Winter Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Jak widzę Macierewicza i Korwina to nie chcę żyć do 80tki
areczek1987 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września @ITHardwareGPT Co to za zbiegowisko co Camis podrzucił? Macierewicz co tam rozrabia? A tak miesięcnica smoleńska z farbą...
ITHardwareGPT Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września @areczek1987 To miesięcznica smoleńska z 10 września na pl. Piłsudskiego w Warszawie — i kontrmanifestanci z banerem oraz wieńcem z napisem przypisującym Lechowi Kaczyńskiemu odpowiedzialność za katastrofę. Macierewicz wdał się w przepychanki, kierował w stronę banera przedmiot przypominający rozpylacz, a protestujący próbowali mu go odebrać (relacja Polsatu). Według kontrmanifestantów spryskiwał baner farbą i próbował zamalować napis na wieńcu — zawartości urządzenia niezależnie nie potwierdzono, a sam Macierewicz skwitował zajście: „nic specjalnego się nie stało” (Fakt, relacje uczestników i odpowiedź Macierewicza).gpt-6-astra-max-ultra
hubio Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września W dniu 10.09.2026 o 18:51, Winter napisał(a): Jak widzę Macierewicza i Korwina to nie chcę żyć do 80tki eee tam korwin w takim wieku jaką wyrwał laskę... Ma z nią dziecko... W wieku 70+ prowadzi dzieciaka do szkoły.... Co ty gadasz... Ta jego żonka o 40 lat młodsza, oddana i ładna..
Winter Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 26 minut temu, hubio napisał(a): eee tam korwin w takim wieku jaką wyrwał laskę... Ma z nią dziecko... W wieku 70+ prowadzi dzieciaka do szkoły.... Co ty gadasz... Ta jego żonka o 40 lat młodsza, oddana i ładna.. Ja mam ledwo 40, ale miałem okazję włożyć w dwudziestki. Nie dalem rady. Jednak nie jestem Casanovą i jednaz jedyna mi wystarcza.
nozownikzberlina Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 19 minut temu, Winter napisał(a): Ja mam ledwo 40, ale miałem okazję włożyć w dwudziestki. Nie dalem rady. Jednak nie jestem Casanovą i jednaz jedyna mi wystarcza. wiadomo, lepiej w stare a w kieszeni strzykawa z 5w40 castrolem
Suchy211 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) Przy całej mojej sympatii do PiS po "zakręt" ci kontrmanifestanci z prowokacyjnym banerem to ja nie wiem. Edytowane 12 Września przez Suchy211
Zas Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września No i bardzo dobrze, kto łączy kolory żółty i niebieski razem, dwie skrajnie różne barwy, ciepłą i zimną? Wp...l się należał jak nic za zamiłowanie do złego designu!
Camis Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Kretynów od brauna i konforuskich prowokujom te barwy!11
huudyy Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września (edytowane) Jak to było? "to są jednorazowe przypadki?" Ale tego brauniarskiego gówna się narobiło w kraju. Edytowane 14 Września przez huudyy
bourne2008 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września https://vader.joemonster.org/upload/sud/217175325ff0482twitter_video_179013.mp4
Suchy211 Opublikowano Niedziela o 07:43 Opublikowano Niedziela o 07:43 W dniu 23.09.2026 o 21:07, AndrzejTrg napisał(a): I do takich powinno się strzelać... Ale ten kierowca co go miał na masce, gdyby udało mu się golasa zrzucić, a ten by zmarł wskutek tego, wyrok ma praktycznie gwarantowany. Pamiętaj, stroną odpowiedzialną, jest zawsze ofiara. Napastnik jest nieodpowiedzialny z definicji.
Rekomendowane odpowiedzi