Doamdor 2 056 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Nie ma co wchodzić na trzeźwo w rok 2026. 1 2
Kandelabros 131 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 (edytowane) 22 minuty temu, TmK napisał(a): Tullamore i Singleton to moje ulubione rudzielce. Z wodą, na lodzie czy surówka? Ogólnie sobie uświadomiłem, że praktycznie w ogóle nie pije, chyba nie jestem Polakiem takiego jednego Singletona to potrafię rozwalać w 3 miesiące, jedna szklaneczka co któryś wieczór pod dobry serial. Do tego czerwone wino do makaronu lub czerwonego mięsa i tyle u mnie z alko idzie. Wódkę to ostatnio piłem chyba z 10 lat temu, jeszcze na studiach Surówka, a wódkę to też nie pamiętam kiedy piłem. W sumie czasem mi się zdarzy szklaneczka rudej lub ewentualnie jakieś wyjście/spotkanie ze znajomymi przy piwku, ale wtedy absolutny maks to 4 piwa (a najczęściej 2-3). Edytowane 31 Grudnia 2025 przez Kandelabros
raven555 463 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 42 minuty temu, ghostdog napisał(a): Kultura picia się zmienia, szczególnie jak się człowiek przerzuci na lepsze trunki. Ja w barku mam flaszki kupione 2-3 lata temu, czekają na specjalną okazję. @ghostdog mówisz że masz 2-3 letnie flaszki u mnie w barku stoi butelczyna gorzały, którą dostałem od kolegi na imieniny 10 czy 15 lat temu
VRman 2 893 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 A po trzeciej... kot impreza.mp4 3
Wu70 766 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 U mnie sąsiedzi jak zwykle nie zawiedli, piękny pokaz 1
Doamdor 2 056 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Na Nowy Rok! Życzę Wam stabilnych OC, zerowych crashy, zasilaczy bez „strzałów”, dysków bez bad sectorów i benchmarków, które zawsze potwierdzają, że dobrze wydaliście pieniądze 1
Kandelabros 131 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 (edytowane) Rzeczywiście ten temat pokazuje, że forum jest skansenem zgredów związanych PC DIY. Chociaż generalnie fora to już zamierzchła przeszłość, kiedyś na PCLabie w temacie sylwestrowym ciężko było nadążyć z czytaniem radosnej twórczości a dziś? Ech nostalgia... Ale oczywiście najlepszego. Edytowane 31 Grudnia 2025 przez Kandelabros
Pentium D 1 350 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 akurat siedziałem na kibelku nawzajem
hwdp43 1 804 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2025 Jaki stolec wariacie ? 2
Alek_M 250 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 15 minut temu, Pentium D napisał(a): akurat siedziałem na kibelku nawzajem Ja jeszcze wczoraj 3 razy siedziałem, cały gnój z 2025 roku zrzuciłem z siebie 1
Ryszawy 428 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 (edytowane) Ha, ha, przegrywy... Siedzicie na internetach w Sylwestra i klecicie posty zamiast imprezować? U mnie impreza na dwadzieścia osób. Ja, przyszywana teściowa, moja połówka i 17 kotów i to tylko na parterze bo na piętrze to jeszcze z dyszka śpi. Tak trzeba żyć, a nie klepać posty na jakimś zapomnianym forum... I nawet nie włączyłem Sylwestra w Jedynce, bo w naziemnej już nie ma... Żal mi was... A, i jakby ktoś się zastanawiał czy "Dublin's Own' z Biedry, tera taka Whiskey w promocji, warto brać, to jak najbardziej. Smakuje trochę jak Burbon, powiedzmy taki "Dziki Turek", czyli spoko. No i wszystkiego najlepszego w Nowym, bo wiecie, takiego forum jak z PClab a teraz ITHardware, to po prostu już nie będzie, bo to skansen, ale zajebisty... Edytowane 2 godziny temu przez Ryszawy
Rekomendowane odpowiedzi