Gret 663 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2025 10 minut temu, Krzysiak napisał(a): @GretLepiej zostań naszym beta testerem, kup łomode albo jajco 😎 Nie ma na to żadnych szans 😜 5 minut temu, trepek napisał(a): Tylko delikatnie z kierownicą w Omodzie! Bo zostanie w rękach. Spokojnie, kiedyś VAG chciał być premium i mieć fancy soft touch plastik, więc pokrywali elementy gumowym plastidipem czy czymś i fajnie to schodziło po kilku latach. Szczególnie nie lubiało się to z plakiem oraz wylanym zapachem. Wyleczyli się z tego. Teraz maja twarde skorupy jak w daci
GordonLameman 9 185 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 14 minut temu, Gret napisał(a): Bo sie zaraz wkur... i będzie nowa kuga Ale po co? Tu masz wolnossące, idealen na krótkie dystanse: https://www.pepper.pl/promocje/samochod-mg-zs-15-vti-tech-exclusive-dwa-przeglady-gratis-karta-paliwowa-na-10000-km-o-wartosci-4147-zl-gwarancja-7-lat-1176228 1
Gret 663 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2025 @GordonLameman aż mi sie niedobrze zrobiło. 2
Krzysiak 1 999 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 13 minut temu, galakty napisał(a): I nie wjeżdżaj na wysepki I najlepiej niech jeszcze nie hamuje 1
Gret 663 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2025 Teraz, Krzysiak napisał(a): I najlepiej niech jeszcze nie hamuje Tzn hamować możesz ale to i tak nic nie da 1
Krzysiak 1 999 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 4 minuty temu, Gret napisał(a): Tzn hamować możesz ale to i tak nic nie da 2
trepek 1 533 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Nie ma co cisnąć beki z tych hamulcy. Poprostu te samochody są zaprojektowane w duchu Enzo Ferrari, który kiedyś powiedział: "my cars are designed to GO, not STOP". 2
GordonLameman 9 185 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 32 minuty temu, Gret napisał(a): @GordonLameman aż mi sie niedobrze zrobiło. Ło Panie jak śmiesz odrzucać 2
Krzysiak 1 999 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Ło Panie jak śmiesz odrzucać To przecież prawie Volvo 3
bergercs 1 728 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 (edytowane) Kto hamuje, ten przegrywa. I cytując klasyka: "Nie jedno kolo się zepsulo, a trzy kola są dobre". Edytowane 8 Grudnia 2025 przez bergercs 2
wallec 1 000 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Tak ci szybko ten zakup idzie że zaraz złapiesz się na nowe Clio z salonu :-)
Gret 663 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2025 Teraz, wallec napisał(a): Tak ci szybko ten zakup idzie że zaraz złapiesz się na nowe Clio z salonu :-) a kiedy wchodzi? tam ma być chyba fajny silnik
Petru23 333 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 (edytowane) 6 godzin temu, Gret napisał(a): Bo sie zaraz wkur... i będzie nowa kuga Dobre... Ale niestety i prawdziwe Ale już nie polecam jakość wykończenia... Oby do końca najmu i papa, chyba że w kolejnej gen poprawia ten fuckup Jak faktycznie zdecydujesz się na nowe to mam przegląd większości modeli na świeżo Edytowane 8 Grudnia 2025 przez Petru23
Gret 663 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2025 1 minutę temu, Petru23 napisał(a): Dobre... Ale już nie polecam jakość wykończenia... Oby do końca najmu i papa, chyba że w kolejnej gen poprawia ten fuckup o widzisz, aż tak źle? kurdę te nowe auta to jakaś porażka ale z drugiej strony ostatnia szansa na kupienie jakiegoś nie SUVa, bo za 2-3 lata klasa D zniknie całkowicie i zostaną same 10latki
Petru23 333 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 @Gret Mnie denerwuje ale ja jestem niezrównoważony psychicznie. Co najlepsze, wcale nie lepiej jest u innych, testowany przez mnie egz był wykonany dobrze. Odebrany... Cięcia cięcia i cięcia łącznie z wycięciem cichaczem asystenta parkowania. Dlatego wziąłem najem i 24m-ce a nie nowe na własność... Bo dziękuję za taką własność. 1
trepek 1 533 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 50 minut temu, Gret napisał(a): bo za 2-3 lata klasa D zniknie całkowicie i zostaną same 10latki Czemu ma zniknąć? Chińczyki są w tej klasie. Są samochody niemieckie, francuskie, koreańskie, japońskie. Do wyboru do koloru.
wallec 1 000 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 (edytowane) w sumie nvm Edytowane 8 Grudnia 2025 przez wallec
Gret 663 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2025 6 minut temu, trepek napisał(a): Czemu ma zniknąć? Chińczyki są w tej klasie. Są samochody niemieckie, francuskie, koreańskie, japońskie. Do wyboru do koloru. Bo ludzie pewnie tego nie kupują, klasycznych sedanów/kombi w klasie D coraz mniej. 1
Krzysiak 1 999 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 10 minut temu, trepek napisał(a): Czemu ma zniknąć? Chińczyki są w tej klasie. Są samochody niemieckie, francuskie, koreańskie, japońskie. Do wyboru do koloru. Z naszego rynku powoli znika segment D i nad tym bardzo ubolewam, bo to jedyny segment z jakiego od lat kupuję auta dla siebie...zastępujące go suvy nigdy mnie do siebie nie przekonały i pewnie nie przekonają - po prostu mi się nie podoba ten typ budy. 2 2
trepek 1 533 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 (edytowane) 8 minut temu, Gret napisał(a): Bo ludzie pewnie tego nie kupują, klasycznych sedanów/kombi w klasie D coraz mniej. i @Krzysiak Dobra, przeczytałem jeszcze raz co pisał Gret i było tam "nie SUVa". Jakoś odebrałem, że chodzi o SUVy klasy D. Nevermind. No fakt, wykruszają się sedany/kombiaki. Jest "święta trójca", Passat, Toyota Camry i eee... to by było na tyle. Peugeot ubił 508 więc z Francji nic nie ma (poza potworkiem Citroena C5X). Z Korei też na Europę nic nie ma. Lexus nowego ESa pozycjonuje między obecnym ESem a LSem ale go podwyższa aby baterię weszły w podłogę. Bieda panie, bieda. Edytowane 8 Grudnia 2025 przez trepek 1
Gret 663 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2025 Zostaje Audi, Passat już chyba tylko kombi, SuperB no i BMW i Merc. Jakie oni mają plany to cholera wie. 1
Petru23 333 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Sedany i kombi D czeka ten sam los co minivany. Na pocieszenie USA ma się dogadać z UE (o ile już) i wskoczą nam ichniejsze sedany. Gorzej z że ich jakość też wybitna nie jest Ale sedanów będziecie mieli do wyboru i koloru. A jeśli będzie się wsiadać z wyższej pozycji niż np w audi to sam chętnie przygarnę. Większość SUV to pontony, mało albo wcale jakiejkolwiek przyjemności prowadzenia. Już lepiej z tyłu jako pasażer podróżować niż się wqrzac non stop bo systemy to, systemy tamto, przechyla się, ucieka, ściąga do strony itp...
Rekomendowane odpowiedzi