Radeon 9070 (XT) - na jakich pamięciach jest Twoja karta - Hynix/Samsung?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Cappucino · Opublikowano
Logiczne, bez tego pewno by ich nie kupili. 3/4 to i tak słaby wynik, liczyłem na 100%. -
Przez Karister · Opublikowano
To nie o to chodzi. Rozumiem, co to są sarkazm, dezaprobata i zdrowy rozsądek oraz rozumiem, że milimetr a metr to nie to samo. Z pustego to i Salomon nie naleje, choć wolę to porzekadło w wersji z biczem. I to bym uznał za dobre podsumowanie: xd. Jak ktoś lubi, gdy mu rezonuje z szafek, dudni z Logitechów, fura gaśnie na każdym skrzyżowaniu albo po prostu lubi się biczować o poranku, to faktycznie xd. Kierując się jednak jakkolwiek rozsądnym podejściem do tematu, to oba te setupy są straszne. Jeden wcisnął kolumny między meble właśnie na milimetry, a drugi wepchał kilka tysięcy watów do komórki z kafelkami. Ja rozumiem, że kolumna nie musi mieć po półtora metra powietrza z każdej strony, ale ten pierwszy naćkał tam tak, że obdrapał meble. Ze skrajności w skrajność. Drugi przypadek z kolei to dla mnie jest desperacka chęć posiadania ponad jakikolwiek rozsądek. Jak ktoś lubi dużo basu, to można go tyle mieć, a przy okazji dobrego jakościowo. Jak komuś się to podoba, jego sprawa, ale ciężko to obiektywnie nazwać sensownym setupem. -
Przez NDqq1 · Opublikowano
Zmiana planów, zamówiłem ostatecznie haf 700 argb. Jako że od 7 lat miałem h500p mesh to wiem czego mogę się spodziewać i raczej będzie top. Do tego dorzuciłem arctica 420 i BE QUIET! Light Wings LX 140mm PWM High-Speed 3 szt na dół.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi