Krzysiak 3 244 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Dla mnie zbyt miękko, 508 przy nim jak taczka Ale wpadną eibachy po powrocie ze spa, to powinno być lepiej
galakty 5 169 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Aż szkoda że nie ma większego motoru, wtedy wartość by skoczyła
Fenrir_14 1 305 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia @Krzysiak będzie piękny youngtimer 😘 one są teraz poszukiwane na zachodzie. Jeździłem kiedyś takim 400e, wspaniała maszyna, taki trochę sleeper to był bo z zewnątrz jak typowa taksa a pod maską M119 👹 Trzymam kciuki za finalny projekt bo to świetne auto 💪 trzeba tylko wszystko ładnie wyczyścić przed malowaniem żeby było na lata. Będzie darty do srebrnego? 2
wallec 1 801 Opublikowano 5 Sierpnia Autor Opublikowano 5 Sierpnia Ciekawe czy to ta za 3700 PLN / MSC?
piwakk 48 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) 39 minut temu, wallec napisał(a): Ciekawe czy to ta za 3700 PLN / MSC? Już od 1600 zł netto takie. A jak chcesz dla prywatnej to 2700 PLN brutto. Ostatnio ziomek wziął Golfa 8R - rata wyszła 2300 PLN brutto - bez wpłaty i wszystko w cenie rzecz jasna - OC, AC i serwis. Katalog na 206k PLN. Edytowane 5 Sierpnia przez piwakk
wallec 1 801 Opublikowano 5 Sierpnia Autor Opublikowano 5 Sierpnia Mega dużo jak za samochód, którego mógłbym używać tylko przez 20-25 tygodni w roku
huudyy 3 445 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 16 minut temu, wallec napisał(a): Mega dużo jak za samochód, którego mógłbym używać tylko przez 20-25 tygodni w roku wiem, głupio pytam - czemu mógłbyś go używać tylko 20-25 tygodni w roku?
GordonLameman 10 200 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 2 minuty temu, huudyy napisał(a): wiem, głupio pytam - czemu mógłbyś go używać tylko 20-25 tygodni w roku? 2
wallec 1 801 Opublikowano 5 Sierpnia Autor Opublikowano 5 Sierpnia 1 godzinę temu, huudyy napisał(a): wiem, głupio pytam - czemu mógłbyś go używać tylko 20-25 tygodni w roku? Maksymalnie 30000 rocznie a ja robię ~1200 na tydzień
SylwesterI. 1 345 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 3 godziny temu, piwakk napisał(a): Ostatnio ziomek wziął Golfa 8R - rata wyszła 2300 PLN brutto - bez wpłaty i wszystko w cenie rzecz jasna - OC, AC i serwis. Katalog na 206k PLN. Ile tych rat, jaka cena wykupu?
Krzysiak 3 244 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 34 minuty temu, wallec napisał(a): Maksymalnie 30000 rocznie a ja robię ~1200 na tydzień Mają na to sposoby
Raf3D 14 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 3 godziny temu, piwakk napisał(a): Już od 1600 zł netto takie. Ostatnio ziomek wziął Golfa 8R - rata wyszła 2300 PLN brutto - bez wpłaty i wszystko w cenie rzecz jasna - OC, AC i serwis. Katalog na 206k PLN. W jakiej specyfikacji ten Golfik? I kiedy dostał taką ofertę? Bardzo dobra :O
dannykay 1 099 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia W dniu 3.08.2026 o 11:59, piwakk napisał(a): Zależy jakie heli. W leasingu puszczaliśmy nowe Robinsony po bańkę z hakiem, a tyle kosztuje G63 przykładowo. Mam gdzieś foto takie z przyczajki ( ), poszukam w wolnej chwili
Krzysiak 3 244 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) 7 godzin temu, galakty napisał(a): Aż szkoda że nie ma większego motoru, wtedy wartość by skoczyła To i tak auto, które nie będzie sprzedawane przeze mnie jak i syna... także może wnuk któryś może być pierwszym który o tym pomyśli 🤣😂 W każdym razie zmierzam do tego, że wartość rynkowa nie ma znaczenia. Samo auto będzie używane tylko latem w weekendy do powolnej jazdy wkoło komina, do tego w ogóle nie nastraja do tego żeby deptać w gaz, więc te 136 konia wystarczy. Edytowane 5 Sierpnia przez Krzysiak
dannykay 1 099 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia W dniu 3.08.2026 o 11:59, piwakk napisał(a): Zależy jakie heli. W leasingu puszczaliśmy nowe Robinsony po bańkę z hakiem, a tyle kosztuje G63 przykładowo. ok znalazłem, czat mówi tak Cytat Na 100% nie da się tego potwierdzić z tego ujęcia, ale wygląda bardzo charakterystycznie. To najprawdopodobniej Airbus H125 (dawniej Eurocopter AS350 Écureuil / AStar). Świadczą o tym:
piwakk 48 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 18 godzin temu, SylwesterI. napisał(a): Ile tych rat, jaka cena wykupu? Najem, więc bez wykupu. Rat nie wiem ile, miałem się zgadać z nim wczoraj, ale taka praca u niego że jednak w przyszłym tygodniu się mamy spotkać, więc pewnie podpytam 18 godzin temu, Raf3D napisał(a): W jakiej specyfikacji ten Golfik? I kiedy dostał taką ofertę? Bardzo dobra :O Połowa/koniec maja zamawiał. Z opcji jest Harman, pakiet black style, felgi 19, pakiet zimowy. Napisał, że nie jakoś dużo, ale chciał mieć auto od ręki.
piwakk 48 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Też się dowiem, ale zakładam że nieduży limit, bo ma inne auta do jazdy.
Rekomendowane odpowiedzi