Umpero 979 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) Swoją drogą biadolicie, że Nawrocki i kibole... A ja dodam, że Tusk i patus Murański Edytowane 2 Czerwca przez Umpero 1 3
michasm 272 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Teraz, Umpero napisał(a): Swoją drogą biadolicie, że Nawrocki i kibole... A ja dodam, że Tusk i patus Murański Myślę, że ileś tysięcy głosów Trzaskowski przez to stracił 🤣 1
galakty 3 348 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 9 minut temu, Michaelred napisał(a): Jednak mega beka z ekipy rudego. Mam nadzieje, ze ta porażka nie pójdzie na marne i TuSSk z Trzaskiem znikną z polityki. Jakby nie patrzeć to rudy do tej porażki na bank się przyczynił. Ten ostatni wywiad to był piękny Czas na emeryture. Z dwojga złego to może wyjść na dobre, Tusk i Trzask znikną z polityki, może pojawi się nowa i lepsza twarz? Już dawno powinni odejść w zapomnienie, ile można wałkować to samo? 1
Totek 784 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 4 minuty temu, Umpero napisał(a): Swoją drogą biadolicie, że Nawrocki i kibole... A ja dodam, że Tusk i patus Murański Kiedy chcesz być inteligentny ale puszczasz oczko do patusów 2
Michaelred 324 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) 3 minuty temu, galakty napisał(a): Z dwojga złego to może wyjść na dobre, Tusk i Trzask znikną z polityki, może pojawi się nowa i lepsza twarz? Już dawno powinni odejść w zapomnienie, ile można wałkować to samo? No ja liczę bardziej na to, ze KO uj strzeli a nie, że pojawi się nowa lepsza twarz Już kiedyś bez rudego kiepsko sobie radzili. Chce rozpadu duopolu POPIS. Kto pierwszy padnie to już mniej mnie interesuje Oooo i mamy pierwsze wyjazdy z kraju Edytowane 2 Czerwca przez Michaelred 1 1 6
michasm 272 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Marzy mi się sejm, w którym żadna partia nie ma więcej niż 20% mandatów. Do tego prezydent spoza PO i PiS... I żeby posłowie głosowali tak jak podpowiada im sumienie, a nie prezes. 2 2
tomcug 2 451 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 18 minut temu, ryba napisał(a): Ale jak pisza w innych miejscach 1 post, na 100 tutaj, to tego nie widac tak czesto. Oto dokładnie chodzi. Ja takich ancymonów nie zaliczam do dyskutujących o sprzęcie Ale co kto woli, jak dla kogoś to forum jest tylko/głównie po to, żeby się trzaskać wirtualnie po ryjach przez politykę, to ich wybór. 2
Umpero 979 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 1 minutę temu, tomcug napisał(a): Oto dokładnie chodzi. Ja takich ancymonów nie zaliczam do dyskutujących o sprzęcie Ale co kto woli, jak dla kogoś to forum jest tylko/głównie po to, żeby się trzaskać wirtualnie po ryjach przez politykę, to ich wybór. Ejj... Przeca pisałem, że @ryba wali ściemę, a łykasz to jak pelikan rybkę Posty w polityce to mniejsza część mojej działalności na forum. 1
Michaelred 324 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) a tutaj moim zdaniem dobre podsumowanie porażki Trzaskowskiego Edytowane 2 Czerwca przez Michaelred 2 2
galakty 3 348 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 3 minuty temu, Michaelred napisał(a): No ja liczę bardziej na to, ze KO uj strzeli a nie, że pojawi się nowa lepsza twarz Już kiedyś bez rudego kiepsko sobie radzili. Chce rozpadu duopolu POPIS. Kto pierwszy padnie to już mniej mnie interesuje W sumie racja, największym błędem było sprowadzenie Tuska do Polski na wybory parlamentarne... Ja wiem że zrobili to tylko po to by odsunąć PiS od władzy, ale po wygranej powinien znowu wyjechać do Brukseli. Nic tak nie dało paliwa Nawrockiemu jak Tusk właśnie, sama jego twarz powoduje obrzydzenie. 3
ryba 1 246 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) @Umpero tak tak, pol posta na rok napiszesz to ze przez tydzien nic nie napiszesz, to nie znaczy, ze jestes wyjety z kregu ancymonow. Edytowane 2 Czerwca przez ryba 1
tomcug 2 451 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 3 minuty temu, Umpero napisał(a): Ejj... Przeca pisałem, że @ryba wali ściemę, a łykasz to jak pelikan rybkę Posty w polityce to mniejsza część mojej działalności na forum. Nie piszę konkretnie o Tobie. 1
209458 269 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 13 minut temu, galakty napisał(a): Z dwojga złego to może wyjść na dobre, Tusk i Trzask znikną z polityki, może pojawi się nowa i lepsza twarz? Pojawi się brodata twarz i przywita swojskim Szczęść Boże 1
huudyy 2 856 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 13 minut temu, Michaelred napisał(a): Chce rozpadu duopolu POPIS. Kto pierwszy padnie to już mniej mnie interesuje Monopol Piskonfederacja za to nie piecze jak rozumiem? Teraz, Pentium D napisał(a): da mi moda Ty masz już swój tytuł, bardzo dobrze pasujący do Ciebie. 1 1
tomcug 2 451 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 1 minutę temu, Pentium D napisał(a): 20 reakcji i @tomcug da mi moda Nie. 1
209458 269 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 13 minut temu, michasm napisał(a): Marzy mi się sejm, w którym żadna partia nie ma więcej niż 20% mandatów. Do tego prezydent spoza PO i PiS... Tobie się marzy a ja pamiętam, choć dzieciakiem byłem https://pl.wikipedia.org/wiki/Posłowie_na_Sejm_Rzeczypospolitej_Polskiej_I_kadencji_(1991–1993) Jakoś nie tęsknię. 1 1
LeBomB 2 061 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 37 minut temu, ryba napisał(a): Gowniarze biegaja z maczetami, a Ty problemu nie widzisz? Bo oni się tak ładnie przy tym bawią 1
lukadd 2 917 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 20 minut temu, Element Wojny napisał(a): Przez taka polityke przegrali wybory prezydenckie. A jak pojda jeszcze dalej w antyPiS, to maja gwarantowane ze za 2 lata przegraja kolejne wybory. Donald juz calkowicie sie pogubil w swojej krucjacie... Co nie zrobią to betonu już nie skruszą. Następne wybory i pis z konfą wchodzi na pełnej, będzie katolandia nie do ruszenia. ~90% konfiarzy i tych od Brauna poparło docelowo pis w tych wyborach. 1 1 3
Kaczkofan 261 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Scenariusz S-F: Kaczyński i Tusk odchodzą z polityki, znikają w przestrzeni publicznej powstaje nowy rząd, składający z technokratów, który wprowadza kadencyjność posłów i senatorów - maksymalnie 2 kadencje. Politycy za nietrafione decyzje i działania na szkodzę obywateli odpowiadają własnym majątkiem, oprócz tego... WSTAWAJ, ZESR**** SIĘ. Piękny sen 6 1 2
Pentium D 1 169 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 1 minutę temu, tomcug napisał(a): Nie. 1 1 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 17 minut temu, Michaelred napisał(a): Oooo i mamy pierwsze wyjazdy z kraju Nie rozumiem goscia. Kladl sie spac to pisal cos o tym ze jest dobrze i ze obudzi sie w lepszej Polsce - tak szybko mu sie odmienilo? Po tamtej stronie przebijaja juz tempo Hilary Clinton... 1 1
Dimazz 569 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Widocznie Polacy jeszcze nie dorośli do świadomych wyborów Nie chcą brać odpowiedzialności za swój wybór. Polexit szybko zrewidowałby poglądy. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 1 minutę temu, lukadd napisał(a): Co nie zrobią to betonu już nie skruszą. Następne wybory i pis z konfą wchodzi na pełnej, będzie katolandia nie do ruszenia. ~90% konfiarzy i tych od Brauna poparło docelowo pis w tych wyborach. Wstrzymalbym sie z takimi opiniami. Przed Polska jeszcze 2 lata rzadow Donalda Tuska, i mam dosc duze obawy, co temu czlowiekowi jeszcze wpadnie do glowy. 3 2
Rekomendowane odpowiedzi