Gret 623 Opublikowano Poniedziałek o 15:55 Autor Opublikowano Poniedziałek o 15:55 2 minuty temu, bbandi napisał(a): I tak nic nie kupi, na takie tematy "co kupić" powinien być autolock po 3 stronie zakładamy się?
Petru23 309 Opublikowano Poniedziałek o 17:30 Opublikowano Poniedziałek o 17:30 Kupi suva w dieslu albo EV, zobaczycie 1 1
KiloKush 663 Opublikowano Poniedziałek o 18:31 Opublikowano Poniedziałek o 18:31 Godzinę temu, Petru23 napisał(a): Kupi suva w dieslu albo EV, zobaczycie To śmieszne nie jest ale co chwilę przerabiam jakieś auto po czym okazuję się, że lubi się psuć i znow oglądam Kugi. 1
bergercs 1 587 Opublikowano Poniedziałek o 18:50 Opublikowano Poniedziałek o 18:50 2 godziny temu, Gret napisał(a): zakładamy się? Jak przykmnie się jedno oko to wygląda jak kombi Nowy sedan Skodicka Między Australem a Mazdą 6 w kombi, jest 17cm różnicy (w wysokości), więc można uznać, że się o ch.. rozchodzi 1
Petru23 309 Opublikowano wczoraj o 05:22 Opublikowano wczoraj o 05:22 10 godzin temu, KiloKush napisał(a): To śmieszne nie jest ale co chwilę przerabiam jakieś auto po czym okazuję się, że lubi się psuć i znow oglądam Kugi. Niestety... U mnie było dokładnie tak samo
Gret 623 Opublikowano wczoraj o 10:39 Autor Opublikowano wczoraj o 10:39 Jak wychodziły do sprzedaży kia proceed to bardzo mi sie podobała. Teraz tez sylwetkę ma super i idzie jeszcze dostać nówkę za te 130k. Może w to iść? 1.5 + dsg?
GordonLameman 8 899 Opublikowano wczoraj o 10:43 Opublikowano wczoraj o 10:43 W dniu 15.12.2025 o 11:23, Gret napisał(a): Tak. Troche boli mnie wywalanie 140tys za kompakta. Wiem ze czasy sa jakie sa ale mimo wszystko. No i tyl mi nie siedzi. Nie będzie Cię bolało, że to o 20 cm mniejsze auto niż Laguna? Dla mnie Proceed nie była zbyt wygodna. Ciasna jakaś.
Gret 623 Opublikowano wczoraj o 10:45 Autor Opublikowano wczoraj o 10:45 Teraz, GordonLameman napisał(a): Nie będzie Cię bolało, że to o 20 cm mniejsze auto niż Laguna? Dla mnie Proceed nie była zbyt wygodna. Ciasna jakaś. W większości i tak jezdze sam ewentualnie w 2 osoby. Chyba ze za kierownicą ciasno.
galakty 3 553 Opublikowano wczoraj o 10:47 Opublikowano wczoraj o 10:47 7 minut temu, Gret napisał(a): Jak wychodziły do sprzedaży kia proceed to bardzo mi sie podobała. Teraz tez sylwetkę ma super i idzie jeszcze dostać nówkę za te 130k. Może w to iść? 1.5 + dsg? DCT jak już Silniki raczej spoko chociaż narzekają na pobór oleju oraz katalizatory. Za to DCT badziewna trwałość, na krótkie dystansy do miasta to wgl. 1
Gret 623 Opublikowano wczoraj o 10:51 Autor Opublikowano wczoraj o 10:51 I weź tu cos kup zrobiłbym Frankensteina bezawaryjnosc mazda, osiagi 2.0tsi, wyglada arteon, jakosc materialow w srodku lexus. I kupuje.
bergercs 1 587 Opublikowano wczoraj o 10:54 Opublikowano wczoraj o 10:54 Katy w starszych - już to poprawili. W tych najnowszych egry znowu uziemiają kijanki 1 1
galakty 3 553 Opublikowano wczoraj o 12:35 Opublikowano wczoraj o 12:35 1 godzinę temu, Gret napisał(a): I weź tu cos kup zrobiłbym Frankensteina bezawaryjnosc mazda, osiagi 2.0tsi, wyglada arteon, jakosc materialow w srodku lexus. I kupuje. No to Lexus w mocnej hybrydzie Masz wszystko czego chcesz.
Gret 623 Opublikowano wczoraj o 12:40 Autor Opublikowano wczoraj o 12:40 4 minuty temu, galakty napisał(a): No to Lexus w mocnej hybrydzie Masz wszystko czego chcesz. Nie mam mini busa
Gret 623 Opublikowano wczoraj o 13:22 Autor Opublikowano wczoraj o 13:22 22 minuty temu, trepek napisał(a): MIni bus? Hyundai Staria Wystarczy superb. Btw ogarnąłem właśnie ze es ma napęd na przod
galakty 3 553 Opublikowano wczoraj o 13:25 Opublikowano wczoraj o 13:25 2 minuty temu, Gret napisał(a): Btw ogarnąłem właśnie ze es ma napęd na przod WTF faktycznie
KiloKush 663 Opublikowano wczoraj o 13:26 Opublikowano wczoraj o 13:26 4 minuty temu, Gret napisał(a): Wystarczy superb. Btw ogarnąłem właśnie ze es ma napęd na przod 1 minutę temu, galakty napisał(a): WTF faktycznie Przecież to Toyota Camry z trochę lepszymi materiałami i wygłoszeniem. To jaki ma mieć napęd?
galakty 3 553 Opublikowano wczoraj o 13:30 Opublikowano wczoraj o 13:30 A ja ES pierwszy raz teraz oglądam, nie interesowałem się takimi klocami nigdy. Żeby to chociaż jakiegoś elektryka z tyłu miało...
Gret 623 Opublikowano wczoraj o 13:32 Autor Opublikowano wczoraj o 13:32 Wszystkie limuzyny lexa kojarzyły mi sie z tylnym napędem stąd moje zdziwienie.
trepek 1 479 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Spokojnie, nowy ES będzie w AWD. Schodzący ES jest przedłużoną i lepiej zrobioną Toyotą Camry (tak w skrócie, bo różnice są znaczne, oprócz napędu).
Oldman 493 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 9 godzin temu, trepek napisał(a): Schodzący ES jest przedłużoną i lepiej zrobioną Toyotą Camry z tego co pamietam to około 55 mm dłuższy na długość i 25 mm na szerokosci. 9 godzin temu, trepek napisał(a): (tak w skrócie, bo różnice są znaczne, oprócz napędu). mozesz wymienić te róznice bo jestem ciekaw. Edytowane 12 godzin temu przez Oldman
trepek 1 479 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Kazdy ES ma np. wspawana blache za oparciem kanapy aby zwiekszyc sztywnosc konstrukcji, w Camry taka blacha wystepuje tylko w Executive VIP. W ES amortyzatory posiadaja zmienna sile tlumienia w zaleznosci czy tlumione sa niskie i szybkie nierownosci czy dluzsze ale wolniejsze. Do tego Lexus w swoich prospektach mowi o wiekszej ilosci spawow w karoserii oraz lepszym wytlumieniu drgan silnika (pewnie inne poduszki w stosunku do Camry). Takich smaczkow jest jeszcze wiecej. 1
Oldman 493 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 7 godzin temu, trepek napisał(a): Kazdy ES ma np. wspawana blache za oparciem kanapy aby zwiekszyc sztywnosc konstrukcji, w Camry taka blacha wystepuje tylko w Executive VIP. W ES amortyzatory posiadaja zmienna sile tlumienia w zaleznosci czy tlumione sa niskie i szybkie nierownosci czy dluzsze ale wolniejsze. Do tego Lexus w swoich prospektach mowi o wiekszej ilosci spawow w karoserii oraz lepszym wytlumieniu drgan silnika (pewnie inne poduszki w stosunku do Camry). Takich smaczkow jest jeszcze wiecej. jakbym miał wybierać to ja bym wolał zeby zamiast tych "smaczków" dali ocynk karoserii i zrobili wygłuszenie karoserii a nie wsciskali kit że to marka premium bo ze wszystkich cech tej marki najbardziej premium to cena zeby nie było nie hejtuję (sam teraz kupie zapewne lexusa lub toyote, no jeszcze nad mazdą sie zastanawiam). Edytowane 3 godziny temu przez Oldman
galakty 3 553 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu A kogo obchodzi czy to ocynk w marce premium? Kupującego w salonie? Czy Polaka który bierze 10 letnie premium bo mysli że go stać?
GordonLameman 8 899 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 17 minut temu, galakty napisał(a): A kogo obchodzi czy to ocynk w marce premium? Kupującego w salonie? Czy Polaka który bierze 10 letnie premium bo mysli że go stać? No ale wyciszenie to jednak by się przydało.
Rekomendowane odpowiedzi