Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Eh, chciałem kupić kilka samochodów i żadne malowania się nie wczytują i co chwilę jakieś komunikaty o błędach połączenia :(

A tak poza tym szukanie tych znajdźek wciąga, znalazłem tego Chargera z 1969 i nie sądziłem że on mnie tak wciągnie :)

Edytowane przez Asag
Opublikowano
1 godzinę temu, Asag napisał(a):

Eh, chciałem kupić kilka samochodów i żadne malowania się nie wczytują i co chwilę jakieś komunikaty o błędach połączenia :(

Coś z serwerami się stało, chyba się osrały przez napór graczy, albo ten update :)

• Thanks 1
Opublikowano
5 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Szkoda ze nie można stworzyć jakiegoś teamu czy listy ludzików z forum w grze.

Z Laba nie było to PCL czasami ? 

3 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Coś z serwerami się stało, chyba się osrały przez napór graczy, albo ten update :)

Od pólnocy zerwało mi kilka razy połączenie 

Opublikowano

Gdzieś do 23 grałem i było bez lipy choć w apce było ostrzeżenie, że się osrali. Swoją drogą jaki to jest zasysacz czasu. Włączyłem sobie wczoraj zobaczyć co się po patchu zmieniło na 10 minutek tak tylko zerknąć. Po 1h się ocknąłem, że męczę Lancerem VI strefę driftu xD No gra jest w pytę. 

Opublikowano
33 minuty temu, krukkpl napisał(a):

Co byście woleli? 4K Extreme+RT i:

- DLSS Quality
- Native + FG 2x

?

(wybierać z tych dwóch)

Pobaw sie ustawieniami, wczesniej tutaj ktos wklejal linka do ustawien, potem ja go przeklejalem. 

Z EXT + RT mozna zejsc, zyskujac prawie 30% boostu praktycznie nie tracac na jakosci obrazu.
Wtedy moze bedzie Ci lawiej wybrac ;)

ja smigam z dlss quality, gralem tez chwile z dlaa, ale wydaje mi sie ze tam bardzo bardzo sporadycznie pojedyncze dipy klatek, praktycznie nieodczuwalne ale na mental mi siadlo ;)

Opublikowano

@Kadajo przypnij te ustawienia z optymalizacją jak można Cię o to prosić bo przyda się bez "skakania" po 10 stron żeby się dokopać 🏆 

15 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Zdecydowanie po patchu poprawiła się wydajność.

image.thumb.png.78715e3158dd83d1f3ef70ccb5e3ae0f.png

FH3 to był sztos i pierwsza wydana na PC do tego fantastyczna muzyka i genialny trailer

Opublikowano

No fajnie pięknie. Ja muszę w końcu zobaczyć która to opcja z tych wszystkich opcji powoduje, że szczególnie białe fury są takie jakby rozpaćkane. Podczas jeżdżenia nie widoczne ale już na furach do sprzedaży wystawionych przed dom jak najbardziej. 
No nie wiem czy patch już to poprawił, bo lecę cały czas na EXT ale coś się glitchowało z ustawieniami. Gdzie po ustawieniu "zoptymalizowanych" czy ogólnym grzebaniu miałem w danym miejscu np. 90 fps a po przełączeniu się na EXT 110 fps :E 

Opublikowano
15 minut temu, Art385 napisał(a):

No fajnie pięknie. Ja muszę w końcu zobaczyć która to opcja z tych wszystkich opcji powoduje, że szczególnie białe fury są takie jakby rozpaćkane. Podczas jeżdżenia nie widoczne ale już na furach do sprzedaży wystawionych przed dom jak najbardziej. 
No nie wiem czy patch już to poprawił, bo lecę cały czas na EXT ale coś się glitchowało z ustawieniami. Gdzie po ustawieniu "zoptymalizowanych" czy ogólnym grzebaniu miałem w danym miejscu np. 90 fps a po przełączeniu się na EXT 110 fps :E 

Obejrzyj sobie ten filmik z optymalizacja co dawałem wyżej, tam koleś mówi ze któreś ustawienie ma buga i w niższym nastawie ma niższą wydajnosc.

Opublikowano

To by wiele wyjaśniało. Natomiast w połowie filmiku zacząłem zasypiać :E znowu to co on mówi aby przyciąć to ja znowu bym zostawił :) W sumie wywalone w 2160p EXT mam tak przez 99% czasu nie mniej niż 90 fps a właśnie szukam co mi brudzi po reinstalce systemu. 
1. Najpierw Radeon Anti-Lag powodował wyraźny lag
2. Teraz MSI Center żre się z niewiadomych powodów z HWinfo64, choć w MSI center jest tylko appka od RGB i przed weekendem się nie żarło xD 
Jak tak dalej pójdzie to wymodze profil windy z minimalną liczbą uruchomionych usług, bo mi w forze przeszkdzajo grać bandziory :bandyta:

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj pograłem kilka godzin przez Geforce now. Jestem zaskoczony jak dobrze to wygląda w stremingu. Opóźnienia jeżeli jakieś są to osobiście ich nie odczuwam. Dla mnie to samo co FGx2. Niesamowite jak to poszło do przodu w dzisiejszych czasach. Jak miałbym dziś wydać 15K na topowego rtx to dobrze bym się nad tym zastanowił. 

Działa to i wygląda świetnie.

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano
8 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Wczoraj pograłem kilka godzin przez Geforce now. Jestem zaskoczony jak dobrze to wygląda w stremingu. Opóźnienia jeżeli jakieś są to osobiście ich nie odczuwam. Dla mnie to samo co FGx2. Niesamowite jak to poszło do przodu w dzisiejszych czasach. Jak miałbym dziś wydać 15K na topowego rtx to dobrze bym się nad tym zastanowił. 

Nadal nie wszędzie jest do tego odpowiedni Internet ale pewnie to nas czeka w przyszłości

Opublikowano
21 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Ja grałem w FM8 przez Xbox Cloud i też byłem pod wrażeniem, non-competitve bez problemu da się grać.

Opublikowano

Godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

Godzinę temu, galakty napisał(a):

Ja grałem w FM8 przez Xbox Cloud i też byłem pod wrażeniem, non-competitve bez problemu da się grać.

neva-never.gif

LOL

• Haha 1