Gret 622 Opublikowano Poniedziałek o 15:55 Autor Opublikowano Poniedziałek o 15:55 2 minuty temu, bbandi napisał(a): I tak nic nie kupi, na takie tematy "co kupić" powinien być autolock po 3 stronie zakładamy się?
Petru23 309 Opublikowano Poniedziałek o 17:30 Opublikowano Poniedziałek o 17:30 Kupi suva w dieslu albo EV, zobaczycie 1 1
KiloKush 662 Opublikowano Poniedziałek o 18:31 Opublikowano Poniedziałek o 18:31 Godzinę temu, Petru23 napisał(a): Kupi suva w dieslu albo EV, zobaczycie To śmieszne nie jest ale co chwilę przerabiam jakieś auto po czym okazuję się, że lubi się psuć i znow oglądam Kugi. 1
bergercs 1 563 Opublikowano Poniedziałek o 18:50 Opublikowano Poniedziałek o 18:50 2 godziny temu, Gret napisał(a): zakładamy się? Jak przykmnie się jedno oko to wygląda jak kombi Nowy sedan Skodicka Między Australem a Mazdą 6 w kombi, jest 17cm różnicy (w wysokości), więc można uznać, że się o ch.. rozchodzi 1
Petru23 309 Opublikowano wczoraj o 05:22 Opublikowano wczoraj o 05:22 10 godzin temu, KiloKush napisał(a): To śmieszne nie jest ale co chwilę przerabiam jakieś auto po czym okazuję się, że lubi się psuć i znow oglądam Kugi. Niestety... U mnie było dokładnie tak samo
Gret 622 Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu Jak wychodziły do sprzedaży kia proceed to bardzo mi sie podobała. Teraz tez sylwetkę ma super i idzie jeszcze dostać nówkę za te 130k. Może w to iść? 1.5 + dsg?
GordonLameman 8 882 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu W dniu 15.12.2025 o 11:23, Gret napisał(a): Tak. Troche boli mnie wywalanie 140tys za kompakta. Wiem ze czasy sa jakie sa ale mimo wszystko. No i tyl mi nie siedzi. Nie będzie Cię bolało, że to o 20 cm mniejsze auto niż Laguna? Dla mnie Proceed nie była zbyt wygodna. Ciasna jakaś.
Gret 622 Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu Teraz, GordonLameman napisał(a): Nie będzie Cię bolało, że to o 20 cm mniejsze auto niż Laguna? Dla mnie Proceed nie była zbyt wygodna. Ciasna jakaś. W większości i tak jezdze sam ewentualnie w 2 osoby. Chyba ze za kierownicą ciasno.
galakty 3 535 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 7 minut temu, Gret napisał(a): Jak wychodziły do sprzedaży kia proceed to bardzo mi sie podobała. Teraz tez sylwetkę ma super i idzie jeszcze dostać nówkę za te 130k. Może w to iść? 1.5 + dsg? DCT jak już Silniki raczej spoko chociaż narzekają na pobór oleju oraz katalizatory. Za to DCT badziewna trwałość, na krótkie dystansy do miasta to wgl. 1
Gret 622 Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu I weź tu cos kup zrobiłbym Frankensteina bezawaryjnosc mazda, osiagi 2.0tsi, wyglada arteon, jakosc materialow w srodku lexus. I kupuje.
bergercs 1 563 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Katy w starszych - już to poprawili. W tych najnowszych egry znowu uziemiają kijanki 1 1
galakty 3 535 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Gret napisał(a): I weź tu cos kup zrobiłbym Frankensteina bezawaryjnosc mazda, osiagi 2.0tsi, wyglada arteon, jakosc materialow w srodku lexus. I kupuje. No to Lexus w mocnej hybrydzie Masz wszystko czego chcesz.
Gret 622 Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu 4 minuty temu, galakty napisał(a): No to Lexus w mocnej hybrydzie Masz wszystko czego chcesz. Nie mam mini busa
Gret 622 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu 22 minuty temu, trepek napisał(a): MIni bus? Hyundai Staria Wystarczy superb. Btw ogarnąłem właśnie ze es ma napęd na przod
galakty 3 535 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 2 minuty temu, Gret napisał(a): Btw ogarnąłem właśnie ze es ma napęd na przod WTF faktycznie
KiloKush 662 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 4 minuty temu, Gret napisał(a): Wystarczy superb. Btw ogarnąłem właśnie ze es ma napęd na przod 1 minutę temu, galakty napisał(a): WTF faktycznie Przecież to Toyota Camry z trochę lepszymi materiałami i wygłoszeniem. To jaki ma mieć napęd?
galakty 3 535 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu A ja ES pierwszy raz teraz oglądam, nie interesowałem się takimi klocami nigdy. Żeby to chociaż jakiegoś elektryka z tyłu miało...
Gret 622 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu Wszystkie limuzyny lexa kojarzyły mi sie z tylnym napędem stąd moje zdziwienie.
trepek 1 474 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Spokojnie, nowy ES będzie w AWD. Schodzący ES jest przedłużoną i lepiej zrobioną Toyotą Camry (tak w skrócie, bo różnice są znaczne, oprócz napędu).
Rekomendowane odpowiedzi