Jeśli zdecydujecie się na wczesny zakup, skorzystacie z dużej zniżki, będącej podziękowaniem dla tych, którzy uwierzyli w nas od samego początku.” Wychodzi na to, że 34zł za pełniaka, a teraz jest mega promocja. Tak samo było za Titan Quest 2 przy starcie wczesnego dostępu płaciło się 111zł, a obecnie za to samo już 145zł. 1
sideband 3 101 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Płacisz tyle tylko pamiętaj nikt Ci nie da gwarancji, że kiedykolwiek wyjdzie pełniak Albo poczekasz powiedzmy 5lat wiesz oni mogą pisać 18msc tylko papier wszystko przyjmie. 1
azgan 1 860 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca W dniu 19.11.2025 o 21:01, PaVLo napisał(a): Niektórzy porównują ją do, moim zdaniem, świetnego Dark Messiah of Might and Magic A widzieli to😉?
Paw79 262 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) To biere. Nawet jak oszukajom to strata 34 złociszy jest do przeżycia. PS. Ale trochę mnie zaskoczył ten wczesny dostęp i sposób wydawania. Po trailerach myślałem że to będzie od razu duża, legitna gra- szczególnie że wydaje ją THQ Nordic. Edytowane 2 Czerwca przez Paw79 1 1
dawidoxx 1 169 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca W tej cenie to ciezko nie zaryzykować za mna kilkanaście minutek i jak na razie to zapowiada się obiecująco 1 2
sideband 3 101 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 9 minut temu, azgan napisał(a): A widzieli to😉? Dokładnie ta sama sytuacja coś co może w ogóle nie pojawić się. 1
PaVLo 1 290 Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca 10 minut temu, azgan napisał(a): A widzieli to😉? Widzieli i czekają 1 1
azgan 1 860 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 10 minut temu, sideband napisał(a): Dokładnie ta sama sytuacja coś co może w ogóle nie pojawić się. Ale też wygląda fajnie
sideband 3 101 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 4 minuty temu, azgan napisał(a): Ale też wygląda fajnie Zgadza się podobno klimaty i nawet rzekłbym, że na filmie to lepiej wygląda od Fatekeeper tylko zalatuje fejkiem 1
JeRRyF3D 2 115 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 35 minut temu, azgan napisał(a): A widzieli to😉? Hehe. To ja skleiłem gry! Myślalem, że to to samo co Fatekeeper. 1
Tankietka 295 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Godzinę temu, Reddzik napisał(a): Rozgrywka we wczesnym dostępie jest przewidziana na około 2 godziny, Tak tanio to stoi bez promo, a że dają tylko 2 godziny rozgrywki, a ma być 15 w pełnej wersji, którą przewidują za ok 18 miesięcy o ile dobrze pójdzie, to lepiej poczekać Akurat ograć i zwrócić na steam ; d 2
Stona 33 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Jak zobaczyłem cenę, to od razu kupiłem. Teraz niech sobie leży na kupce wstydu i dojrzewa w spokoju 1
Tankietka 295 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca To robi 13 osób to wątpię czy to wyjdzie za 18 miesięcy w 15 godzinnej formie. Chyba, że mocnej kopiuj wklej z pierwszych godzin rozgrywki. 1
Keller 879 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Trochę mnie bawi że inni widzą dark messiaha w tym a ja o tym pisałem dawno temu. Na razie uważam to za skok na kasę. Ale 34zł to nic.
JeRRyF3D 2 115 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) Światło IMO genialne w wielu miejscach. Ktoś gra? 4K? Jak działa na tym etapie produkcji? Edytowane 2 Czerwca przez JeRRyF3D 2
Ryszawy 757 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca No dobra, mam i ja... Pół litra plus zapitka, przekonaliście mnie Będzie co porównywać. Mam akurat zainstalowanego Darka Mesjasza w wersji RTX Remix i trochę ograłem, żeby zobaczyć, czy czar nie prysnął po tych latach, O dziwo nie było źle. Wrócę jeżeli uda mi się skończyć Crimson Desert jeszcze w tym roku...
Rekomendowane odpowiedzi