Diablo II: Resurrected
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Nie wiem, ale w Japonii jest fajnie. Jako, że gra w Japonii to polecam kupować też w Japonii 9800¥ - ~225pln 16800¥ - ~385pln -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Elder ja pierdykam Szefie, mógłbyś założyć jakąś Hardware Gallery - galerię z tymi wszystkimi mega wypasami, kasować bilety za zwiedzanie, podziwianie i myślę że dałoby się z tego wyżyć Zawsze można na Ciebie liczyć, dzięki -
Przez jankooo · Opublikowano
Nie odczucie a doświadczenia i dokładnie od początku o tym piszę I neguje stwierdzenie, że "każdy OLED tak ma" argumentując to w kolejnym poście. Ja po prostu mam porównanie obydwu technologii i najzwyczajniej w świecie nie stawiam znaku równości pomiędzy panelami różnych generacji. Nawet jeśli trafisz bardziej widoczny banding na starszym panelu to według powszechnej wiedzy z czasem i kolejnymi cyklami odświeżania się to poprawia. Okazuje się, że na tandemie już z tym zostajesz bo odświeżanie pikseli nie poprawia sytuacji. -
Przez 209458 · Opublikowano
no popatrz, na moich filmikach stał w pewnej odległości z telefonem w ręce i nagrywał konfrontację ICE z 2 demonstrantami, potem został popchnięty,dostał sprajem po oczach i kilku się na niego rzuciło. Może i kogoś za coś łapał w szamotaninie, ale jestem pewien, że po tym gazie już nie bardzo widział co i kogo. A potem to już wiadomo, dostał kilka razy puszką w głowę, a potem w plecy. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Lewą dziurką od nosa wyczuwam early access na Steamie. Raczej ciekawostka niż coś co warto brać na poważnie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi