Winter 17 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca 8 minut temu, huudyy napisał(a): Za co zwykli ludzie mieliby ich nienawidzić? Tak jak łysy z Polsatu od redpilla emocje się sprzedają Uwielbiam oglądać Grzesia Grzesia. Drze tego ryja na całą Warszawę :]. Solorz dobrze wiedział kogo zatrudnia. Koleś wcześniej był naczelnym Faktu.
Henryk Nowak Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) 59 minut temu, voltq napisał(a): Sytuacja z tym pobiciem Ukraińców rozdmuchana przez antypolskie media odniosła odwrotny skutek , Braunowi jeszcze bardziej rośnie a zwykli ludzie jeszcze bardziej nienawidzą Ukraińców , mistrzostwo https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-pis-ponizej-granicy-20-procent-morawiecki-nad-progiem-najnow,nId,23520632 Kłamiesz. W ostatnim czasie doszło do wielu ataków na Ukraińców a wynik brauna stoi w miejscu. Nie wiem za co zwykli ludzie mieliby nienawidzić Ukraińców, ty piszesz o patusiarzach i kretynach, którym media robią papkę z mózgu. Każdy atak na obcokrajowców musi być rozdmuchiwany (nie tylko na Ukraińców) żeby patusiarze dostali jasny komunikat - w Polsce nie ma na to przyzwolenia. Każdy sprawca takiego ataku musi zostać doprowadzony do prokuratury a zdjęcia z zatrzymania maja być dostępne w Internecie. W ogóle Polacy zwierzęceją i kary za zwyczajne pobicia (Polak na Polaka, obcokrajowiec na Polaka) powinny zostać zaostrzone. Uważam, że jeśli wg jakiejś osoby najlepszym sposobem rozwiązania sporu jest okładanie się pięściami to taka osoba jest zbędna, szkodliwa i powinna mieć czas na przemyślenie swojego zachowania. Najlepiej za kratami. Edytowane 28 Lipca przez Henryk Nowak
hubio Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca 3 godziny temu, voltq napisał(a): Sytuacja z tym pobiciem Ukraińców rozdmuchana przez antypolskie media odniosła odwrotny skutek , Braunowi jeszcze bardziej rośnie a zwykli ludzie jeszcze bardziej nienawidzą Ukraińców , mistrzostwo Nie licząc psychopatów z których jeden nawet się już do mnie odezwał na tym forum NORMALNI ludzie raczej powinni im po tym WSPÓŁCZUĆ, a nie ich nienawidzić. Jak pisałem - bardzo współczuję tej dziewczynie i jej chłopakowi. I mój poziom sympatii do Ukraińców po tym się podniósł, a nie zmalał.
GordonLameman Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Teraz, hubio napisał(a): Nie licząc psychopatów z których jeden nawet się już do mnie odezwał na tym forum NORMALNI ludzie raczej powinni im po tym WSPÓŁCZUĆ, a nie ich nienawidzić. Jak pisałem - bardzo współczuję tej dziewczynie i jej chłopakowi. I mój poziom sympatii do Ukraińców po tym się podniósł, a nie zmalał. Psychopata to współczuje jedynie dziewczynie, a facetowi już nie. Ale... Ty znowu tego nie zrozumiesz
Mar_s Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Dwa filmy, dwie wersje, jedna z dugą się nie pokrywa. Kto to nagrywał? Kto dostał w dziób? Bo ruda cały czas skacze wokół nich. Na dolnym widać Ukra który pierwszy gościa dziabnął paralizatorem, bo słychać to wyraźnie, górna wersja pokazuje że dostał w dziób najpierw.
Fatality Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) 6 minut temu, Mar_s napisał(a): Dwa filmy, dwie wersje, jedna z dugą się nie pokrywa. Kto to nagrywał? Kto dostał w dziób? Bo ruda cały czas skacze wokół nich. Na dolnym widać Ukra który pierwszy gościa dziabnął paralizatorem, bo słychać to wyraźnie, górna wersja pokazuje że dostał w dziób najpierw. Są dwie opcje: 1) AI bo inaczej rozgrywa się akcja. Nie pokrywa się to z pierwotnym filmikiem z okna 2) Ustawka - oba filmy prawdziwe. Argument za: "przypadkowo" znowu matka nagrywała filmik jak biją ukraińców. Argument przeciw: zostali podobno aresztowani przez policję i wiadomo konkretnie kto to z imienia i nazwiska. Więc najpewniej sprytnie zmontowana wersja AI, bo to że policja zgarneła tych ludzi to chyba wystaczający dowód Edytowane 28 Lipca przez Fatality
oldfashioned Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) edit. rel Edytowane 28 Lipca przez oldfashioned
Camis Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca https://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/pobicie-ukrainskiej-pary-we-wroclawiu-prokuratura-stawia-pierwsze-zarzuty/r3mtej3
nozownikzberlina Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca https://wydarzenia.interia.pl/mazowieckie/news-ukrainiec-driftowal-w-centrum-warszawy-jazda-wymknela-sie-sp,nId,23520804 byczek w bmw m8. ciekawe ile wpłacił na wojsko ukraińskie. nie wiem choć się domyślam.
hubio Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) Tak na marginesie bo nic nie usprawiedliwia patusów czy to by dotyczyło poszkodowanych Ukraińców czy Polaków, ale bardzo bym chciał wiedzieć co kupowali: poszkodowani, co kupowali napastnicy i czy: poszkodowani byli pod wpływem etanolu i czy napastnicy byli pod wpływem etanolu Przez wpływ rozumiem nie tylko zawartość promili we krwi ale spożywanie w ciągu paru wcześniejszych dni bo jak dowodzą wszystkie badania: mózg jest przeżarty tym g. nie tylko w dniu spożywania. Czasami jestem w żabce ok 16-18 właśnie w Niedziele to co druga osoba kupuje etanol pod różnymi postaciami... Ktoś zapyta to co ja tam kupuję Ano bułeczki bo świeże w niedziele niehandlowe to są tylko w żabce... Nakreślony przeze mnie scenariusz zarówno od strony pokrzywdzonych (zwrócenie uwagi) jak i patusów mocno sugeruje, że obie strony lub któraś z nich była a trakcie czy po weekendowym spożywaniu. Wtedy w takim stanie bardzo łatwo o prowokację czy bójkę. Żeby ktokolwiek nie odebrał tego postu jako obronę patusów to oświadczam, że ich nie bronię. Tym bardziej, ze popełnienie przestępstw pod wpływem jest w polskim prawie karnym zawsze przesłanką negatywną, a nie pozytywną czy neutralną. Natomiast napisałem to na marginesie bo widzę jak ludzi pod wpływem tego g. są podatni na zachowania aspołeczne. Edytowane 28 Lipca przez hubio
Henryk Nowak Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Te gownianą gromadę powinni zamknąć a właścicielowi postawić zarzuty za podrzeganie do nienawiści i tymczasowo aresztować gnoja.
nozownikzberlina Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca w tej gromdzie to chyba sami przestępcy walczą
hubio Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) 10 godzin temu, voltq napisał(a): Braunowi jeszcze bardziej rośnie a zwykli ludzie jeszcze bardziej nienawidzą Ukraińców , mistrzostwo Raczej nie... sonda wp z dzisiaj: Edytowane 28 Lipca przez hubio
areczek1987 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca 46 minut temu, nozownikzberlina napisał(a): w tej gromdzie to chyba sami przestępcy walczą Strach się bać
nozownikzberlina Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) 37 minut temu, hubio napisał(a): Raczej nie... sonda wp z dzisiaj: to jest bilet w jedną stronę. potem masz jak w anglii, że ludzie za komentarze idą do paki na wiele lat a migranci kradną i gwałcą i dostają mniejsze wyroki (o ile w ogóle) w ogóle pomysł, że jak polak popełni przestępstwo na innej narodowości, to dostanie większy wyrok niż jakby zaatakował kogoś swojej narodowości, to jest straszny. jak to w ogóle brzmi Edytowane 28 Lipca przez nozownikzberlina
areczek1987 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca o i to zdobywa zasięgi... naród pytanie czy bardziej świński czy głupi.
Winter Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca 51 minut temu, hubio napisał(a): Raczej nie... sonda wp z dzisiaj: Wierzysz w takie sondy? Wybory pokażą nastroje. Godzinę temu, nozownikzberlina napisał(a): w tej gromdzie to chyba sami przestępcy walczą Ale ci co tych przestępców oglądają to jeszcze gorsi.
hubio Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca (edytowane) 6 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a): to jest bilet w jedną stronę. potem masz jak w anglii, że ludzie za komentarze idą do paki na wiele lat a migranci kradną i gwałcą i dostają mniejsze wyroki (o ile w ogóle) To jest bardzo słuszne spostrzeżenie... Nie wiem czy taki właśnie proces zaszedł w UK, ale jak tak to niech ci debile po siłkach od brauna się ogarną bo tak właśnie się stanie. 6 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a): w ogóle pomysł, że jak polak popełni przestępstwo na innej narodowości, to dostanie większy wyrok niż jakby zaatakował kogoś swojej narodowości, to jest straszny. jak to w ogóle brzmi Tylko widzisz. Sam się nad tym zastanawiałem. Nawet patus któremu zwróci uwagę Polka w sklepie w 9/10 przypadków jej za to nie pobije bo nie ma "pretekstu". Natomiast słysząc jęz. ukraiński włącza mu się tryb: "ochrony brauna" (który zresztą nie kiwnie palcem w obronie patusów, ale oni w tej 1 sek. decyzji o biciu tego nie ogarniają bo są patusami ) . Chodzi mi o to, że to się rozszerza - te ataki na Ukraińców tak bardzo, że trzeba to zahamować. A my nie jesteśmy w czasach nazi żeby Ukraińców traktować jako podludzi To była zwykła para robiąca zakupy w sklepie, a za zwrócenie uwagi wylądowali w szpitalu... Dziewczyna płakała a debil ją dalej kopał... No niestety to trzeba zahamować... I nie chodzi o większe wyroki bo je orzeka zawsze sąd, ale o efekt prewencyjny żeby taki debil pomyślał, że za to grozi mu nie kilka lat, a kilkanaście np. Nie znam tu klasyfikacji prawnej ale będzie albo od 3 miesięcy do 5 lat albo coś w tym stylu (piszę zupełnie z głowy, nie pamiętam już tych widełek do pobić z pobytem w szpitalu)... A jakby groziło do 8 lat albo 10 a dolna granica zaczynała się np. od roku no to wtedy może by to patusów powstrzymało. Edytowane 29 Lipca przez hubio
AndrzejTrg Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca (edytowane) https://wiadomosci.onet.pl/kraj/ty-jestes-ukrainka-kulisy-brutalnego-ataku-we-wroclawiu/ykgmg07 Żeby ktoś tak nie pomyślał, ale nie bronię tych patusów, ale Pani Ukrainka też nie ma instynktu samozachowawczego... widząc 3 "koksów" którzy mają do Ciebie problem, być wystraszonym i bojąc się, to jeszcze im faka pokazać to trzeba mieć albo jaja albo nasrane w głowie. Jeszcze jak czytam to ona tak dokładnie ciosy wylicza, a gdyby nie filmiki to by nic nie pamiętała jest to takie trochę dziwne moim zdaniem. I typy powinni przynajmniej te 3 miesiące spędzić w areszcie. Po rozdmuchaniu sprawy tak się pewnie stanie, ale parka to raczej lekkiego życia już nie będzie miała I wyczyn naszego "rodaka" https://wiadomosci.onet.pl/swiat/zdewastowana-figura-maryi-w-medjugorje-policja-zatrzymala-polaka/4f2srrd jak był na wakacjach to powinni mu je min. o te 6 miesięcy przedłużyć... Edytowane 29 Lipca przez AndrzejTrg
Mar_s Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Przecież to jest kłamstwo, dlatego te dwa filmy się nie pokrywają, to ten Ukrainiec miał paralizator bo to wyraźnie słychać. Nie wiem o co chodzi z tymi filmami ale coś tam śmierdzi ewidentnie. Ten pierwszy film pokazuje że agresja była natychmiastowa ze strony Polaków, na drugim już tak nie jest, Ukrainiec razi gościa paralizatorem jako pierwszy. Jakby mnie poraził prądem to też by mi się agresor włączył.
GordonLameman Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 10 minut temu, Mar_s napisał(a): Przecież to jest kłamstwo, dlatego te dwa filmy się nie pokrywają, to ten Ukrainiec miał paralizator bo to wyraźnie słychać. Nie wiem o co chodzi z tymi filmami ale coś tam śmierdzi ewidentnie. Ten pierwszy film pokazuje że agresja była natychmiastowa ze strony Polaków, na drugim już tak nie jest, Ukrainiec razi gościa paralizatorem jako pierwszy. Jakby mnie poraził prądem to też by mi się agresor włączył. Ten drugi film wygląda jak próba dorobienia przez AI.
Rekomendowane odpowiedzi