Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znaleźliście już swój build?

Ja zmieniłem młotek na sztylety i lecę pod krytyki. Drugą bronią mam młotek pod zwiększenie staggeru, a w kombinacji ciosów wybrałem "podbródkowy”. :D
U mnie wygląda to tak: trzy ciosy sztyletem, czwarty "podbródkowy” w górę, potem poprawiam młotkiem w dół i jak zdążę, to jeszcze robię uderzenie w ziemię.

Z Mocy wybrałem tego kamiennego summona, jak przypierdzieli to taka mała atomówka. :D 

Naprawdę świetnie się walczy, im więcej zdolności się zdobędzie. Jestem zdumiony, że Remedy zrobiło pierwszy raz walkę wręcz i wyszło im to naprawdę bardzo dobrze.

Opublikowano

Też mam podobny build, tyle że zamiast podbródkowego używam tego zamaszystego cięcia, ale jeszcze eksperymentuję. Zastanawiam się, czy iść w tego chowańca, czy olać go i dać wszystko w swój dps. O co chodzi z levelem tych stref? Czyszczę je z mobów i poziom im rośnie. Praktycznie większość z nich mam już na 6 levelu.

Opublikowano

Też chciałbym wiedzieć. 

Niby po pokonaniu drugiego bossa świat też miał się zmienić, ale szczerze mówiąc niczego nie zauważyłem. :E 

Trochę słabe, że nie można non stop resetować skilli. Tak, wiem, można kupić reset, ale 1500 kilo denarów za każdym razem to jednak trochę dużo. Już praktycznie każda nowa gra ma darmowy respec, a kombinowania z buildami jest tutaj trochę.