Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Brałbym to z rezerwą, że ustalili tą tożsamość ale ta teoria spiskowa jest od samego początku tego tematu (mowa o tym poście, który został wysłany ~30min przed pojawieniem się jakiegokolwiek info w mediach)

Biorąc pod uwagę, że w tych aktach mowa o zapładnianiu kobiet aby pozniej zjesc te dzieci w rytualnych obrzędach, to taka jego ucieczka wcale nie była by szokująca

Edytowane przez Fatality
Opublikowano
Godzinę temu, Fatality napisał(a):

Brałbym to z rezerwą, że ustalili tą tożsamość ale ta teoria spiskowa jest od samego początku tego tematu (mowa o tym poście, który został wysłany ~30min przed pojawieniem się jakiegokolwiek info w mediach)

Biorąc pod uwagę, że w tych aktach mowa o zapładnianiu kobiet aby pozniej zjesc te dzieci w rytualnych obrzędach, to taka jego ucieczka wcale nie była by szokująca

Ojciec Ghiselline też miał ciekawy sposób na śmierć. Taki trudny do podrobienia.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, KiloKush napisał(a):

Ojciec Ghiselline też miał ciekawy sposób na śmierć. Taki trudny do podrobienia.

Brat Hillary, który sobie umarł 2 miesiące przed Epsteinem też wcale nie podejrzana sprawa

Edytowane przez Fatality
Opublikowano
W dniu 3.02.2026 o 15:41, oldfashioned napisał(a):

Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze 5 lat temu to wszystko to bylo 'szurstwo'.
Teraz akta ujawnione i juz szurstem nie jest.

I tak dalej sie kreci karuzela. 

Dawno dawno temu widziałem zdjęcie z młodymi dziewczynami z piwnicy i teorią, że ktoś ma prywatną wyspę i sprowadza tam nieletnie dziewczyny do zabawy z bogatymi gośćmi. Wtedy to nawet szury nie wierzyły. Chociaż nie było jeszcze mowy o tym jak bardzo powalony i wielopoziomowy jest to wątek :E 

Opublikowano

pomijając Szurowski kontent na tym profilu X, to co wiemy na razie:

- post na 4chan o podmianie więźniów na 30min przed oficjalnym podanie info o śmierci epsteina 

- zleakowanie danych strażnika w udostępnionych aktach - co potwierdza się ta osoba istniala

- odtajnione informacje FBI gdzie w tym momencie widać w tle jakąś postać na kamerach poza celą - niby trwa śledztwo w tej sprawie

- ze zleakowanych e-maili są znane wszystkie konta w grach epsteina

- konto Fortnite nadal było aktywne po śmierci nieprzerwanie do teraz

- IP konta pochodzi z Izraela 

- Po wyjściu na jaw, konto kilka godzin temu przeszło w tryb prywatny a dane z webarchive usunięto 

Biorąc pod uwagę to wyżej oraz wszystkie fakty które wyszły (sekta satanistyczn9-pedofilska, przeszkolenie przez Mosad do szpiegowania, kontakty z Putinem i innymi najważniejszymi politykami w usa i na świecie) - ile % dajecie szans ze nadal wygodnie sobie żyje do teraz i pyka w gierki? 

Opublikowano (edytowane)

image.thumb.png.5f18b8469c850d4939f065d76b25b7f9.png

:lol2: 

Jak zwykle wyjaśnienie jest prozaiczne:
https://www.techtimes.com/articles/171465/20160726/xbox-live-gamertags-will-now-expire-after-five-years.htm

Konto zostaje, ale gamertag jest usuwany po 5 latach. 

Tak, tak, jełopy myślą, że miliarder zostawił miliardy dolarów za sobą, ale konto na xboxie wziął ze sobą do Izraela. No, tak było - nie zmyślam. :rotfl2: 

To nie są teorie spiskowe - to są teorie debilizmu. I nie, to nie wyklucza że sfingował swoją śmierć - tylko wyklucza, że znaleziono dowód bo konto na xboxie aktywne.

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Jak zwykle wyjaśnienie jest prozaiczne:
https://www.techtimes.com/articles/171465/20160726/xbox-live-gamertags-will-now-expire-after-five-years.htm

Konto zostaje, ale gamertag jest usuwany po 5 latach. 

Tak, tak, jełopy myślą, że miliarder zostawił miliardy dolarów za sobą, ale konto na xboxie wziął ze sobą do Izraela. No, tak było - nie zmyślam. :rotfl2: 

Gordon, ale w Twoim wyjaśnieniu jest spora niejasność - jest mowa o koncie na Epicu (Fortnite), a nie Xboxowym (bo tutaj miał perm bana :E )

ja naprawdę nie jestem foliarzem, szurem czy innym płaskoziemcą, ale im dłużej wczytuje się w jmaila czy pisma z DOJ, tym bardziej mnie skręca jak takie gówno mogło żyć. A biorąc pod uwagę jak długo byli bezkarni, to szansa na to, że on jednak żyje jest niezerowa.

Opublikowano
1 minutę temu, huudyy napisał(a):

Gordon, ale w Twoim wyjaśnieniu jest spora niejasność - jest mowa o koncie na Epicu (Fortnite), a nie Xboxowym (bo tutaj miał perm bana :E )

To w takim układzie skad pomysł, że ten tag na Epicu należy do Epsteina? 

Jako dowód wrzucono mail, który z Epic nie ma nic wspólnego :lol2: 

Właśnie o to chodzi, że gamertag został zwolniony bo się nie logował. A pewnie był zarezerwowany na epicu przez konto xbox. :) 

1 minutę temu, huudyy napisał(a):

ja naprawdę nie jestem foliarzem, szurem czy innym płaskoziemcą, ale im dłużej wczytuje się w jmaila czy pisma z DOJ, tym bardziej mnie skręca jak takie gówno mogło żyć. A biorąc pod uwagę jak długo byli bezkarni, to szansa na to, że on jednak żyje jest niezerowa.

Mnie też skręca. Ale nie róbmy z siebie foliarskich debili :E 

Opublikowano
14 minut temu, GordonLameman napisał(a):

To nie są teorie spiskowe - to są teorie debilizmu. I nie, to nie wyklucza że sfingował swoją śmierć - tylko wyklucza, że znaleziono dowód bo konto na xboxie aktywne.

Ludzie popelniaja najprostsze i najglupsze bledy w takich prozaicznych sprawach. Czesto wpadaja wlasnie przez taka niepozorna rzecz. Nie weryfikowalem tych rzeczy i nie bede sie teraz klocil czy zyje czy nie zyje, ale sam fakt ze moglby wpasc przez cos takiego - jak najbardziej prawdopodobny i mozliwy. 

Opublikowano
Teraz, oldfashioned napisał(a):

Ludzie popelniaja najprostsze i najglupsze bledy w takich prozaicznych sprawach. Czesto wpadaja wlasnie przez taka niepozorna rzecz. Nie weryfikowalem tych rzeczy i nie bede sie teraz klocil czy zyje czy nie zyje, ale sam fakt ze moglby wpasc przez cos takiego - jak najbardziej prawdopodobny i mozliwy. 

To byłoby naprawdę za proste :) 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, GordonLameman napisał(a):

To w takim układzie skad pomysł, że ten tag na Epicu należy do Epsteina? 

jak wszędzie - domysły i przypuszczenia, zbieżności?

Właśnie o to chodzi, że gamertag został zwolniony bo się nie logował. A pewnie był zarezerwowany na epicu przez konto xbox. :) 

Ale to są dwie konkurencyjne strony, gdzie masz oddzielne logowania (bo nie kojarzę żeby tak dało się konta sparować).

Mnie też skręca. Ale nie róbmy z siebie foliarskich debili :E 

wczoraj czytałem zeznania Maxwell z DOJ z drastycznym opisem gwałtu na dziecku. Nie wiem czy to prawda, ile w tym fantazji, ale biorąc pod uwagę jak to wszystko wygląda, ja naprawdę przestaje wierzyć w dotychczasowe tłumaczenia.

3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

To byłoby naprawdę za proste :) 

brzytwa Ockhama

Edytowane przez huudyy
Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

jak wszędzie - domysły i przypuszczenia.

No to tym bardziej to śmieszne :) 

Ale to są dwie konkurencyjne strony, gdzie masz oddzielne logowania (bo nie kojarzę żeby tak dało się konta sparować).

Mój gamertag z PS-a przenosi się na wszystkie gry-usługi - czy to od EA czy Activision czy Epic. 

wczoraj czytałem zeznania Maxwell z DOJ z drastycznym opisem gwałtu na dziecku. Nie wiem czy to prawda, ile w tym fantazji, ale biorąc pod uwagę jak to wszystko wygląda, ja naprawdę przestaje wierzyć w dotychczasowe tłumaczenia.

Wolę nie czytać, serio. Jestem na takim etapie, że jakakolwiek krzywda dzieci powoduje u mnie wściekłość level over 9000

brzytwa Ockhama

To jest naprawdę zbyt oczywista rzecz :) 

Opublikowano

Poczytaj sobie kiedys realne historie o przekretach gospodarczych, jak wyludzenia siegajace milionow potrafia sie wysypac przez taka prozaiczna blahostke, jak email sprzed 10 lat czy detal na tapecie na telefonie. 

W tym przypadku wydaje ze o takie detale chlopaki z Izraela by spokojnie zadbali, ale... nieomylni nie istnieja ;)

Opublikowano
2 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

Poczytaj sobie kiedys realne historie o przekretach gospodarczych, jak wyludzenia siegajace milionow potrafia sie wysypac przez taka prozaiczna blahostke, jak email sprzed 10 lat czy detal na tapecie na telefonie. 

W tym przypadku wydaje ze o takie detale chlopaki z Izraela by spokojnie zadbali, ale... nieomylni nie istnieja ;)

Ja to rozumiem, ale sęk w tym, że on nie zniknął sam, tylko jeśli do tego doszło to zapłacił za to profesjonalistom, którzy coś takiego sprawdzą. To podstawowa rzecz - jakakolwiek działalność online, a szczególnie gierki.

Miałem takiego znajomego z lcieum, który jak ja zaczynałem studia to on działalnośc w budowlance - narobił długów na kilka mln zł i uciekł. Znalezienie tego matoła jest dla ZUSu zbyt trudne, ale ja nie miałem problemu z namierzeniem go, bo zostawił sobie stare konta na forach i w grach (steam :E ), ale to dlatego, żę to amator. 

Jeśli ten j****** pedofil uciekł to zapłacił grube miliony za zniknięcie. A tam takich idiotycznych wpadek nie ma. 

Opublikowano
28 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Właśnie o to chodzi, że gamertag został zwolniony bo się nie logował.

Ale logi z logowania na konto świadczyły, że kilka dni po smierci było logowanie, następnie doszli do tego, że były nagrody za kolejne sezony. Była zachowana ciągłość, a nie, że konto przestało być aktywne na kilka lat.

Opublikowano
Teraz, Fatality napisał(a):

Ale logi z logowania na konto świadczyły, że kilka dni po smierci było logowanie, następnie doszli do tego, że były nagrody za kolejne sezony. Była zachowana ciągłość, a nie, że konto przestało być aktywne na kilka lat.

A gdzie dowody na to? :)