Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Debil bedzie dalej wymyslal nawet jakby nie bylo napisane "trial" Zawsze sie znajdziec cos innego... -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Pokaż w którym miejscu? Czy ja kogokolwiek, gdziekolwiek przekonuję? HURRDURRR TERMOMIKS NAJLEPSIEJSZY A WAS BJEDAKI NIE STAĆ HA TFU NA MORDĘ? No bądźmy poważni. Ktoś napisał minusy, ja napisałem subiektywne plusy lub rzeczy które są bez większgo znaczenia - a czy się ktoś z tym zgadza czy nie, to już inna sprawa. Ale nie wmawiaj mi, że ja tu jakąkolwiek licytację zacząłem. Bo i po co? I tak mam największego -
Przez Grolshek · Opublikowano
Ja mam 4x8 Ballistxów dwa razy kupowane: za 130pln i za 140pln. Jak brałem to tylko dlatego że optycznie mi się podobały bo drogo było w diabły -
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/unboxing-shows-sapphire-rx-9070-xt-phantom-link-model-with-gc-hpwr-adapter -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Co Ty wymysliasz, teraz no jak nie odczytuje czujników, odczytuje tylko ich nie pokazuje wszedzie (randomowo). W zasadzie to odczytuje i nakłada trial(randomowo). Daj juz spokój, Na takiej samej zasadzie działa test z odczytaniem przepustowosci pamieci, robi sie kazdy, ale na niektore nakładany jest TRIAL.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi