Nowe Audi RS5 ma 640 KM mocy i jest to hybryda PlugIN (jest ciężko)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lesiu155 · Opublikowano
Z takich znanych od lat to MX Nowicki. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Walki rycerskie chyba najlepsze jakie widziałem w filmach czy serialach -
Przez Phoenix. · Opublikowano
A co to ma do rzeczy ? Skoro nowe procki będą za niecały rok ? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
To są filmiki dla ludzi, którzy: - nie potrafią liczyć - nie mają jakiejkolwiek wiedzy o temacie - lubią tanie sensacje na YT - mają ból dupy o auta sąsiadów Gdybym nie prowadził JDG to bym leasingu/najmu nie brał. Ale prowadzę więc mam auto taniej niż za gotówkę -
Przez Keller · Opublikowano
Dokładnie tak, leń, bo dorzucają mi nowe obowiązki, a na pewno nie nowe prawa. Jeszcze broń tego kraju chamie w razie wojny. I łaź/woź do sklepu robić pracę śmieciarza (z dodatkowym kosztem doliczanym do czynszu), mimo że system nie działa. "Średni lewak" suszy zęby bo mu to pasuje. Ważne, by innym było gorzej! Więc tobie życzę byś wykonywał 10x więcej pracy niż inni za mniejszą pensję, "średnio lewaku" I jeszcze raz usłyszę narzekania to pamiętaj "bądź mężczyzną". Żadne prawo tam pracy dla "ultra lewaka". Średnio lewak - elita w swoim umyśle jak zawsze chce gorzej dla innych, na pewno tych co mogą mniej niż on. PS. myślę że znacznie więcej pracy ciężkiej wykonywałem od ciebie drogi panie, choć tego nie sprawdzimy - po prostu bredzisz. A teraz poproszę argumenty merytoryczne, a nie ciągle o leniach. Masz jakieś? No nie masz, stąd te tematy nie są zbyt pożyteczne. Albo się chamie zgodzisz na terror "średnich lewaków" jak gordon albo jesteś szmata. Na pewno albo ultra lewak albo ultra prawak - na pewno nie gordon, pożyteczny idio... ups, to może kogoś obrazić. Ale jest takie słowo na tych co bezmyślnie wykonują zadania rządu który im pasuje. Btw, naprawdę chciałbym widzieć jak Gordon choć raz wrzuca filmik jak stoi z torbą i ośmioma butelkami albo puszkami i sobie tam nawija makaron i daje "okejkę" nawet jak nie działa. I mówi "i co łyso wam lewaki i prawaki? Dla mnie wszystko git, nawet jak git nie jest".
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi