Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, blabla123 napisał(a):

Dziękuję również Koalicji rządzącej za totalne niezrozumienie gdzie się dziś wygrywa wybory i pokazy klanuów ze sztabu swojego kandydata i nie tylko!

Ziemniaki w DPS nie pomogły? xD 

• Like 1
  • Haha 2
  • Upvote 2
Opublikowano
6 minut temu, huudyy napisał(a):

1. Sam sobie zaprzeczasz. To nie ma powiązań, czy ma znajomego neonazistę?

2. Czyli miał kontakty z huliganami/kibolami

3. znajomość z Wielkim Bu

4. Nikotyna jest substancją psychoaktywną o bardzo silnych właściwościach uzależniających, więc spełnia warunki bycia narkotykiem.

5. Wiem, żeby podkreślić jakie barachło wybrał nasz naród.

Na 5 punktów 3 razy skłamałeś, brawo :E

Nie ma sensu z nim dyskutować.

3-4 razy wklejam tu fotki z raportu dot. Nawrockiego, a Ci sami ludzie do których to kierowałem dalej kłamią, że nic takiego nie widzieli. To jest polityczny beton. 

• Confused 1
Opublikowano

Trzaskowski ciężko pracował na ten wynik. Nikt nie powiedział tyłu zdań od rzeczy w tak krótkim czasie. Wspaniała praca komitetu wyborczego, który skupił się na Nawrockim zamiast na własnym kandydacie. Oba komitety ciężko pracowały na ten wynik, ale I'm się udało. Pięknie to pokazuje, że ciężka praca popłaca. 

• Haha 1
  • Upvote 4
Opublikowano

2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

1.Miec znajomego to nie znaczy miec powiazania z jego srodowiskiem

https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/2294163,1,neonazista-wsrod-kumpli-nawrockiego-to-juz-nie-problem-wizerunkowy-to-katastrofa.read

3 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

3. Niczego to nie dowodzi

Oprócz tego, że zadaje się z człowiekiem, który tydzień czasu przetrzymywał kobietę przyczepioną kajdankami do kaloryfera

https://fakty.tvn24.pl/zobacz-fakty/byl-czlonkiem-gangu-sutenerow-zostal-skazany-za-porwanie-uciekl-do-dubaju-co-laczy-wielkiego-bu-z-karolem-nawrockim-st8265608

4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

4. To kawa to tez narkotyk

Zasadniczo tak, ma też takie właściwości. Tyle, że jest legalna

4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Po prostu dobitnie uwazasz ze twoja racja jest twojsza bo dowodow na swoje twierdzenia masz tyle samo co ja :)

ja Ci dałem dowody na moje tezy, a Ty? Jedyne co robisz to odbijasz piłeczkę, bo Ci dupa pęka, że wybrałeś kogoś takiego.

A może nie pęka, i dumny jesteś? W sumie raczej to drugie, zwykle ludzie którzy jarają się takimi zachowaniami, to zwykle też raczej nie wstydzą się tego.

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
Teraz, galakty napisał(a):

PO jak zwykle potrafi tylko atakować, wyzywają ludzi od nieuków, a potem zdziwienie że przegrywają. Jedni i drudzy siebie warci, oby w końcu pojawiła się jakaś realna trzecia siła.... 

Nom, bo PiS może nazywać wszystkich "złem" i "zdrajcami", ale jak elektoratowi PiS wytkniesz, że ma kiepskie wykształcenie to... łolaboga tak nie można :) 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Nie ma sensu z nim dyskutować.

3-4 razy wklejam tu fotki z raportu dot. Nawrockiego, a Ci sami ludzie do których to kierowałem dalej kłamią, że nic takiego nie widzieli. To jest polityczny beton. 

Edit

Nie, jednak bede madrzejszy 

Edytowane przez SM_M4E5TRO
  • Like 1
Opublikowano

Patus zastąpił głupka.
Zmiana niewielka dla rządzących. Wszędzie ręczny, jak i było do tej pory.

Loty z Węgier do PL wkupione na rok do przodu.

Drżę tylko przed parlamentarnymi, bo o ile, te wybory nic nie znaczą, tak naprawdę, to parlamentarne pogruchoczą nam kręgosłupy. :(

Nic tu już po biciu piany.
Jestem załamany.
Opuszczam wątek.

• Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

Nom, bo PiS może nazywać wszystkich "złem" i "zdrajcami", ale jak elektoratowi PiS wytkniesz, że ma kiepskie wykształcenie to... łolaboga tak nie można :) 

Napisałem że jedni i drudzy siebie warci, zamiast argumentować to zawsze wyzywanie po przegranej. 

• Like 1
Opublikowano

Powinno się zamienić memy z rudym na Trzaskowskiego. Nie ma to jak być pewniaczkiem od miesięcy i zesrać się metr przed kiblem. Poczuł się prezydentem 2 godzinki i powrót do warszawki, gdzie wynajmujemy za psi grosz publiczne budynki ekoterrorystom czy przyzwalamy na sprzedawanie twardych narkotyków dosłownie na każdym kroku.

3 minuty temu, huudyy napisał(a):

Tyle, że jest legalna

Nikotyna też jest legalna i na tym chyba koniec

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, galakty napisał(a):

PO jak zwykle potrafi tylko atakować, wyzywają ludzi od nieuków, a potem zdziwienie że przegrywają. Jedni i drudzy siebie warci, oby w końcu pojawiła się jakaś realna trzecia siła.... 

No pojawiła się, własnie wybrała PiS :hihot: ByleNieTrzaskoski :sex: i poszły owieczki zagłosować XD 
Kurde, podziwiam @voltq@GordonLamemanpełen etat w temacie :D @voltq w rublach ci płacą a @GordonLamemanchyba chcę mieć nadciśnienie od walki z wiatrakami :D

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, galakty napisał(a):

Napisałem że jedni i drudzy siebie warci, zamiast argumentować to zawsze wyzywanie po przegranej. 

No OK, ja sie z tym zgadzam. Tylko, że PiS-owi i elektoratowi PiS nikt nie wyrzuca, że obrażają resztę Polaków. A jak wytkniesz Polakom z podstawowym i zasadniczym wykształceniem, że takowe mają to już obrażanie.

Jest tu spora różnica.

Moja wizja upadku POPiS była taka, że Nawreocki przegra i PiS się rozpadnie. Jeśli PiS wchłonie Konfę to nie będzie upadku POPiSu, a zabetonowanie KonfPisem, bo prawdopodobnie KO i ta część liberalna się rozpadnie całkowicie. Dla mnie to nie wróży dobrze.

• Upvote 1
Opublikowano
@Wu70 Ale faktycznie jazda pierwsza klasa! 🚀 Widać, emocje po wyborach sięgnęły szczytów. Oto streszczenie najgorętszych 30 stron:

### 📈 Nastroje po wyborach:

- Euforia fanów Karola Nawrockiego:
- Radość z dominacji "Polski B", sukces na terenach wiejskich i małomiasteczkowych.
- Powrót do tradycyjnych wartości i silniejszej pozycji konserwatyzmu.

- Frustracja zwolenników Rafała Trzaskowskiego:
- Złość i niechęć wobec możliwych manipulacji, oskarżenia o fałszerstwa oraz brak wiary w uczciwość procesu liczenia głosów.
- Ogólne poczucie zawodu i rezygnacji z nadziei na zmiany.

- Polaryzacja i wzajemna niechęć:
- Dominujący brak zaufania w dialog między zwolennikami obu kandydatów, przekonanie o utrzymującym się podziale społecznym.

### 🎯 Najważniejsze i najbardziej emocjonalne wątki:

1. Kłótnie o wyniki wyborcze:
- Kontrowersje exit poll vs late poll oraz oficjalnych wyników.
- Zarzuty przeciwko celowemu opóźnianiu wyników z prowincji („wariant rumuński”).

2. Przepaść między miastem i wsią:
- Fundamentalne różnice wyników: silnie wyraźne podziały Polska A vs Polska B.
- Silne emocje wokół niskiej frekwencji w zachodniej Polsce i wysokiej na wschodzie.

3. Tematyka migracji:
- Strach przed masową imigracją, kontrowersje wokół polityki wizowej PiS i PO.
- Dyskusja wokół świadczeń społecznych dla Ukraińców (800+).

4. Sprawy socjalne i finansowe:
- Dynamiczny spór o przyszłość 500+, pomysły Konfederacji dotyczące kwoty wolnej od podatku, likwidacji PIT, walka z inflacją.

5. Medialne bitwy propagandowe:
- Wzajemne oskarżenia mediów (TVP, TVN, Onet, kanał ZERO, Republika) o stronniczość.
- Dyskusja o postawie mediów wobec polityków.

6. Wartości i konflikty społeczne:
- Starcie wokół tematyki LGBT+ (marsze, dyskryminacja), aborcji, roli Kościoła katolickiego oraz manifestacji „narodowych”.

7. Przyszłe możliwości koalicyjne:
- Spekulacje na temat ewentualnych sojuszy: PiS+Konfederacja czy PO+Konfederacja.
- Rozważanie opcji wotum nieufności oraz wcześniejszych wyborów parlamentarnych.

8. Relacje międzynarodowe Polski:
- Obawy o izolację na arenie międzynarodowej („scenariusz węgierski”), podejście do Green Deal, napięcia wewnętrzne NATO.
- Ocena wpływów Rosji i Stanów Zjednoczonych na polską politykę.

9. Humor, memy i lekkie anegdoty:
- Zabawa w komentarze „dwugodzinnego prezydenta”, żartobliwe porównania polityków do Stalina, memy o różnych nawykach.

Generalnie atmosfera bardzo napięta, z mnóstwem zwrotów akcji i dramatycznych narracji – prawdziwa wojna nerwów w społeczności! 😄🍿

gpt-4.5-preview-2025-02-27

• Like 1
Opublikowano

Nawrocki krzyczał "Tu jest Polska" to teraz będzie nowe hasło " Tu jest Burdel".

Kibol prezydentem, to się w głowie nie mieści, ale jak widać naród jest jaki jest, nigdy nie był ogarnięty, byliśmy pod butem rosyjskim, teraz jesteśmy pod butem kibolskim i pisowskim.  

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
4 minuty temu, galakty napisał(a):

Głąbami najłatwiej sterować ;)
Wielokrotnie wspominałem że prawo głosu powinny mieć osoby o odpowiednim poziomie inteligencji

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Reddzik napisał(a):

Czekam jak teraz wszystkich ułaskawi, będzie wszystko blokować, a na wizji ćpać, kabarety będą mieć mocnego rywala, to już podchodzi pod kabaret ale państwowy.:hihot:

Cała ta kampania ,jej kandydaci   i sam przebieg to jeden wielki cyrk ,kabaret i żenada  .Sam udział w  kampanii takiego  manipulanta ,hieny  jak Stanowski  mówi bardzo wiele .Niby miał "szczytny" cel pokazać  hipokryzję  ,nieudolność  kandydatów i całej polityki  w Polsce ,ale jednocześnie   ośmieszył  i podeptał najważniejszy  urząd /stanowisko w państwie .

Te wszystkie  pseudo debaty  miały poziom rynsztoku i polegały tylko na tym kto komu odszczeka się bardziej i  doyebie ( sorry nie mam innego określenia na to)  i tak wyglądały wszystkie  te  pyskówki .

Szczerze mówiąc  nie dałem obejrzeć żadnej dłużej jak 15-20 min   bo mnie mdliło od poziomu .

Także i finał mamy taki jak cały występ , trzeba to uszanować  i liczyć na to ze przez te 5 lat nie spalimy się ze wstydu  lub co gorsza  nasz  reprezentant nie wywoła jakiegoś skandalu  na arenie między narodowej  swoim zachowaniem czy wypowiedzią .

Porażające jest to ze na taki urząd  nie ma godnego kandydata w wyborach ,a podział w kraju jest już tak  daleko posunięty ze aż staje się  nie bezpieczny   .Jednak nie zanosi się na to aby ten podział się załagodził w najbliższych 5 latach 

Edytowane przez raiders
  • Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano
11 minut temu, skypan napisał(a):

Pycha kroczy przed upadkiem. Niech PO wyryje sobie to na czole zamiast ***** ***

Tak, tylko tu nie chodziło o PO, a osobę reprezentującą całą Polskę...

Po można było zaorać przy parlamentarnych, gdzie Trzask by współpracował z każdy rządem w zakresie w jakim to by nie uderzało w człowieka. Teraz to już pozamiatane.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

No OK, ja sie z tym zgadzam. Tylko, że PiS-owi i elektoratowi PiS nikt nie wyrzuca, że obrażają resztę Polaków. A jak wytkniesz Polakom z podstawowym i zasadniczym wykształceniem, że takowe mają to już obrażanie.

Jest tu spora różnica.

No jakbyś był chociaż trochę obiektywny to byś widział jak 95% forum je**ło PIS podczas ich rządów. Teraz jak rządzi Tusk, to są jakieś podwójne standardy?

4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Jeśli PiS wchłonie Konfę to nie będzie upadku POPiSu, a zabetonowanie KonfPisem, bo prawdopodobnie KO i ta część liberalna się rozpadnie całkowicie. Dla mnie to nie wróży dobrze.

Na razie to mrzonki i teorie spiskowe. Koalicja z PO to śmierć dla mniejszej partii, koalicja z PISem to najpierw wyrwanie organów a później śmierć partii. Nikt o zdrowych zmysłach się nie będzie pchał w to. Elektorat konfy jest antyPOPIS. Jeśli dojdzie do kolacji, to ten elektorat pójdzie do innej partii, np. do Brauna. Koniec 

1 minutę temu, Norrberrto napisał(a):

Po można było zaorać przy parlamentarnych, gdzie Trzask by współpracował z każdy rządem w zakresie w jakim to by nie uderzało w człowieka.

XDDDDDDDDDDDDD

Chyba tylko w momencie jakby wyciągnął z buzi jajca Tuska. Jeden i drugi będzie grał pod swoich a takie bajki to zostaw dla dzieci

Edytowane przez Fatality
  • Like 1
  • Upvote 2