Art385 510 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Spokojnie jak się nie znajdzie fix, to wsadzę sobie XTX z 24GB pamięci i poczekam sobie na drivery a w między czasie prześle im zgłoszenie o bugu. A tak BTW właśnie zdałem sobie sprawę po twoim poście, że 7900XTX i RX 9700XT kosztowały mnie dokładnie tyle ile obecnie stoi 1x5080 w niezłej wersji jak Trio od MSI Tak sprawdzałem zupełnie przypadkowo ceny i myślę, że ja na tych radeonach wcale tak źle nie wyszedłem. Polecam spróbować.
Kadajo 10 728 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia @Art385 O jaki błąd dokładnie ci chodzi ?
MaxxGroo 97 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Koszmar. Gdybyś zamiast XTX kupił kiedyś RTX4080 nie miałbyś powodu do dziś jej zmieniać. Zapłaciłeś cenę 5080 za głupszego 5070Ti. Zmieniłeś najlepszego Radeona poprzedniej generacji na GPU o wydajności 5070Ti z tylko Tobie znanych powodów, domyślam się, że upscaling FSR4. Czasami lepiej milczeć. Edytowane 20 Sierpnia przez MaxxGroo
Art385 510 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 13 minut temu, Kadajo napisał(a): @Art385 O jaki błąd dokładnie ci chodzi ? Wykrywa ci na karcie 13.8GB pamięci i gra zachowuje się jakby ci brakowało vramu
galakty 5 465 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Oh no... anyway Ja bym mógł kupić za 100 zł na Steam i sobie ogrywać mobilnie, więcej warte to nie jest. Przejść i zapomnieć.
Kadajo 10 728 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 11 minut temu, Reddzik napisał(a): Niestety potwierdzam. 2
some1 739 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Spadek notowań to raczej efekt review bombingu, bo zaczęli banować malowania z cycatymi dziewczynkami anime czy coś w tym stylu Gra jaka jest to było widać od początku, stara formuła na nowej mapie i tyle. Ja tam cały czas sobie pykam dla rozluźnienia, klimat i trasy lepsze niż w FH5. 1
Kadajo 10 728 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września A ja mam meh i zaczyna mnie męczyć. Te cotygodniowe sezony takie mehh. Juz na sile robie wszyskie trasy w Rivals na wszyskich klasach. Bo jezdzic chce sie dalej tylko nudno sie mega zrobilo.
KamcioGF 197 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września (edytowane) U mnie ponad 250h i niestety trochę nuda się wkrada. Głównie co teraz robię to tygodniowe wyzwania na Decku i raz na jakiś czas siadam do pc żeby porobić wyścigi online bo brakuje mi do platyny. Teraz jeszcze na horyzoncie tylko zdobyć Astrę, która ma być od jutra bo sam kiedyś taką miałem Edytowane 23 Września przez KamcioGF
galakty 5 465 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 1 godzinę temu, some1 napisał(a): zaczęli banować malowania z cycatymi dziewczynkami anime Ojej, takie niebezpieczne! Hatfu na nich
some1 739 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września (edytowane) Niebezpieczne dla gry, która ma rating PEGI 3 / Everyone. Tu nie chodzi o ochronę obyczajów, tylko o to żeby populacja klientów była jak największa i żeby nikt przypadkiem nie zrobił z tego gry dozwolonej od 7 czy tam 13 roku życia. To gra dla dzieci, a że dorosłe chłopy nabijają w tym setki godzin, to inna sprawa Edytowane 23 Września przez some1
Dimazz 846 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września po prostu ta sama formuła na innej mapce z małą ilością zawartości. A regularna cena ponad 500zł to też niesmaczny żart
Godlike 1 078 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Ja przeszedłem wszystkie wyścigi w trybie SP i mi się już ulało, nawet nie chciało mi się grac multi, jakoś wiecj frajdy mam jeżdżąc teraz w ACC z botami po x razy na tym samym torze niz granie w FH 6 😂
galakty 5 465 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 55 minut temu, some1 napisał(a): Niebezpieczne dla gry, która ma rating PEGI 3 / Everyone. A nie można dać opcji w grze i odblokować? Zresztą mi to powiewa, bo kasy nie zobaczą
AndrzejTrg 3 686 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Godzinę temu, some1 napisał(a): Niebezpieczne dla gry, która ma rating PEGI 3 / Everyone. Tu nie chodzi o ochronę obyczajów, tylko o to żeby populacja klientów była jak największa i żeby nikt przypadkiem nie zrobił z tego gry dozwolonej od 7 czy tam 13 roku życia. To gra dla dzieci, a że dorosłe chłopy nabijają w tym setki godzin, to inna sprawa Ale kto w ogóle teraz patrzy na PEGI? Przecież Japonia to jest główna wylęgarnia laseczek skąpo ubranych z wielkimi biustami, a to przecież gra o Japonii
Godlike 1 078 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Jakby te malunki miały baby z cycami i siusiakiem to by nie banowali
HappyLittleGamer 260 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września No dobra, dobra... Nawet jako odgrzany po raz 3ci kotlet po Horizon 3, kotlecie 4 i kotlecie 5, to nadal jest gra która bije grywalnością wszystkie inne wyścigówki na łeb. Opinie Mixed oznaczają że za przeproszeniem się graczom w DUPACH poprzewracało
MaxxGroo 97 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 8 godzin temu, HappyLittleGamer napisał(a): Opinie Mixed oznaczają że za przeproszeniem się graczom w DUPACH poprzewracało Albo, że gatunek gier arcade jest nierentowny dla AA+ i AAA, dlatego zostały już tylko 2 duże gry, ktorym z braku konkurencji jest wszystko jedno. Są wtorne, są odgrzanymi kotletami i nie wnoszą od lat niczego nowego. Więc jak się chwilę zastanowisz, to zauważysz że nic się graczom nie poprzewracało.
galakty 5 465 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 17 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Ale kto w ogóle teraz patrzy na PEGI? Przecież Japonia to jest główna wylęgarnia laseczek skąpo ubranych z wielkimi biustami, a to przecież gra o Japonii Mnie rozwala to PEGI, na pewno 3 latek w to gra xDDDD 1
AndrzejTrg 3 686 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Zakryte japonki z dużym bistem beee, ale by dali ladyboya czy inną anomalię z tęczowymi włosami to już by było ok... popierdzielony ten świat jest. 1
j4z 2 023 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Mój 3 latek grał w wyścigi. Znaczy się wciskał guziki na padzie.
some1 739 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Trzylatek niekoniecznie, pięciolatek bez problemu. PEGI ma progi 3+ albo 7+. Amerykański ESRB ma 'everyone' albo 10+. Dla korpo przy tak popularnej grze to są już konkretne pieniądze, które mogli by stracić przez kreskówkowe cycki. EDIT: ludzie narzekają na infantylną fabułę, dialogi i ograniczone funkcje socjalne w Forzach, porównując jak to było lepiej zrobione w FH1. A to jedyna gra z serii, która miała rating 12+/Teen.
maras2574 1 274 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Jak to odblokować ?!? Pierdzielony M$ !!! Po cholerę oni to blokują ?!
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Optymalne ustawienia grafiki
Rekomendacja dodana przez Kadajo
2 reakcje
Pokaż odpowiedź