Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, lukadd napisał(a):

Jak dotąd nie, ale jeszcze jakiś czas temu to chyba nawet polską kredytówką można było płacić, z 2 lata temu czy jakoś poblokowali te proste płatności.

Normalnie grać można nawet na polskim koncie jak tureckie podpięte obok na konsolce. Ale jak jak teraz ludzie płacą to musiałbym się zapytać czy wystarczy tylko "zdrapki" kody online na Turcje kupić i doładować czy coś jeszcze trzeba. 

Ja za mało gram na konsoli, aby mieć takie konto, ale ci co mają PS jako główną platformę to często mają i to na kilka regionów konta, bo są różne promki, nawet na USA potrafią dobre się trafiać :E 

A myslałem że na głównym koncie tak można, to sorry jestem zbyt leniwy na kilka kont :E 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Masz głównie hub i podobno nawet sporo dialogów między wyścigami, ale raczej fabuła jest do zapomnienia. Z tego, co widzę, recenzenci są zgodni: fabuła cienka (nie oszukujmy się, nikt w grze wyścigowej nie oczekuje, że będzie inaczej), świetna oprawa audio-wizualna i, co najważniejsze, rdzeń rozgrywki, czyli bardzo dobre prowadzenie pod-racerów/ścigaczy. Do tego słabe polskie tłumaczenie i kilka problemów technicznych.

• Like 1
Opublikowano

Jestem fanem SW jak i wyścigów PR, ale ta gierka wygląda jak nudne flaki z olejem, z fabułą czy bez.

Może graficzka nawet ładna i dźwiękowo spoko, ale cała reszta to jakaś kpina i niczym się nie różni od gry 1999 roku :hihot:

Za parę miesięcy będą ją do chipsów dodawać.

Opublikowano
37 minut temu, Kadajo napisał(a):

Jestem fanem SW jak i wyścigów PR, ale ta gierka wygląda jak nudne flaki z olejem, z fabułą czy bez.

Może graficzka nawet ładna i dźwiękowo spoko, ale cała reszta to jakaś kpina i niczym się nie różni od gry 1999 roku :hihot:

Wygląda bardzo dobrze. Odstrasza że to rogal.

• Upvote 1
Opublikowano

Dla mnie największą wadą tej gry jest to, że to rogal, nawet recenzenci piszą że będziecie ginąć, często ginąć, tak jest ta gra zaprojektowana, ciągłe powtarzanie całych turniejów (a nie samych wyścigów, których powtórzyć się nie da) mnie to nie kręci, a szkoda bo grafika i model jazdy wyglądają fajnie, pewnie sprawdzę jak cena spadnie do poniżej 30zł. 

Opublikowano
3 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Ładniej wygląda, udźwiękowienie jest solidne, podobno też fajnie się prowadzi, a do tego jest rogalikiem, więc jednak trochę zmian względem gry z 1999 roku jest.  Czego właściwie oczekujesz od gry wyścigowej? :E 

Opublikowano
22 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Ładniej wygląda, udźwiękowienie jest solidne, podobno też fajnie się prowadzi, a do tego jest rogalikiem, więc jednak trochę zmian względem gry z 1999 roku jest.  Czego właściwie oczekujesz od gry wyścigowej? :E 

MIODNOŚCI, której tutaj absolutnie nie widać. :faja:

Jest dokładnie ten sam problem, który był z pierwszym Racerem.

Tylko przy pierwszym było to zrozumiałe z powodu ograniczeń technologicznych.

Te pojazdy kompletnie nie mają ciężaru. Nie widać w fizyce kompletnie bezwładności ani ciężkości ani podczas kraks ani podczas samego wyścigu.

Zwracałem na to uwagę już kilka miesięcy temu, jak zaczęły się pojawiać pierwsze materiały wideo.

Bo na obrazkach to wygląda zacnie.

Opublikowano (edytowane)

Gra była po ok 150zł przed premierą a potem podrożała na 240zł na steamie. Widać, że wcześniejsza cena była błędem. W kluczykowni po 170zł. Więc kto kupił na steamie za te 150zł to wyszedł na tym w miarę dobrze. 

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
13 minut temu, Jaycob napisał(a):

Gdzie po tyle? 

Po tyle sprzedawałem klucze dołączone do procesorów Intela, niektórzy brali razem z Tomb Raiderem to płacili 120 zł za obie gry. 

Na Allegro Lokalnie widziałem nawet, że jakiś wariat pchał te klucze po 50 zł (za obie gry), już mu chciałem pisać, aby nie walił cen dumpingowych.