Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, kalderon napisał(a):

Tylko że jak odstrzelą Wołodię 1 za wojowanie to drugi nie będzie mógł wejść i powiedzieć że będzie wojował jeszcze mocniej bo go odstrzelą jeszcze szybciej.

Odstrzeliwanie głów to tabu, które ciążo złamać. Trudno być przywódcą jeśli zleci się zabójstwo głowy innego państwa i przez to samemu przez to ma się własną głowę na muszce. Gdyby to było takie proste wystarczyłoby tylko wszystkich dyktatorów pozabijać i tyle.

Opublikowano (edytowane)

Mnie ciekawi jedno, jak dużo czasu minie nim Trump i jego gabinet zajdą za skórę odpowiednio ważnym ludziom w ich służbach. FBI czy CIA to nie nasze przedszkolaki tylko potężne organizacje.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano
19 minut temu, Suchy211 napisał(a):

Trudno być przywódcą jeśli zleci się zabójstwo głowy innego państwa i przez to samemu przez to ma się własną głowę na muszce.

Ja nie mówię o zlecaniu odstrzelenia kogoś w innym państwie. Ja mówię wyłącznie o rozwiązaniach wewnętrznych w samej Rosji, za zamkniętymi drzwiami. Gdyby ruscy przegrali na Ukrainie (nie mówię o totalnej przegranej ale choćby gdyby zostali zmuszeni do ustępstw) to Putin momentalnie zniknie i po okresie ciszy pojawi się nowy umiłowany przywódca. W tej przemianie zachód nie miał by udziału poza wspieraniem UA.

Opublikowano
Godzinę temu, Kris194 napisał(a):

No, trzeba przyznać, że pomarańczowy ma talent do biznesu. Ten talent jest tak olbrzymi, że kilkukrotne bankructwo nie dziwi :E

To jest to co o tym pisałem. W handlu nie ma próżni, kraje którym dowalono cła będą dogadywać się między sobą. Zobaczycie do jakiego kryzysu Trump doprowadzi w amerykańskim sektorze motoryzacyjnym, to będzie już odczuwalny cios w gospodarkę.

• Upvote 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Suchy211 napisał(a):

Ten nowy umiłowany przywódca wiedziałby, że rządzi z praktycznie podpisanym wyrokiem jeśli sprawy nie pykną tak jak powinny.

Każdy ruski przywódca dobrze o tym wie i często rządzi do śmierci.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Spl97 napisał(a):

Wiewiórki będą miały rację czy kolejny raz przestrzelą? xD

Nie ma szans, ilość haków jakie ma praktycznie na wszystkich ze swojego obozu gwarantuje mu nietykalność.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano

Jak ja lubię czytać takie wywody ignorujące podstawę dlaczego ludzie w ogóle decydują się głosować na wariatów.

"Propaganda". Tak. Ale propaganda jest znikomo skuteczna gdy ludziom naprawdę żyje się dobrze.

Opublikowano

Dudu każdy upokarza, szczególnie ukraiński prezydent-jego pan.

Opublikowano
40 minut temu, Winter napisał(a):

Dudu każdy upokarza, szczególnie ukraiński prezydent-jego pan.

Pamiętam też to upokarzające spotkanie z Bidenem na korytarzu, gdzie Duda za nim lazł, a ten go traktował jak rzep przyczepiony do ogona.

Opublikowano
13 minut temu, Suchy211 napisał(a):

Pamiętam też to upokarzające spotkanie z Bidenem na korytarzu, gdzie Duda za nim lazł, a ten go traktował jak rzep przyczepiony do ogona.

No Dudu taki już jest. Wałęsa to burak, ale to za nim latają :E .