RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
ale to jest kwestia implementacji samego rozwiazania - np dwa szybkie klikniecia uruchamiaja najszybszy bieg. to, ze cos nie dziala, nie oznacza, ze samo w sobie jest zlym pomyslem. obecnie wystaczy OTA - zdalna aktualizacja, aby programowac dzialanie "przyciskow" .
nie. wlasnie na tym polega postep. ja nie narzekam na "automatyke" . dziala. jak musze szybko wlaczyc wycieraczki, to wystaczy "kliknac". mam manetke, ale rownie dobrze, moglbym miec przycisk na kierownicy, bo do "klikniecia" ogranicza sie ich obsluga.
to jest "kretynizm"
4 (slownie - cztery) manetki. szczyt technologicznej-ergonomicznej perfekcji
Ja w sumie buduję dom głównie dla tego pokoju, więc już na etapie kartki papieru dobierałem jego proporcje pod kwestię audio. Do tego odpowiednio umieszczałem okna i strop. Na część ścian poszły podwójne płyty utwardzane diamant, na część perforowane. Nie do końca się z tymi ostatnimi udało, więc te perforowane wymieniam na PET w kwietniu. Między te płyty a mur poszło 10cm wełny akustycznej. Na koniec będą ustroje montowane już wewnątrz pomieszczenia. Pokój robię z Bartłomiejem Chojnackim.
Rekomendowane odpowiedzi