Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kartofel · Opublikowano
@AMDK11 Ja się nie znam na tych dekoderach. Ale czy taka analiza to nie jest zbyt mocne uproszczenie? Czy to niczym porównanie v6 lepsze od r4 w silniku spalinowym? Tam zapewne są dziesiątki miejsc + wiele wielokrotnych zależności pomiędzy nimi gdzie można wtopić na wydajności. -
Przez hubio · Opublikowano
@Badalamann to w takim razie co jest dla ciebie sensownym portalem? Bo ja akurat nie mam żadnego problemu z wp. Zresztą to chyba największy portal w Polsce. -
Przez BuenoKid · Opublikowano
Cześć, ostatnio pytałem czy warto odrestaurowywać mojego składaka z 2017/18r. i okazało się, że nie warto. Tym samym w 2017/18 wypadłem z rynku komputerowego. Dostałem też informację, że gotowe zestawy z tego wątku są "średnie". Dlatego też proszę o pomoc i tworzę nowy temat. Najtrudniejszy w tym temacie jest chyba deadline, bo muszę skończyć zestaw do 23:59 31.12.2025r. Do dyspozycji około 9 000 PLN. Komputer mam mi służyć głównie do przyjemności, a do tej pory grałem głównie w CS2 i Apex Legends. Najbardziej zależy mi na tym, żeby ten zestaw posłużył i żeby nie trzeba było szybko takiego wydatku powtarzać. (Albo przynajmniej, żeby w przyszłości nie trzeba było wymieniać wszystkiego od zera.) Wydaje mi się, że 9 000 PLN to dużo, więc jeśli ktoś uważacie, że powyżej pewnego budżetu nie warto maxować podzespołów to chętnie to usłyszę. (nie zamierzam być streamerem czy proplayerem) Być może lepszym rozwiązaniem, ale za powiedzmy 9 500 PLN byłby słabszy PC z nowym monitorem? (w moim 144Hz monitorze, zaczynają pojawiać się wypalone pixele). Co radzicie? Z góry dziękuję za waszą wiedzę -
Przez drex1 · Opublikowano
od wczoraj tu piszemy o tym Według Siergieja Ławrowa, szefa rosyjskiej dyplomacji, Ukraińcy użyli 91 dronów, z których wszystkie zostały zestrzelone. Minister powiadomił, że w ataku nikt nie ucierpiał, a bezzałogowce nie wyrządziły żadnej szkody. Tymczasem ministerstwo obrony Rosji przekazało w poniedziałek rano, że nad całym krajem strącono bądź zniszczono 89 dronów, w tym 18 nad obwodem nowogrodzkim. Liczby te nie pokrywają się z szacunkami rosyjskiego MSZ. who cares? to jest najlepsze: Dodał(sobakov), że Kreml nie uważa za konieczne, aby publicznie informować o tym, na czym dokładnie będzie polegać zaostrzenie stanowiska. https://wiadomosci.wp.pl/rosja-zaostrzy-stanowisko-wobec-ukrainy-przez-rzekomy-atak-7238015305288192a a i tak pojdzie znowu kacapski przekaz- jak i tu był kolportowany- ze ruscy chcieli pokoju, a te wredne Ukraińcy nie chcieli -
Przez Petru23 · Opublikowano
Idzie idzie, to wszystko mailem w poprzedniej Kudze i działało lepiej niż w nowym modelu. Dobry manual nie uprzykrza jazdy jak zły automat. Wolę machać drążkiem niż wkurzać się na czas reakcji, szarpania czy dziwne dobieranie biegu Potwierdzam bo sam korzystam. Dodajmy jeszcze, że jest cicho podczas jazdy Jechałeś w trybie sport? Odczuwalna różnica wobec normal.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi