Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 godzinę temu, caleb59 napisał(a):

@Reddzik pod tym guzikiem masz skrót do sklepu. :E Nie wiem o co typkowi chodzi.

Jak to o co. Szukanie na siłę wszystkiego żeby dojechać Ubisoftowi. Bo to się klika, będą komentarze i jest teraz "na czasie" ;)

Opublikowano
5 godzin temu, dawidoxx napisał(a):

No własnie.. nie zwracasz a pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy albo z ręką w nocniku  :E 

To trzeba reagować...

Wojownicy internetu do boju 🤣

Opublikowano
7 godzin temu, caleb59 napisał(a):

Ludzie serio szukają dziury w całym, grając nawet nie zwróciłem na to uwagi ani razu. :E 

Ani pół raza nawet.

Jak czytam te wrzutki na FB to czasami się zastanawiam jak kurła ten plemnik co doleciał do jajka to był najlepszy z paczki to jakie QURŁA były pozostałe mylyiony. :hihot:

Opublikowano

@Element Wojny

Pracuje w korpo gdzie 80% załogi z ponad 3k (i produkcja i administracja) w tej siedzibie to kobiety, śmiem podpierając się danymi które tu widzę nie zgodzić z Twoim twierdzeniem 8:E

A tak serio to estetyka (również postaci) w grach jak dla mnie tez jest ważna przy ocenie... 

12 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

image.png.5717f11b0cc69a9ccca1c4a3f9d5d233.png

Czyli jednak warto wpychać co się da gdzie się da i po ile się da bo gracze szczekają i marudzą ale kupują :P

Opublikowano (edytowane)

Te płatne skiny to już jest czepianie się ubisoftu na siłę, tak jakby inne firmy nie robiły tak samo :E ,np. durny ETS 2 ma płatne kolorki dla ciężarówek i jakoś tam nikt burzy nie robi.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano

za to w Wiedźminie wszyscy są piękni i młodzi

jak wyjdziesz na ulicę albo popatrzysz do lustra.. też... Ricki Martin jeden z drugim

kolega Element chyba w Niemczech mieszka, e tam to same gwiazdy na ulicy

53 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Sczekaja ci co nie kupuja ;) Tan kto ma kupic to po prostu kupuje i gra

standard

• Haha 2
Opublikowano

Następny problem z dupy widze, że kobiece NPC nie wyglądają jak modelki :hahaha:

Na pewno w XVIII wieku były same ślicznotki w portach i miastach.bWszyscy mieli wybielone zęby i dentysty itd. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Dobra jasna cholera, w Valhalli nie mam takich rozkmin. Jak tu się dostać do tej mapy skarbów na początku gry? Mogę skakać jak małpa i nic a i nie widzę nic do rozwalenia %-)

image.thumb.png.734cb451115fa0becb5fedbf9e7951a5.png

Tu jeszcze jakaś skrzynia, jakieś pliki danych cokolwiek to jest a ja głupi biegam, skaczę i zaczynam się wkoorwiać XD 

image.thumb.png.8d1b20e237b2b71186a4b4213deaeda2.png

Edytowane przez MJRegul
  • Haha 1
Opublikowano

Wejście jest pewnie z zupełnie innej strony, może przez jakiś budynek? Albo to będzie coś do zdobycia w trakcie misji fabularnej? Gdybyś pokazał jeszcze na mapie które to miejsce to może ktoś szybciej pomoże