Jaycob 2 745 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Nie wiem jak Wy, ale ja się podjarałem. Fumito Ueda wraca z nową grą, a gość zrobił wcześniej Ico, Shadow of the Colossus i The Last Guardian. Dla mnie to absolutne perełki, więc nowy projekt biorę w ciemno. 1
Vulc 2 753 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Ubiegłeś mnie. Na pierwszy rzut oka wygląda na SotC w nieco innym klimacie, ale nadal tak gęstym, że można kroić nożem. Jako fan Uedy, wsiadam do hype trainu.
MroczneWidmo 65 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Kocham tego deva, ale technicznie widzę nie wiele się zmieniło. Mimo, że rejestrowali na kompie to dalej nie znaleźli takiego na którym nie byłoby pokazu slajdów ograłem wszystkie ich gry po kilka razy na różnych platformach, ale najlepsze co zrobiono to remake SotC, który nie był robiony przez nich, tak samo remastery Ico i SoTC na PS3. To co wypuszczali natywnie to albo nie działało, albo działało ledwo....choć i tak uwielbiam. Edytowane 6 Czerwca przez MroczneWidmo
Lypton 1 261 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Czyli Shadow of the Colossus, ale mamy też wlasnego kolosa i napieprzamy nim inne kolosy? Więc to takie... Shadow of the Titanfall, fuck yeah! Edytowane 6 Czerwca przez Lypton
Vulc 2 753 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Fakt, słabe. No, ale wydają grę, sypnęli groszem na developerkę. Tak czy inaczej kupię wersję na konsolę, Epic mnie nie interesuje. Nie mam tam praktycznie żadnych gier i nie zbieram darmówek od nich.
Rekomendowane odpowiedzi