Qrdello 993 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, Pentium D napisał(a): Mierzymy jak na olimpiadzie a wystarczy wejść menedżer zadań A masz! laptuk, na baterii 1
Pentium D 1 438 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 7 minut temu, bourne2008 napisał(a): A jaki związek ma czas uruchamiania systemu z "Drugi Ryzen 7 9800X3D padł" ? Pewnie taki, że asrock długo startuje i najwięcej procków na nich pada. To już chyba 5 sztuka Ryzena na forum.
VRman 3 046 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Gdzie Wy w ogóle to sprawdzacie? Zapytałem GPTa, podał trzy metody dla W10 komenda: Get-WinEvent -FilterHashtable @{LogName='Microsoft-Windows-Diagnostics-Performance/Operational'; ID=100} -MaxEvents 1 | Format-List nie działa W EventViewer nie mam w tym miejscu nic z tego roku, a tu mam trochę mało Edytowane 2 godziny temu przez VRman
Slayer 282 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, Pentium D napisał(a): Pewnie taki, że asrock długo startuje i najwięcej procków na nich pada. To już chyba 5 sztuka Ryzena na forum. Mówimy o contest restore enabled czy disabled? Bo mam enabled na asrocku i szybciutko się odpala, jak platforma wystartowała to właśnie Asrock był jednym z najszybciej startujących, na pewno było szybciej niż na MSI na początku bo na reddicie często o tym pisano.
Pentium D 1 438 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, VRman napisał(a): mam trochę mało Na pirackich się buguje 4 minuty temu, Slayer napisał(a): enabled tak 1
bourne2008 1 405 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Ten parametr jest kompletnie niemiarodajny. Sprawdziłem na lapku, pokazuje 6s a rzeczywisty był ze 4x dłuższy. Edytowane 2 godziny temu przez bourne2008
Send1N 5 123 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 30 minut temu, Pentium D napisał(a): Na pirackich się buguje Nie
Qrdello 993 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 26 minut temu, bourne2008 napisał(a): Ten parametr jest kompletnie niemiarodajny. Sprawdziłem na lapku, pokazuje 6s a rzeczywisty był ze 4x dłuższy. Bo to system tak długo się podnosi uefi wystartowało w te 4s od wciśnięcia przycisku, reszta to OS.
Rekomendowane odpowiedzi