Jaycob 1 934 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Nie chce mi się przekopywać przez 300 stron tematu , więc zapytam wprost - jeśli lubię BC2, BF3/4, jazdę czołgiem i latanie helką, to czy BF6 mi podejdzie? Jest teraz "promka" na klucze i zastanawiam się, czy warto brać.
Vulc 2 191 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada 27 minut temu, Jaycob napisał(a): Nie chce mi się przekopywać przez 300 stron tematu , więc zapytam wprost - jeśli lubię BC2, BF3/4, jazdę czołgiem i latanie helką, to czy BF6 mi podejdzie? Jest teraz "promka" na klucze i zastanawiam się, czy warto brać. Masz raczej pozytywne podejście do gier, więc jest szansa, że na jakiś czas siądzie. Może abonament na miesiąc? Zawsze bezpieczniej.
oldfashioned 459 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Godzinę temu, Jaycob napisał(a): Nie chce mi się przekopywać przez 300 stron tematu , więc zapytam wprost - jeśli lubię BC2, BF3/4, jazdę czołgiem i latanie helką, to czy BF6 mi podejdzie? Jest teraz "promka" na klucze i zastanawiam się, czy warto brać. Zdecydowanie mniejsze mapy, duzo wiecej akcji nawet w pojazdach. Czolg moze jeszcze nie, ale helka to jest non-stop akcja, nie ma pustych przebiegow. Jak cudem trafisz na server na ktorym nie jestes lockowany co 5 sekund to warto odpalac frapsa i nagrywac fragmovie
Kadajo 7 396 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada https://www.facebook.com/share/r/1BXYVUSXPr/
skypan 1 752 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada (edytowane) Ciekawe jak tam wleźli ? Dron niby nie działa. Drabina ? Jakiś inny "magiczny" sposób ? Edytowane 13 Listopada przez skypan
Jaycob 1 934 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Godzinę temu, Vulc napisał(a): Masz raczej pozytywne podejście do gier, więc jest szansa, że na jakiś czas siądzie. Może abonament na miesiąc? Zawsze bezpieczniej. Dobra myśl - kupiłem w abo. Trzymajcie kciuki! Najgorsze, że to abo jest, delikatnie mówiąc, dość skromne i w razie czego nie widzę tam żadnej sensownej alternatywy. 38 minut temu, oldfashioned napisał(a): Zdecydowanie mniejsze mapy, duzo wiecej akcji nawet w pojazdach. Czolg moze jeszcze nie, ale helka to jest non-stop akcja, nie ma pustych przebiegow. Jak cudem trafisz na server na ktorym nie jestes lockowany co 5 sekund to warto odpalac frapsa i nagrywac fragmovie Aż tak źle? W 3 i 4 nie miałem z tym problemu - szybki manewr za wzgórze, chatkę i uciekłem od locka, a potem zemsta za oznaczenie mnie.
skypan 1 752 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada @Jaycob Mapy to jedno wielkie guano. Są małe i "sensowne" mapy do polatania policzysz na jednej dłoni z trzema obciętymi palcami 1
oldfashioned 459 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Mirak > jestes w stanie byc lockowany juz w momencie startu jak ktos jest na mid towers OF > tutaj sie faktycznie mozesz schowac, ale to jest duzo mniejsze OF od poprzednich wersji Bridge > Tutaj pomagaja budynki, faktycznie mozna sie chowac, ale czujesz sie troche jak na torze przeszkod Sobek > ciut lepiej niz na Miraku, bo 'spawny' masz schowane, ale podlecisz gory i jest insta-lock. Oczywiscie to jest wszystko w przypadku jak grasz na ludzi ktorzy maja dwie rece i wiedza co sie dzieje. Pisze z perspektywy BH, Apache/Cobra jest jeszcze na kilku innych mapkach ale narazie w to nie wsiadam
Strilok 342 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada 52 minuty temu, Jaycob napisał(a): Aż tak źle? W 3 i 4 nie miałem z tym problemu - szybki manewr za wzgórze, chatkę i uciekłem od locka, a potem zemsta za oznaczenie mnie Szczyt Wyzwolenia - banał żeby tam latać. Praktycznie wszędzie możesz się schować. A punkt C to farma fragów. Pola Blackwell - tu już trudniej. Najłatwiej się lata po stronie NATO. Szybkie naloty i schowanie za wzgórzami. Często gęsto nawet flar nie używam. Operacja Ognista Burza - banał z lataniem. Wszędzie się schowasz. Jak usunęli bug z IFV to teraz jest miód i orzeszki. 21 minut temu, oldfashioned napisał(a): Mirak > jestes w stanie byc lockowany juz w momencie startu jak ktos jest na mid towers Mirak jest płaski jak cholera, jedyną metodą aby tam latać to poniżej radaru namierzania. Ogólnie najcięższa mapa do latania. 22 minuty temu, oldfashioned napisał(a): Sobek > ciut lepiej niz na Miraku, bo 'spawny' masz schowane, ale podlecisz gory i jest insta-lock. Jak dla mnie gówniana mapa pod piechotę. Heli ma tutaj za małe pole manewru. Dlatego tam nie latam w ogóle. 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): więc zapytam wprost - jeśli lubię BC2, BF3/4, jazdę czołgiem i latanie helką, to czy BF6 mi podejdzie? Z perspektywy grania helką jest całkiem spoko. Musisz tylko dobrze poznać mapy i wyrobić sobie odpowiednie pole do manewru. W tym Bf-ie nie można za bardzo latać randomowo. Dodatkowo random gunner to lipa. Trzeba mieć kolegę do pracy zespołowej. Gunner w większości wypadków chroni helkę przed każdym zagrożeniem. Dlatego ta rola jest tam tak ważna i nie może być jakiś rumunek, który nic nie ogarnia. Jest kompas, gunner wskazuje Ci kierunek gdzie co jest i oznacza i robi się nalot. Ustalamy razem do czego walimy. Bo z randomem często jest tak że wali sobie radośnie do piechoty podczas gdy ja atakuję pojazd AA wylatując mu na plecy To wtedy takie latanie nie ma racji bytu. Reasumując: poznać dobrze mapy, ustalić pewne ścieżki latania i dobry kolega gunner. Wtedy będziesz miał fun z gry uwierz mi będziesz miał.
Marvf 67 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Macie jakiś pamiętny rekord z zabójstw granatem? bo mi jeden niedawno 7 dusz pochłonął Może w kosza powinienem zacząć grać
oldfashioned 459 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada (edytowane) Wszyscy w necie mowia ze nowa mapka to nowa jakość, ze wieksza. Jak sobie ktos porowna wielkość layoutu, to praktycznie cairo bez budynków, jezeli chodzi o odległości... ziew. Edytowane 14 Listopada przez oldfashioned
Pentium D 1 157 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Człowiek wrócił po 3 dniach do gry i kurna nie ma z kim grać. Nikt nie gra w te tryby które były popularne jakiś czas temu. Po kodach rozgrywek też ludzi i serwerów brak.
galakty 3 303 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Jak 50% ludzi przestało grać to co się dziwisz? Portal martwy, HC oficjalne martwe. Hatfu na EA.
Funky Koval 125 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada dzisiaj jeszcze wychodzi black ops 7 wiec kodziarze pójdą tam. I dobrze 1
oldfashioned 459 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Ja tam nie mam problemu ze znalezieniem gierki. Ostatnia zawsze sobie lece 2-3 mapki tkoth dla rozgrzewki, 2-3 mapki rushu i all-out warfare i jeszsze nigdy nie czekalem dluzej niz 10s w matchmakingu, servery zawsze full. 1
Pentium D 1 157 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada (edytowane) Udało się znaleźć ciekawą rozgrywkę mieszaną. Przegrywaliśmy. Wskoczyłem do czołgu i myslałem, że na miejsce kaemisty więc kosiłem tym karabinem jak w transie aż skończyli się wrogowie bo im punkty spadły do 30 w przełamaniu. Zaczałem się zastanawiać czemu kierowca nie rusza aby poszukać celów a to ja byłem kierowcą Nie wiem jak to się stało bo jak wskoczyłem to odrazu na km a w czołgu siedział ktoś jeszcze. Wszystko i tak na darmo bo wywaliło błąd jak wysadzili czołg. To chyba jakiś typowy błąd BF6 z tego co już zobaczyłem. Edytowane 14 Listopada przez Pentium D
caleb59 1 620 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Na reddicie jest sporo osób z kartami od AMD, które zgłaszają podobne problemy, jedyne co możesz zrobić to aktualizować sterowniki i liczyć na poprawki. Cytat Intermittent application crash or driver timeout may be observed while playing Battlefield™ 6 Texture flickering or corruption may appear while playing Battlefield™ 6 with AMD Record and Stream on some AMD Graphics Products.
Pentium D 1 157 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada (edytowane) To chyba drugi raz jak mi wywaliło grę i chyba pierwszy raz gdy wywaliło grę z tym błędem. Całkiem nieźle jak na prawie 47 48 godzin odpalonej gry. Edytowane 14 Listopada przez Pentium D
dawidoxx 974 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Na rtx jeszcze ani razu mi się gierka nie wywaliła, a mam jakieś 100h wbite od premiery Za to znajomemu portrafi się wysypać na playstation 5 kilka razy w tygodniu 1
Pentium D 1 157 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada (edytowane) Może to zależy od tego kto hostuje gierkę. Teraz myślałem, że z botami gram a tu ludzi tłum. Cały czas próbuję zmierzyć klatki w grze, ale ten za**bany capframex nie widzi gry. Capfx już działa. Dobrze się gra teraz. Edytowane 14 Listopada przez Pentium D
Funky Koval 125 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada mi się na dużych mapach wieszała ale od 2 tyg chodzi super zero crashy
Pentium D 1 157 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada 4 minuty temu, oldfashioned napisał(a): Cud miod orzeszki komunikacja My teraz przegraliśmy bo jakiś noob na kompie wziął Bradleya, odjechał 20 metrów od KG i 10 minut kręcił wieżą i sobie strzelał w powietrze. 1
sniper76 155 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada @Pentium D Wczoraj zainstalowałem z Github wersję Beta Dziś rano 7:30-8:10 zanim wyszedłem do pracy ciapnąłem 3 rundy i nie doświadczyłem problemów z siecią po prostu bajka czyli np. grając w godzinach od 18:30 do 21:00 gdzie siedzi cała Europa to można sobie pograć co najwyżej w tetris, czy sapera
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź