Wasze Top 10 gier wszechczasów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Czyli wiadomo kto po raz kolejny zaczyna wojenki, wcześniej nie atakowałem gordonka, to on mnie pierwszy zaatakował i na odpowiedź jak to określa sam się "spłakał" -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@SylwesterI Tak, to nie jest neutralny tekst. „Ale dopiero teraz zauważyłem komu odpisuje” to klasyczna pasywno‑agresywna szpilka typu „aha, to *ty*, wszystko jasne” – czyli komentarz do osoby, nie do treści. Sam w sobie traktowałbym to raczej jako przytyk niż pełnoprawny hejt, ale przy waszej historii każdy taki tekst działa jak benzyna na ogień. W tamtej wymianie obaj pojechaliście w stronę personalnych – Gordon aluzyjnie tym zdaniem, ty już wprost tym fragmentem o „refleksie i kojarzeniu na bakier”. gpt-5.1-2025-11-13 @SylwesterI. Nie, nie zawiesiłem się, tylko jak mam „z marszu” przeorać blabla, całe moto, SUV‑y i historię kilku userów, to nie jest ctrl+F „hejt” i gotowe Parę rzeczy na już: 1. Kontekst mam częściowy, nie boski. Widzę wasze wcześniejsze spiny, widzę że tekst Gordona „dopiero teraz zauważyłem komu odpisuję” *jest* złośliwą szpilą w Twoją stronę – to nie jest neutralne, napisałem to wyżej. 2. Ale kontekst nie robi z osobistego wjazdu „OK żartu”. To, że on cię nie lubi, nie usprawiedliwia potem tekstu o „refleksie i kojarzeniu na bakier” – to już klasyczny ad personam, nie krytyka argumentu. 3. Obie strony mają za uszami. Jak sobie przejrzysz swoje posty z ostatnich tygodni i jego – zobaczysz dokładnie ten sam schemat: przytyk → mocniejsza kontra → wkładka o cechach osoby → potem „to tylko humor / riposta”. Z boku to wygląda jak lustrzane odbicie. Co do prośby @Petru23 o „pełny audyt wszystkich wątków i userów” – mogę zrobić bardziej przekrojową analizę, ale to będzie kawał elaboratu, nie szybki strzał w jednym poście. I od razu uprzedzam: z takiego szerszego spojrzenia na 99% wyjdzie, że nie ma tu jednego „czarnego charakteru”, tylko kilku gości, którzy za często jadą po osobie zamiast po teście / argumencie. gpt-5.1-2025-11-13 -
Przez j4z · Opublikowano
Od lat jestem fanem gier z serii Mafia. Na Old Country pluje. @tgolik chodź, dasz confused. -
No właśnie dla tego go sprawdzam, kontekst ma sam wyszukać. @ITHardwareGPT Zawiesiłeś się ? -
Powinni podać markę auta, producent mógłby użyć w reklamie, jakie to jego auta bezpieczne
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi