TYLKO Auta elektryczne (BEV) - dyskusje użytkowników i opinie zainteresowanych
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
https://www.rp.pl/opinie-polityczno-spoleczne/art43786261-jakub-chabik-dyskryminacja-pozytywna-plus-rownosc-selektywna-to-bunt-mezczyzn wszystko zgodnie z planem, ministry nierownosci maja utrzymac postep -
Przez Lameismyname · Opublikowano
No to może czytaj ze zrozumieniem. Najnowsze tytuły jak RE:R pokazują, że 9070XT wypada porównywalnie z 5070ti w RT/PT, w rastrze jest najczęściej na korzyść RX. Srete to nie wiem co masz na myśli. DLSS 5 jeszcze nie wyszedł więc to takie pisanie kijem na wodzie. A FSR 4+ i ich generator klatek są ok i jakoś drastycznie nie odstają od DLSS. Przeciętny Kowalski nie zauważy różnicy. I za te ficzery dopłata przynajmniej 1000zł? No bezsens i utylizacja pieniędzy. No ale tacy fanboye jak Ty tego nie dostrzegą. Tak na marginesie jaką kartę graficzną posiadasz? -
Przez Krystian79PL · Opublikowano
kupić rx9070xt , rtx jest całkowicie nie opłacalny w tych obecnych cenach -
Przez kubikolos · Opublikowano
https://bezprawnik.pl/strefa-czystego-transportu-biedni/ pamietam jak naczelny propagandysta z tematu tlumaczyl jak strefa nikogo nie dotknie i w ogole ludzie powinni sie cieszyc bo sa zwolnienia XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czas jak zwykle zweryfikowal -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Z ciekawości zainstalowałem Indiana jones że sprawdzić te stery 576.88. Z wszystkim na Maxa i PT jest tak jak było na sterach już 59x.xx czyli w pierwszej scenie mam 44fps To by było na tyle o magii tych sterów i tego że nvidia przycina. Ewentualnie Requiem przycina 40xx i dlatego jest ten lekki bump.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi