Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Osobiście z medycyny ludowej to stosuję wymoczenie nóg w gorącej wodzie z solą gdy jestem przeziębiony. I to działa. Inni jedzą czy tam piją czosnek/napar i też ponoć działa. W poważnych sprawach idę po prostu do lekarza i to też działa. InVitro nie załatwię wymoczeniem nóg czy też czosnkiem. 

Edytowane przez skypan
  • Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Kris194 napisał(a):

Im dalej od wyborów tym większe mam poczucie, że zostały skręcone tak jak najpewniej w 2020 r., zbyt dużą mieli pewność, że wygrają.

KO miała pewność że wygrają bo mają większość w rządzie, samorządach i komisjach wyborczych, pewnie myśleli że w razie co to placówki nagną zasady a tu zdziwienie :E 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Komisja nr 95 to musi być jakiś krakowski trójkąt bermudzki skoro głosują inaczej niż reszta miasta :E 

Może przyjmijcie w końcu porażkę? Będzie łatwiej.

Od 2023 był czas na rozliczenie PiSu, teraz to już po temacie. 

Opublikowano
5 minut temu, skypan napisał(a):

Osobiście z medycyny ludowej to stosuję wymoczenie nóg w gorącej wodzie z solą gdy jestem przeziębiony. I to działa. Inni jedzą czy tam piją czosnek/napar i też ponoć działa. W poważnych sprawach idę po prostu do lekarza i to też działa. InVitro nie załatwię wymoczeniem nóg czy też czosnkiem. 

Bingo. Jak mnie zaczyna coś łapać to klasyka - miód, czosnek, C z rutyną, etc.

Później jak nie pomaga to Ibupromy i Gripexy.

Jak dalej nie pomaga to lekarz.

Od wielu lat przez 90% czasu wystarcza krok pierwszy.

1 minutę temu, galakty napisał(a):

To jest rigor mortis przed rządem PiSu.

I dalej będzie 🎶Jak do tego doszło - nie wiem🎶

Opublikowano
2 minuty temu, crush napisał(a):

Bingo. Jak mnie zaczyna coś łapać to klasyka - miód, czosnek, C z rutyną, etc.

Później jak nie pomaga to Ibupromy i Gripexy.

Jak dalej nie pomaga to lekarz.

Od wielu lat przez 90% czasu wystarcza krok pierwszy.

Polecam zbadać witaminę D i suplementować + omega. 

Jak miałem niedobory 24-27 czegoś tam na coś tam to często łapałem przeziębienia, dobiłem na 50-65 i zdrów jak ryba :E 

Opublikowano

nie ma szans, to jest skrajny beton nawet na tle reszty forum

OBWE i Rada Europy wskazali na nieprawidlowosci po stronie ..trzaskowskiego, w tym wplywanie na wybory przez NASK czy media publiczne

https://wiadomosci.wp.pl/obserwatorzy-obwe-i-rady-europy-krytycznie-o-nask-i-reklamach-promujacych-rafala-trzaskowskiego-7163699091700480a

a ten skrajnie zabetonowany stwierdzil ze 'rafau nie wiedzial' XD

• Upvote 1
Opublikowano

Ale porażka już była przyjęta. Przecież ten temat wykrył jakiś lokalny dziennikarz i wykopki. Ba, nawet jest potwierdzone od urzędu, że źle wpisano wyniki.

I nie negowałbym tak tego, bo dziś może nam się nie zgadzać 10 komisji, a kiedyś 1000 komisji. Temat do zbadania.

• Upvote 2
Opublikowano
Teraz, galakty napisał(a):

Polecam zbadać witaminę D i suplementować + omega. 

Jak miałem niedobory 24-27 czegoś tam na coś tam to często łapałem przeziębienia, dobiłem na 50-65 i zdrów jak ryba :E 

4000 jesienią i zimą 2000 wiosna i lato. 👍🏻

Opublikowano

Skrajne chamstwo, zbydlęcenie "elit" w stosunku do Polaków, pogarda dla drugiego człowieka to nie wystarczyło więc zróbmy teraz fikołka z nieprawidłowościami podczas wyborów gdzie jeszcze przed chwilą mówiło się o uszanowaniu wyników. Szachy 5D

• Upvote 3
Opublikowano
2 minuty temu, galakty napisał(a):

Jak już Niemcy pogratulowali wygranej Nawrockiemu to KO nic nie zrobi, ich mocodawcy zdecydowali. 

Ale to nawet nie o to chodzi. Przynajmniej system liczenia głosów powinien być szczelny.

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, skypan napisał(a):

Skrajne chamstwo, zbydlęcenie "elit" w stosunku do Polaków, pogarda dla drugiego człowieka to nie wystarczyło więc zróbmy teraz fikołka z nieprawidłowościami podczas wyborów gdzie jeszcze przed chwilą mówiło się o uszanowaniu wyników. Szachy 5D

Nie będę wspominał kto zalecał używania pewnej aplikacji do sprawdzania czy ktoś głosował, nielegalnej, niezatwierdzonej przez PKW i odmawiał głosowania. Za samo to, powinny być ponowne wybory. A teraz jeszcze błędy w komisjach przy liczeniu. Bareja 

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, TheMr. napisał(a):

Nie będę wspominał kto zalecał używania pewnej aplikacji do sprawdzania czy ktoś głosował, nielegalnej, niezatwierdzonej przez PKW i odmawiał głosowania. Za samo to, powinny być ponowne wybory. A teraz jeszcze błędy w komisjach przy liczeniu. Bareja 

O. A czemu służby nie zadziałały? 🤔

Opublikowano
9 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

Ale to nawet nie o to chodzi. Przynajmniej system liczenia głosów powinien być szczelny.

Szczelny.... To co ludzie wyprawiają to żenada. Nie ogarniają, nie umieją liczyć poprawnie, ważne jako nieważne i odwrotnie, a jakby siedzieli tylko fanatycy PO to oszukać na głosach nie jest problemem. 

Opublikowano

Szczelny.... To co ludzie wyprawiają to żenada. Nie ogarniają, nie umieją liczyć poprawnie, ważne jako nieważne i odwrotnie, a jakby siedzieli tylko fanatycy PO to oszukać na głosach nie jest problemem. 

Problem w tym, że to głosy Trzaska się nie zgadzają i to na spory minus.

Ty weź zobacz ten zrzut z krakowskiej komisji i sam powiedz, czy wygląda jakkolwiek logicznie (szczególnie że w pozostałych wygrał Trzaskowski):

image.thumb.png.8fd88002b8f8c2031a4415548bd46e41.png

Jak wpiszesz na odwrót, to wszystko zgadza się z oczekiwanym przepływem według Exit Poll... To jest bardzo nieprzypadkowe.

Opublikowano

Ale już podczas głosowania były zgłaszane nieprawidłowości do PKW np. o zaświadczenia do głosowania w innych miejscach, o koralowych chłopcach w komisji, o niemieckich flagach w komisjach. Było to poruszane podczas konferencji PKW. Wszystko było ok

Opublikowano
5 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

Problem w tym, że to głosy Trzaska się nie zgadzają i to na spory minus.

Ty weź zobacz ten zrzut z krakowskiej komisji i sam powiedz, czy wygląda jakkolwiek logicznie (szczególnie że w pozostałych wygrał Trzaskowski):

Faktycznie dziwnie to wygląda. Sprawdziłem w mojej komisji i mniej więcej druga tura ma sens, nawet bym powiedział że Trzask dostał za dużo ale zakładając że lewica na niego zagłosowała + część Konfy to się spina.

Tutaj rozbieżność między 1 a turą 2 wygląda jak jakaś anomalia :E 

Opublikowano
29 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

I nie negowałbym tak tego, bo dziś może nam się nie zgadzać 10 komisji, a kiedyś 1000 komisji. Temat do zbadania.

Niektórzy tego nie rozumieją. Jak mają być tolerowane takie błędy/wałki to równie dobrze możemy przestać organizować wybory bo to nie ma sensu.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Lypton napisał(a):

Byłem przekonany, że on już tam jest. Kolejny krok w oswajaniu przed pozycją Ministra Sprawiedliwości?

Jak zostanie twarzą Ministerstwa Sprawiedliwości to mogę tylko wznieść toast za KO

16 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

Dla mnie jest podejrzany maciak. Kto oddał na niego głos ? Może sam maciak ?

Zrzut ekranu 2025-06-05 101401.png

Edytowane przez skypan