sideband 3 386 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Aż tak dobrze nie jest, ale cały czas do przodu. Poza tym to klasyka z UE oni latami go lepią to samo było poprzednimi UE typowa wieczna beta. 1
Ryszawy 970 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Nie wiem czy akurat Fatekeeper jest miarodajnym przykładem, bo lokacje nie są zbyt duże a ekrany ładowania są wbrew pozorom częste. Wrażenie przestrzeni to tutaj bardziej te góry wokół zapewniają. Taki dobry Matte Painting jak z Władcy Pierścionka. Ale przyznam, że wszystkie szczegóły i szczególiki to czysta nanitowa geometria, nie są fejkowe jak w Crimson Desert. Edytowane 12 Czerwca przez Ryszawy
j4z 2 025 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Poszedł zwrot. Zapomniałem, że przecież nie ma wsparcia dla pada.
Paw79 291 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Fatekeeper Patch - 0.1.3 (Radial Menu, Skill System Changes & Improved Combat)
JeRRyF3D 2 448 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Pograłem kilka chwil i... mnie kupuje. W takim świecie pograłbym i pobył. Walka do poprawy, ale graficznie biere. 1
Rekomendowane odpowiedzi