Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Slayer napisał(a):

Zabił mnie gość z wyrzutni, faktycznie jest feeling grania w CoDa

Ale to chyba nie pamiętasz BC2 gdzie tam był spam wyrzutnią Carl Gustav. Zawsze tak było w Battlefield. To zależy tylko i wyłącznie o osób którzy grają po drugiej stronie.

Opublikowano

W tak niedorobionego singla dawno nie grałem. Inteligencja wrogów i towarzyszy nie istnieje. Na grafice,hdrze i dubbingu kończą się plusy. No i fabuła nawet nie jest dokończona-jeszcze jedna misja wskazana.

Szkoda czasu,max 4 na 10.

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano
6 godzin temu, Slayer napisał(a):

Zabił mnie gość z wyrzutni, faktycznie jest feeling grania w CoDa :E

Nie, nie ma... jest "stary, badziewny BF"... tak jak pisałem - ich zabić - masakra, ale ty zginąć - od tak.

Opublikowano

Mi się czasem zdąża kogoś zabić z RPG. Jak celuje w czołg i ktoś się pojawi nie ma czasu na zmianę broni dostaje z RPG.

Wczoraj na tej największej mapce biegam z karabinkiem i jakiś snajper z najwyższego wieżowca do mnie strzela to ja wyciągam RPG i za 3 razem dostał w główkę. Takie trafienia dają dużo frajdy. Strącenie helki RPG też daje dużo frajdy.

Pamiętam też, jak w jednym z dodatków do 4 dodali katiusze. To pierwszy frag jaki zaliczyłem to zestrzelenie jeta (oczywiście to był czysty fart) :rotfl:.

Opublikowano
7 godzin temu, Strilok napisał(a):

Też to zauważyłem, zastanawiam się czy te skrzynki nie były czasem rzucone przez przeciwnika i dlatego nie uzupełniało ammo.

Na 100% były z "mojej" strony.  Sojusznicy rzucali mi pod nogi.

Opublikowano
5 godzin temu, BEM.22 napisał(a):

Kadajo

Z włączonym  Frame Generatorem   w BF6 Multi  kariery nie będzie ;)  to daje Ci  30% więcej szans na zgon ze strony przeciwnika z niższym opóźnieniem .

A jak obliczyłeś to 30% ? 

Opublikowano
7 godzin temu, SylwesterI. napisał(a):

Powiem wam, że FG robi robotę w tej grze i rzeczywiście nie czuję laga, a na kromki ustawieniach graficzne/cpu bite 240fps 

Nie rozumiem dlaczego włączył FG a nie włączył dlss powinien raczej zrobić odwrotnie 

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, zlotnik napisał(a):

Nie rozumiem dlaczego włączył FG a nie włączył dlss powinien raczej zrobić odwrotnie 

Ze względu na cpu, dlss daje tylko zysk dla gpu.

U mnie na 13700k i 4090 i undervoltowanym z zegarem na 2580mhz, wcześniej miałem locka na 200fps, ale były mapy gdzie musiałem dać 165fps, wtedy miałem bity fps na tym co zablokowałem. 

Gpu wtedy chodzi na 60-70% obciążenia, bo to procesor sie męczy.

Na jego ustawieniach mam locka na 240fps czyli pełne odświeżanie monitora, gpu dalej 60-70% obciążenia, ale cpu ma łatwiej, a fps jest stały 240 żadnych spadków, nie wyczuwam również laga, no i statystyki się nie pogorszyły, więc widać ze fg w tym wypadku nie wpływa na większy imput lag, a co za tym idzie na pogorszenie rozgrywki.

Mi takie ustawienia odpowiadają, dałem jako ciekawostkę, a ludzie zrobią co chcą.

Opublikowano
9 godzin temu, Wyhylylybymy napisał(a):

Detale Full rozdzielczość 3440x1440p i śmiga w natywnej w akcjach 130-150 FPS na 5090. Dobrze zoptymalizowana gra :) po włączeniu DLSS w trybie jakość dobija do 200 lekko. Piszę o multi oczywiście :)

Z top kompem? Nie rozśmieszaj nas... :hihot: To tak jakbyś się dziwił, że Ferrari wyciąga 200km/h.

2 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

W tak niedorobionego singla dawno nie grałem. Inteligencja wrogów i towarzyszy nie istnieje. Na grafice,hdrze i dubbingu kończą się plusy. No i fabuła nawet nie jest dokończona-jeszcze jedna misja wskazana.

Szkoda czasu,max 4 na 10.

Tak jest od zawsze w tego typu grach, zagraj sobie w jakąkolwiek kampanię z Call of Duty i będziesz miał to samo. Przeciwnicy są głupi bo są tylko przeszkodą byś miał po co strzelać. Nie oczekuj od tego typu gry AI na poziomie Unreal Tournament.

• Upvote 2
Opublikowano
7 godzin temu, BEM.22 napisał(a):

Kadajo

Z włączonym  Frame Generatorem   w BF6 Multi  kariery nie będzie ;)  to daje Ci  30% więcej szans na zgon ze strony przeciwnika z niższym opóźnieniem .

A z padem i aimbotem czy bez :rotfl2:

Szkoda życia na przejmowanie się pierdami.

• Upvote 2
Opublikowano

W tym poscie z reddit pewnie tyle prawdy co w tym ze Kwasniewski byl po prostu przeziebiony. Nie wiem kto w takie bajki wierzy.

Pogralem troche na 2560x1080 w 300 klatkach (gra ma jakis bug-cap na 299 klatek na cpu, ktory da sie obejsc jedynie odpalajac fg) i powiem, ze czuc roznice. Wypowiadalem sie ostatnio ze, ze 120 wystarczy, ale jak sie pobiega z 300... xd Niestety grafa leci mocno w dol, co dla mnie to dyskwalifikuje. Jak zrobia 5k2k 300hz to mnie Baba z domu wyrzuci, ale zamowie od reki. 

Strasznie przezzkadza mi bug, w ktorym sprint sie blokuje i jedyna forma naprawy jest ads. Jak Ci sie zablokuje jak masz noz/apteczke to tdzeba zmienic bron i odpalic adsa. Z 10 razy juz przez taka pierdole zginalem. Drugi frustrujacy bug z medem. Nie zawsze da sie kogos podniesc jak sie nie jest medykiem, typ krzyczy, a nie da rady go podniesc. Albo Ty lezysz, przebiega po Tobie 10 typa, frustrujesz sie a oni po prostu podniesc Cie nie moga.

No i snajperzy, sa mecze na breakthrough ze masz 1/4 teamu gdzies w gorach. Banowalbym banowalbym, jak na conquescie bardziej to toleruje, tak na mapkach gdzie trzeba coś zpushowac pol składu sobie kampi w najlepsze i ma 0 dodatniego wpływu na rozgrywkę.

*please play the fcking objective*

Opublikowano (edytowane)

To jak z tym FG, będzie opóźnienie czy nie :Do bo niestety bez tego mój 5070 w akcji potrafi zlecieć do 80fps, ze 120/130 i u mnie ta opcja wygląda trochę inaczej niż na filmie i kromki wyżej xd nie mam samej kwestii włączone czy wyłączone a 2/3/4 xD co więcej jak wyłączę generator klatek to mam wrażenie, że menu trochę klatkuje a z generatorem śmiga a milo. 

17603429632392800380521052738549.jpg

Edytowane przez Mosiu92