Steam Machine 2026 - wątek zbiorczy - Zen 4,RDNA 3/28 CU,Steam OS 3
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Ja ogrywam re4 remake i... 3, albo 4 epizod, a ja ciągle solo biegam. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 PROCESS_NAME: firefox.exe fajerfox ci sie wykszaczył sprawdz to co czatgpt ci mowi - na ile masz pamieci ustawione? jesli problem bedzie sie powtarzac to odpal profil xmp ale recznie obniz MHz paimeci ram. to ile masz teraz Mhz ustawione sprawdzisz w menedzer zadan -> wydajnosc -> pamiec -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Akurat RE6 lubię, choć woła o pomstę do nieba przez rozwodnienie tego długością niepotrzebnych fragmentów, kiepski projekt map, niepokazujący potencjału mechanik walki oraz ogółem "script". Jeśli fragmenty "Outlast" zrobią z rozwagą, jak w RE7 to może być fajnie, ale niestety mogą uderzyć pełną parą w "immersję", przez co gameplay będzie marny, szczególnie przy ponownych przejściach. Oby ten nowy projekt zombi sprawdził się i zrobili z tym coś ciekawego, bo nowy silnik jest bardzo drogi w tworzeniu nowych przeciwników z mutacjami. Pod tym względem tęsknię za starym silnikiem... -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Orban daje rządzi i zrobil kraj rezim autorytarny. Jak w polsce prawica wróci do wladzy to Braun pokaze co potrafi. Prawica ma 53% poparcia i codziennie jest hejt na unie. @ITHardwareGPT mozesz wyjaśnić innym?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi