MrKetiw 287 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Ja już też prawie kończę, trochę dróg do odkrycia i skoków, ale jeszcze mnóstwo aut do zebrania no i online z innymi graczami cały czas cieszy. Myślę że zrobię te wszystkie zadania poboczne na 100%. Ten drift na 340k trochę mi dał w kość, skoczyłem go chyba za 15 razem 🙄
Kadajo 9 968 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Ja się najbardziej na razie chyba rozczarowałem tym ze za odkrycie wszystkich dróg nie dostajemy żadnego prezentu ... 1 1
MrKetiw 287 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Jakaś aktualizacja wpadła 2.8 GB, ktoś wie co tam wrzucili ?
Godlike 1 047 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Nadal trzeba odpalać grę z sama podłączona kierownica, a dopiero potem podłączać resztę peryferiow (mam na myśli kierownice Mozy, Simagica, Fabateca itp) żeby FFB działał?
Dominix 618 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Ja muszę pedały odłączyć, ale po ostatnim patchu nie sprawdzałem bo grałem tylko pierwszy tydzień.
krukkpl 226 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) 12 godzin temu, MrKetiw napisał(a): Jakaś aktualizacja wpadła 2.8 GB, ktoś wie co tam wrzucili ? Nie sprawdzałem, ale wczoraj zrobiłem kolejne podejście do Kolosa i wygrałem z przewagą 5-6s na Expert jadąc stockowym https://forza.fandom.com/wiki/Gordon_Murray_Automotive_T.50 Tym samym - wszystkie wyścigi zaliczone na tym poziomie. Edytowane 16 Czerwca przez krukkpl
KamcioGF 160 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Ja właściwie prócz zdjęć mam praktycznie wszystko wymaksowane, 156h za mną, teraz testuję buildy i cisnę rywali i online.
maras2574 1 223 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 15 godzin temu, MrKetiw napisał(a): Jakaś aktualizacja wpadła 2.8 GB, ktoś wie co tam wrzucili ? Forza Horizon 6 z nową aktualizacją. Twórcy osłabiają popularny element tuningu https://share.google/AZA8pacMH5CiF3XJw
ronaldo864 137 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Improvements to the pixelated red smoke appearing in Street Races when using upscaling. WOW , ciekawe czy poprawa jest znacząca .
Kadajo 9 968 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Jechałem dzis i faktycznie chyba to poprawili tylko nie skojarzyłem, bo już przyzwyczajony bylem 1
MrKetiw 287 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Ta pixeloza była od 4 części już, dziwne ze tego wcześniej nie widzieli 🙄 2
Pawcio 124 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) 18 godzin temu, MrKetiw napisał(a): Jakaś aktualizacja wpadła 2.8 GB, ktoś wie co tam wrzucili ? 7 godzin temu, krukkpl napisał(a): Nie sprawdzałem, ale wczoraj zrobiłem kolejne podejście do Kolosa i wygrałem z przewagą 5-6s na Expert jadąc stockowym Główne zmiany w aktualizacji z 15 czerwca: Poprawa wydajności oraz stabilności gry, standard. Performance and stability fixes, Zbalansowanie, czyli obniżenie poziomu trudność samochodów prowadzonych przez ai czyli komputer. Od teraz jest łatwiej wygrać. Improvements to difficulty balancing. Fixed an issue with Drivatar race start behaviour. Zmiany w tuningu aut, dotycząca opon drag. Gracze używali tych opon w normalnych wyścigach, bo były op lepsze od klasycznych. Obecnie zostały naprawione czyli znerfione, co popsuło graczom tuningi. Adjustments have been made to the physics of Drag Tires to align them more with their expected behaviour. Lista zmian: https://support.forza.net/hc/en-us/articles/52554154006547-FH6-Release-Notes-June-15th-2026 Edytowane 16 Czerwca przez Pawcio
brainq 72 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 6 godzin temu, ronaldo864 napisał(a): Improvements to the pixelated red smoke appearing in Street Races when using upscaling. WOW , ciekawe czy poprawa jest znacząca . Też to sprawdziłem i poprawa jest choć za pierwszym razem myślałem że wzrok już nie ten. 1
MarcoSimone 1 365 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Co może być przyczyną "teleportacji" pojazdów sterowanych przez grę? Zasuwam aż tu nagle teleport przed sama maską. Albo nagłe znikanie pojazdu przede mną.
Kadajo 9 968 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Błędy w grze ? Za to dym naprawdę poprawili 1
MrKetiw 287 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Ogólnie to ta Forza na premierę jest mega dopracowana, pamiętam że 5 pod tym względem to był dramat a 6 wyszła im wzorowo.
brainq 72 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 2 godziny temu, MrKetiw napisał(a): Ogólnie to ta Forza na premierę jest mega dopracowana, pamiętam że 5 pod tym względem to był dramat a 6 wyszła im wzorowo. A no tutaj jest niezle i to jeszcze we wczesnym dostępie. 2
JohnyWol 153 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca W dniu 18.06.2026 o 22:00, Kadajo napisał(a): Błędy w grze ? Za to dym naprawdę poprawili Tylko z bliska. W większej odległości dalej widać kwadraty 😏 Jeszcze jeden update i może będzie prawidłowo
MrKetiw 287 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca 8 godzin temu, JohnyWol napisał(a): Tylko z bliska. W większej odległości dalej widać kwadraty 😏 Jeszcze jeden update i może będzie prawidłowo No zgadzam się niestety, 🥲
KamcioGF 160 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Wbił ktoś z was najwyższy poziom dostawcy RakuRaku? Tam trzeba chyba z 200 tych dostaw zrobić żeby mieć osiągnięcie do platyny.
brainq 72 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 7 godzin temu, KamcioGF napisał(a): Wbił ktoś z was najwyższy poziom dostawcy RakuRaku? Tam trzeba chyba z 200 tych dostaw zrobić żeby mieć osiągnięcie do platyny. Robie powoli na raty bo non stop już nie da bo nudy Xd.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Optymalne ustawienia grafiki
Rekomendacja dodana przez Kadajo
2 reakcje
Pokaż odpowiedź