caleb59 2 337 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca @Reddzik pod tym guzikiem masz skrót do sklepu. Nie wiem o co typkowi chodzi.
JohnyWol 153 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca 1 godzinę temu, caleb59 napisał(a): @Reddzik pod tym guzikiem masz skrót do sklepu. Nie wiem o co typkowi chodzi. Jak to o co. Szukanie na siłę wszystkiego żeby dojechać Ubisoftowi. Bo to się klika, będą komentarze i jest teraz "na czasie"
GTM 105 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca Skoro jesteśmy już przy szkalowaniu biednego Ubisoft to dorzucę do pieca (liczę na polubienia i komentarze) 2 4
Reddzik 3 899 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca (edytowane) Edytowane 13 Lipca przez Reddzik 5
caleb59 2 337 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca Ludzie serio szukają dziury w całym, grając nawet nie zwróciłem na to uwagi ani razu.
dawidoxx 1 169 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca No własnie.. nie zwracasz a pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy albo z ręką w nocniku To trzeba reagować... 4
GordonLameman 10 200 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca Zapomniałem jak płytkie i infantylne są fabuła i mechanika w grach Ubi 1
DżonyBi 2 228 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca https://www.techpowerup.com/review/assassins-creed-black-flag-resynced-performance-benchmark/
Sheenek 445 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca 5 godzin temu, dawidoxx napisał(a): No własnie.. nie zwracasz a pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy albo z ręką w nocniku To trzeba reagować... Wojownicy internetu do boju 🤣
Qrdello 1 255 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca 7 godzin temu, caleb59 napisał(a): Ludzie serio szukają dziury w całym, grając nawet nie zwróciłem na to uwagi ani razu. Ani pół raza nawet. Jak czytam te wrzutki na FB to czasami się zastanawiam jak kurła ten plemnik co doleciał do jajka to był najlepszy z paczki to jakie QURŁA były pozostałe mylyiony.
aureumchaos 717 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca (edytowane) Zaczyna mnie ta gra ciekawic... Edytowane 14 Lipca przez aureumchaos
j4z 1 873 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca No muszę przyznać, że trochę lepiej to wygląda niz w oryginale. 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 14 Lipca Autor Opublikowano 14 Lipca https://www.ppe.pl/news/418267/ubisoft-moze-swietowac-assassins-creed-black-flag-resynced-rozbil-bank-na-steamie.html
Element Wojny 5 345 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 15 godzin temu, aureumchaos napisał(a): Zaczyna mnie ta gra ciekawic... Nie doszukuj się na siłę problemów, masz takie same laski pod blokiem (tak tu piszą) 2
aureumchaos 717 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca @Element Wojny Pracuje w korpo gdzie 80% załogi z ponad 3k (i produkcja i administracja) w tej siedzibie to kobiety, śmiem podpierając się danymi które tu widzę nie zgodzić z Twoim twierdzeniem A tak serio to estetyka (również postaci) w grach jak dla mnie tez jest ważna przy ocenie... 12 godzin temu, Phoenix. napisał(a): https://www.ppe.pl/news/418267/ubisoft-moze-swietowac-assassins-creed-black-flag-resynced-rozbil-bank-na-steamie.html Czyli jednak warto wpychać co się da gdzie się da i po ile się da bo gracze szczekają i marudzą ale kupują
Phoenix. 7 022 Opublikowano 15 Lipca Autor Opublikowano 15 Lipca Sczekaja ci co nie kupuja Tan kto ma kupic to po prostu kupuje i gra A te zakute lby co szczekaja to chyba zapomnieli, ze to sa rzeczy opcjonalne i nikt nie zmusza do kupowania tego. 3
caleb59 2 337 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca (edytowane) Te płatne skiny to już jest czepianie się ubisoftu na siłę, tak jakby inne firmy nie robiły tak samo ,np. durny ETS 2 ma płatne kolorki dla ciężarówek i jakoś tam nikt burzy nie robi. Edytowane 15 Lipca przez caleb59
miro 1 244 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca za to w Wiedźminie wszyscy są piękni i młodzi jak wyjdziesz na ulicę albo popatrzysz do lustra.. też... Ricki Martin jeden z drugim kolega Element chyba w Niemczech mieszka, e tam to same gwiazdy na ulicy 53 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Sczekaja ci co nie kupuja Tan kto ma kupic to po prostu kupuje i gra standard 2
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca Gdy obserwuję to polowanie na grube baby w najnowszym Asasynie, to przypomina mi się słynny cytat byłego "Szefa" z TV Gry. 1
MJRegul 802 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca W dniu 14.07.2026 o 08:26, aureumchaos napisał(a): O, Starfield once again Dobra kupiłem jednak, zobaczymy o co ten dym.
JohnyWol 153 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca Następny problem z dupy widze, że kobiece NPC nie wyglądają jak modelki Na pewno w XVIII wieku były same ślicznotki w portach i miastach.bWszyscy mieli wybielone zęby i dentysty itd. 2
MJRegul 802 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca (edytowane) Dobra jasna cholera, w Valhalli nie mam takich rozkmin. Jak tu się dostać do tej mapy skarbów na początku gry? Mogę skakać jak małpa i nic a i nie widzę nic do rozwalenia Tu jeszcze jakaś skrzynia, jakieś pliki danych cokolwiek to jest a ja głupi biegam, skaczę i zaczynam się wkoorwiać XD Edytowane 15 Lipca przez MJRegul 1
JohnyWol 153 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca Wejście jest pewnie z zupełnie innej strony, może przez jakiś budynek? Albo to będzie coś do zdobycia w trakcie misji fabularnej? Gdybyś pokazał jeszcze na mapie które to miejsce to może ktoś szybciej pomoże
Rekomendowane odpowiedzi