PaVLo 952 Opublikowano Sobota o 20:38 Opublikowano Sobota o 20:38 Jako fana całej serii, której pierwsze dwie części ogrywałem jeszcze na PSX, kupili mnie tym materiałem. Wiem na pewno że kupię i zagram 2
userKAMIL 867 Opublikowano Sobota o 22:06 Opublikowano Sobota o 22:06 Też czekam. Jest jakaś konkretna dara premiery podana?
Phoenix. 4 966 Opublikowano Sobota o 22:10 Opublikowano Sobota o 22:10 Ja czekam ale dla mnie zaden TT to nie jakis game changer, od tak mila przyjemna gierka z ladnymi widoczkami. Sentymentami nie wracam do starych czesci bo to juz dawno zapomniane wiec rozczarowania byc nie powinno
Zdzisiu 379 Opublikowano Niedziela o 09:22 Opublikowano Niedziela o 09:22 W dniu 12.12.2025 o 09:20, Vulc napisał(a): Są te osoby z nami na sali? Jeśli nie, to nie wiem po co takie wtrącenia. Jak ktoś chce większe cycki, z pewnością pojawią się na PC stosowne mody. Całą serię uważam gameplayowo za słabą w porywach za średnią. Cycki to było coś co potrafiło przeważyć żeby spojrzeć jednak na grę bardziej przychylnym okiem. A mody tutaj nie pomogą bo tak jak w przypadku ostatniej trylogii lepiej było sięgnąć po np. Metal Gear Solid V 1
PaVLo 952 Opublikowano Niedziela o 11:16 Opublikowano Niedziela o 11:16 Pod twó komentarz idealnie pasuje Stellar Blade, gra o boobsach i doopie, zresztą zobacz top mody do tej gry
Zdzisiu 379 Opublikowano Niedziela o 18:02 Opublikowano Niedziela o 18:02 No Stellar Blade znam bardzo dobrze i sądzę że to gra tej dekady. Jednak przez wady i potknięcia twórców oceny 10/10 też bym nie dał.
JeRRyF3D 1 775 Opublikowano Niedziela o 21:53 Opublikowano Niedziela o 21:53 3 godziny temu, Zdzisiu napisał(a): No Stellar Blade znam bardzo dobrze i sądzę że to gra tej dekady. Domniemam, że to sarkazm (?)
Vulc 2 238 Opublikowano Niedziela o 22:44 Opublikowano Niedziela o 22:44 Nie byłbym taki pewny, jak widać cyc sajz to poważna sprawa.
sideband 1 920 Opublikowano Niedziela o 23:55 Opublikowano Niedziela o 23:55 Może to amator gier XXX 1
ODIN85 3 598 Opublikowano Poniedziałek o 11:27 Autor Opublikowano Poniedziałek o 11:27 Petycja na polski język https://www.change.org/p/add-spanish-spain-italian-and-polish-dubbing-to-tomb-raider-legacy-of-atlantis
maras2574 928 Opublikowano Poniedziałek o 23:31 Opublikowano Poniedziałek o 23:31 Nie mogę się doczekać
Totek 834 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Rozmiar cycka ma znaczenie, aczkolwiek tyłek jest nie mniej ważny. Przez czasu większość będziemy go oglądać. Niech was nie zwiedzie ślepe przekonanie młody padawanie
JeRRyF3D 1 775 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Ja jestem jakiś dziwny, bo mam na to szczerze wywalone (i zawsze miałem). Jeżeli bohaterka nie jest SKRAJNIE szpetnym gibonem (i odwrotnie PRZESADNIE przerysowaną sexbombą, jak w StellarB - i to wcale nie działa dla niej na plus), to... nie zauważam tematu. Zapytajcie mnie, w której kolejnej części Lara była brzydsza, ładniejsza, obszerniejsza... nie wiem ! LOTTO mi to. To samo miałem przy Alloy, czy innej Cirii - wywalone. Jak nie pali oczu szpetotą, ani przerysowaniem - nie zauważam tematu. Edytowane 20 godzin temu przez JeRRyF3D 4
Rekomendowane odpowiedzi