Interesuje mnie FG ML tylko z ciekawości. FG z poziomu gry działa elegancko i tak naprawdę widoczne bez problemu artefekty są tylko podczas śmigania skuterkiem i niekiedy na mniejszych hologramach i to też takie meh bez lipy. Osrane AMD mogło by pojechać pod jakiegoś walmarta czy targeta i zatrudnić jakichś bezdomnych programistów po wipe'ach w innych firmach ale nie podetrzemy dupę szkłem i nad driverem pewnie pracuje jakiś Marian kontrakt z polski a reszta dali do zabawy z AI.
Mam starego urlopu z 10 dni + nowy. Miałem już jechać do Australii, ale suma sumarum chyba przesunę wyjazd i pogra się.
Masakra, muszę do siostry dzwonić, by załatwiła kroplówkę, by mnie karmili jakbym zapomniał o jedzeniu/piciu przy graniu
Czy Wy czytacie co napisałem? Kto nie ma wyboru ten nie ma. Ale jak słyszę o kredytach na granicy, bo trzeba super fajną chałupę wybudować, bo taka średnia to nie może być, to co? Kto tutaj winny? takich karierowiczów będę krytykował. Bo uważam, że w wielu przypadkach jest to świadomy wybór, a nie przymus
Rekomendowane odpowiedzi