Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Pora w koncu obalic mit o Andrzeju blokujacym Donalda. Moze gdyby Donald staral sie wiecej zrobic, a mniej gadac, to mialby za soba wyborcow. 

Ostatnie 18 miesięcy to była istna kpina z wyborców. Gdzie ustawa wiatrakowa, gdzie związki partnerskie, gdzie likwidacja funduszu kościelnego?

Edytowane przez Kris194
  • Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

Wczoraj bylo ladne podsumowanie w zero - kampania Trzaskowskiego opierala sie od kilku tygodni tylko i wylacznie na napieprzaniu w Nawrockiego. Nie bylo zadnej tresci, zadnego przeslania, zadnego programu, tylko BAM BAM BAM. 

Widocznie sadzili, ze tak da sie wygrac wybory. Coz, pomylili sie. Czuje nawet, ze taka postawa wkurzyla sporo niezdecydowanych osob. 

Dokladnie

Opublikowano
1 minutę temu, Roman_PCMR napisał(a):

Nie bede teraz szukal 100+stron zeby znalesc ten cytat. Pewnie sie okaze ze nie napisales o  pisowcach 'Dupy zesrane' tylko np 'Zesraja sie w gacie'. I zaczniesz zaraz tasiemcowe referaty pisac rodem z chata AI jaka to jest wielka roznica. Rozmowa z toba jest nudna ale ok wytlumacze sie.

Napisalem 'cytat' bo wiem ze praktycznie kazda moja wypowiedz raportujesz. Jak bym nie zacytowal to bym dal pretekst do usuniecia komentarza.

Platforma przegrala na wlasne zyczenie bo mieli za duzo wpadek np:

1. Sikorski powiedzial ze Polska zyskala na 2 wojnie swiatowej :skrzypce:. Tak wiem ze chodzilo o terytorium ale nie mowi sie czegos takiego. Takie zdanie mozna powiedziec jak bylo wczesniej 5-6 zdan jak to bardzo Polska ucierpiala i w 7-8 zdaniu mozna lekko napomknac ze zyskalismy terytorialnie...

2. Tusk powolal sie na patologiczna osobe w sprawie ustawek Nawrockiego

3. Poslanka PO zrobila sobie fote jak zaniosla WOREK KARTOFLI do osrodka dla potrzebujacych :E wtf!!

4. No i slynny tekst posla PO: Co szkodzi obiecac :E :E :E :E 

Takich wpadek bylo wiele wiele wiecej.

Do tego doszedl hejt wkolo i ludzie musieli ukrywac ze glosuja na PiS. Zreszta podobnie bylo z Trumpem.

Ehh, szkoda gadac. Powodzenia w nastepnych wyborach i pozdrawiam serdecznie

Wierutne bzdury. Doskonale wiesz, że tak nie napisałem. Pytanie - dlaczego kłamiesz? Po co? 

• Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, voltq napisał(a):

To groźby? Jeden ruch ?

Dodawanie reakcji nie jest zakazane

Bardzo mnie to cieszy że to administracja ma ostatnie słowo 

Nie ma z mojej strony żadnego cwaniactwa, wiem że mnie nie lubisz

Jeżeli administracja uzna że jestem persona non grata to forum należy do nich i zrobią co uważają za słuszne 

Dobra rada ode mnie, na próbach wojowania z moderacją nigdy nikt jeszcze dobrze nie wyszedł. Zachowuj się przyzwoicie i nie prowokuj oraz trzymaj nerwy na wodzy w dyskusjach z politycznymi oponentami, to najlepsza rada, jaką mogę udzielić.

7 minut temu, huudyy napisał(a):

J***ć PiS

Za wykropkowane wulgaryzmy też można wyłapać punkty.

• Like 2
Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

Wierutne bzdury. Doskonale wiesz, że tak nie napisałem. Pytanie - dlaczego kłamiesz? Po co? 

Czemu ty kazdemu kto Cie zaora wytykasz klamstwo, gdzie sam bez przerwy wymyslasz kocopoły?

Az tak bardzo bronisz tego swojego ego? :E

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Ostatnie 18 miesięcy to była istna kpina z wyborców. Gdzie ustawa wiatrakowa, gdzie związki partnerskie?

Nie bylo czasu, bo zamiast rzadzic, poprawiac i zmieniac, skupial sie tylko na sciganiu pisowcow. Donald nie zrozumial, ze ludzie wybrali go, zeby zaczal naprawiac Polske, a nie bawic sie w komisje sledcze. Rozliczenia? Jak najbardziej, ale to powinna byc przystawka, a stala sie daniem glownym.

Ludzie juz rzygaja rozliczeniami, oni chca by zylo im sie lepiej. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 3
Opublikowano
2 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Ostatnie 18 miesięcy to była istna kpina z wyborców. Gdzie ustawa wiatrakowa, gdzie związki partnerskie, gdzie likwidacja funduszu kościelnego?

Właśnie co z tymi związkami partnerskimi przecież to jest prosta i nie kontrowersyjna ustawa 

Opublikowano
Teraz, tomcug napisał(a):

Za wykropkowane wulgaryzmy też można wyłapać punkty.

To naprawdę było nieironiczne by pokazać obłudę obu stron. Mam to edytować teraz? 

1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Czemu ty kazdemu kto Cie zaora wytykasz klamstwo, gdzie sam bez przerwy wymyslasz kocopoły?

Bo jak się kogoś "ORA" to fajnie mieć na to dowody.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Keller napisał(a):

Kopiując ciebie - bo bezpodstawnie pewnie Nawrocki był atakowany? Ot tak z niczego, z widzimisię...
Znacznie więcej ma złego życiorysu...

Na razie niewiele z tego "złego życiorysu" zostało udowodnione. ;) 
Bliżej temu do histori chłopaka z blokowiska w nieciekawym środowisku, który wyszedł na ludzi, niż do gangusa który teraz chce zabawić się przy korycie. Zobaczymy kogo będzie obsadzał na stanowiskach przy sobie, co zrobi oraz jak potoczy się pozew.

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Kris194 napisał(a):

Nigdzie, bo się bali że to im zaszkodzi w wyborach. Chcieli przyciągnąć prawaków. taki pomysł na kampanię. Więc żadnych związków, żadnego mocniejszego ataku na kościół itd. Pewnie błąd, choć kto tam wie. Może byłoby jeszcze gorzej jakby to wprowadzili.

2 minuty temu, musichunter1x napisał(a):

Na razie niewiele z tego "złego życiorysu" zostało udowodnione. ;) 
Bliżej temu do histori chłopaka z blokowiska w nieciekawym środowisku, który wyszedł na ludzi, niż do gangusa który teraz chce zabawić się przy korycie. Zobaczymy kogo będzie obsadzał na stanowiskach przy sobie, co zrobi oraz jak potoczy się pozew.

99% jest udowodnione, do kibolstwa sam się przyznał i chwalił zamiast negować, a na snus i brak opanowania sam dał dowód. Katolickie w ciul. Fałsz aż bije.

No ale okej, romantyczna historia. Blokers wyszedł na ludzi. Znowu emocje. Niech zrobią film, Karol który został papieżem i Karol który został prezydentem.

Edytowane przez Keller
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
23 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Tak, to Trzaskowski byl bezpodstawnie oczerniany cala kampanie 

Tak, był oczerniany za coś co robił PiS. Hipokryzja level master. Zaś Nawrocki przyznał się praktycznie do wszystkiego co mu zarzucano.

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, musichunter1x napisał(a):

Bliżej temu do historia chłopaka z blokowiska w nieciekawym środowisku, który wyszedł na ludzi, niż do gangusa który teraz chce zabawić się przy korycie. Zobaczymy kogo będzie obsadzał na stanowiskach przy sobie, co zrobi oraz jak potoczy się pozew.

Wczoraj jeden z komentatorow wykorzystal to pytajac pania z PiSu w Zero - dlaczego nie wykorzystali jego przeszlosci, zeby zbudowac historie, ktorej nie trzeba bylo sie potem wstydzic? Historie chlopaka z blokowiska, ktory popelnil wiele bledow, ale wyszedl z tego, i dostal sie na szczyt? To praktycznie zbudowalo by mu taka zbroje, ze zadne ataki ze strony koalicji nie bylyby tego w stanie przebic.

I pani chyba nawet przyznala, ze popelnili blad. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, kalderon napisał(a):

Tak, był oczerniany za coś co robił PiS. Hipokryzja level master. Zaś Nawrocki przyznał się praktycznie do wszystkiego co mu zarzucano.

Tak? Ano w sumie racja. To nie pis m.in wybudowal przeciez mur na granicy wg Trzaskowskiego :)

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, crush napisał(a):

Bo bym pojeździł po lotniskach, dworcach i przejściach granicznych rzewnie zapłakać. 😔

Co do uzytkownikow to nie wiem, Tomasz Lis juz ponoc zdecydowany, do tego widzialem sporo profili na X, gdzie wczoraj wieczorem Kocham Ten Kraj a dzis rano PIE... Ten Kraj itd. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, voltq napisał(a):

To groźby? Jeden ruch ?

Nic innego nie zostało...

4 minuty temu, voltq napisał(a):

Dodawanie reakcji nie jest zakazane

Nie jest, ale nadużywasz tego na co wielokrotnie zwracano już uwagę.

5 minut temu, voltq napisał(a):

Bardzo mnie to cieszy że to administracja ma ostatnie słowo 

Oczywiście ze ma, to nie jest forum jednej osoby.

6 minut temu, voltq napisał(a):

Nie ma z mojej strony żadnego cwaniactwa, wiem że mnie nie lubisz

I znowu się mylisz.
Nie mam powodu nie lubić twojej osoby bo cie nie znam, mogę tylko oceniać najwyższej to co piszesz.

Nie wiem czy zauważyłeś ze ja bardzo rzadko wchodzę w tematy i dyskusje polityczne właśnie z powodu kłótni i niemożliwości dogadania się.

I kolejny raz mi zarzucasz jakąś krucjatę w twoim kierunku. To ty sam zapracowałeś sobie na taka renomę na tym forum, nikt ci w tym nie pomagał.

10 minut temu, voltq napisał(a):

Jeżeli administracja uzna że jestem persona non grata to forum należy do nich i zrobią co uważają za słuszne 

Już dawno uznała. Po prostu balansujesz, sprytnie balansujesz.

• Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, crush napisał(a):

A jest w końcu jakaś lista użytkowników którzy opuszczają państwo teoretyczne Polin?

Bo bym pojeździł po lotniskach, dworcach i przejściach granicznych rzewnie zapłakać. 😔

A kto ma uciekać?

Przecież mamy doświadczenie w Kaczolandzie.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Roman_PCMR napisał(a):

Wlasnie na tym polega rozmowa z toba. Szkoda czasu.

Pozdrawiam serdecznie

Dokładnie na tym, że jak się o coś oskarża to trzeba to udowodnić, a nie rzucać puste oskarżenia. 

Ja jeśli o coś kogoś „oskarżam” to pokazuje wpis, który moim zdaniem o tym świadczy.

Ale na prawicy słowo jest tanie, więc tacy jak ty klepią ozorem i pomawiają innych, a jak się prosi o dowody to…. „Właśnie na tym polega rozmowa z tobą. Szkoda czasu.”

Zatem - dowód albo przeprosiny (lub wycofanie się ze stwierdzenia)  za pomówienia. Bez tego lecisz na ignor listę.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, tomcug napisał(a):

Nie, ale na przyszłość unikać.

OK

5 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Wlasnie na tym polega rozmowa z toba. Szkoda czasu.

Czyli rzuciłeś dziką teorię, na którą nie masz poparcia, a jak zostaje Ci to wytknięte, to wycofujesz się okoniem. Co to ma być :E 

2 minuty temu, crush napisał(a):

Poproszę wypowiedź do tego o tutaj mikrofonu w kształcie dildo. 

Skąd masz to dildo? od sutenera pożyczone?

a Kosiniak się teraz pałuje :E

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/kosiniak-kamysz-reaguje-na-wyniki-wyborow-wczesniej-gratulowal-trzaskowskiemu/9mjsmwb,79cfc278

Edytowane przez huudyy
  • Confused 1