Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Mój dostaje 1.06V przy R23 - 30, ale co z tego, że cinebencha przechodzi jakiś czas gierki pociągnie, shadery skompiluje w TLoU jak w całokształcie to nie jest stabilne. Samo minus CO ogólnie i tak wiele nie znaczy, bo każda sztuka i tak daje inne napięcia, jedna sztuka będzie dawała napięcia na -15 czy -20 takie jak inna dopiero na nastawie -30. A stabilność, wielu odpala jakąś gierkę gdzie cpu leci na pół gwizdka na 2-3h poogląda 2h youtube i wydaję się im, że stabilne, a jak przyjdzie do używania dłużej kompa, alt taby, softy, mocniejsze gierki dłużej to wcześniej czy później będzie zonk. -
Przez hubio · Opublikowano
@Suchy211 ja właśnie od jednego z Amerykańskich coachów usłyszałem, że Polacy są bardzo daleko w tyle od poziomu obsługi klienta. Sam jako klient miałem kiedyś pewną sprawę do załatwienia w USA i byłem zszokowany, że można być aż tak miłym. Co chwila: czy wszystko zrozumiałem. Czy jestem zadowolony z rozmowy. Słynne życzenia miłego dnia i small talk... Naprawdę niebo, a ziemia jak z nami. Tam mają po prostu lepszego bata na niewolników w korpo bo ci ludzie myślą dokładnie to samo co w Polsce tylko są nauczeni traktować klientów jak bogów. A pisałem to wcześniej jedynie w kontekście popisywania się władzą przez sprzedawców, a nie nieuczciwych klientów. -
Przez Kanzu · Opublikowano
U mnie sama buda według specyfikacji 19.8kg waży, więc nie wiem co w tym dziwnego. Corsair z pudełkiem podaje 24.5kg. Jak mi kurier dał pudło to faktycznie czułem jakbym niósł worek z cementem. Karta kolejne kilka kilogramów i obstawiam, że całość do 30 dobija. Nawet na blat nie próbowałem stawiać, bo jak spadnie to zabić może -
Przez Cappucino · Opublikowano
Tak, na początku były ale szybko się to graczom znudziło, zakładali raczej dla jaj niż na powagę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi