RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych dyrektorów. (Wątek zbiorczy)
Latarnie są słabe. Też trochę drażni mnie mocna liniowość np. jestem w miejscu gdzie powinien być przedmiot do zabrania ale nie zrobiłem profilowania lub nie wrzuciłem fotek na tablicę dochodzeniową. Tak się zawiesiłem w jednym miejscu i latałem jak głupi po lokacji a wystarczyło przeczytać leżącą na ziemi stronę. Do tego walka kuleje, nasi bohaterowie ruszają się jak wozy z węglem.
Chyba nie chodzi o same latarnie ale też wybieranie odpowiedniego rozdziału historii (motywu). Też na początku nie kumałem, że trzeba w tych zawalonych tunelach metra przełączać motywy aby pchnąć historię dalej.
Akcja odwołana
https://superbiz.se.pl/wiadomosci/prezydent-nawrocki-sklada-kategoryczne-deklaracje-ws-emerytur-ta-reka-nie-podpisze-podwyzszenia-wieku-aa-Vcwt-YZpQ-scRn.html
Swoją drogą ja też nie chciałbym pracować do 67 lat, już po 60 człowiek słabo się nadaje do roboty. Jedynie w budżetówce i wszędzie tam gdzie się nie narobisz to można sobie siedzieć, dosłownie siedzieć.
Rekomendowane odpowiedzi