Forza Horizon 6
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Siekierą rąbać i palić nimi w piecu, oled sroled. -
Przez LeBomB · Opublikowano
@Wu70 nazewnictwo zależy może od regionu U mnie były kawiarenki internetowe, dopiero później kafejki, ale to ja już nie używałem tego określenia, bo przestałem być ich użytkownikiem. Edit: tak w ogóle to wygenerowałem 2 obrazy, jeden edytowałem 2 razy, drugi raz i osiągnąłem limit darmowej wersji -
Przez AudRob · Opublikowano
Ram nie ma tu nic do rzeczy , cały czas by było źle żeby to był ram. System by się nie uruchamiał itp ale nie to. @sideband posiadasz jeszcze te PTM i plomby? -
Przez sideband · Opublikowano
RAM nie daje takich objawów także nie zawracaj mu głowy nie trafioną diagnozą. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Przecież to już się stało dawno temu. A ze zdjęciami jeszcze sporo usprawnień przed nami, prosty prompt pokazuje głupie błędy Wiele modeli poza ścisłą topką jest ze 2 lata do tyłu. Też tak myślę, zdecydowanie lepsze zdjęcie od nano, jeszcze ta Neostrada GPT jedyne co lepiej zrobił to sam plan na ujęcie, lepiej posłuchał prompta, to mogła być realna scena gdyby nie te detale. W ogóle używało się określenia "kawiarnia internetowa"? Jakoś dziwnie mi brzmi, powinno być kawiarenka/kafejka.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi