Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AudRob · Opublikowano
Piszesz o kulawym audio ja wiem że jest kulawe ale dźwiękówka za 200 to załatwi i masz kartę do każdej płyty. Chociaż niektórzy piszą że alc897 jest dobry i dźwięk dla nich jest super więc jak widać młotem nie wytłumaczysz -
Przez Lameismyname · Opublikowano
To jest tak jak @Radio Tirana napisał - dzielenie włosa na czworo. AMD oficjalnie podało 6000CL30 jako optimum, to każdy w to celuje - a że sąsiednie timingi/taktowania mają marginalny wpływ na wydajność + to co piszesz czyli kombinacje ciasności/luźności timingów aby memki lepiej dla producenta wyglądały na papierze już wiele osób nie dostrzega. Dlatego m.in. nie jestem fanem OC ramu na żyletki. Przyrost żaden, a zabawy - jak ktoś jest masochistą niech w to brnie. Mi wystarcza EXPO z lekką korektą i lepiej się skupić na OC/UV CPU i GPU imho. -
Przez Paw79 · Opublikowano
Dobra promka na i5-14600K (729zł): https://www.komputronik.pl/product/863352/procesor-intel-core-i5-14600k.html https://www.amazon.pl/Procesor-Intel-i5-14600K-LGA-1700/dp/B0CGJ9STNF?th=1 -
Przez Vulc · Opublikowano
Przede wszystkim nie potrzeba 10k na sensownego kompa, spokojnie zmieścisz się w dużo niższym budżecie w zależności od komponentów (monitor zwykły lub OLED, proc X3D czy bez, etc.). Co do wyboru, całość jak zwykle rozbija się o gry, w które zamierza grać. Coraz więcej exów od Sony wychodzi też na PC, choć przyszłość tego trendu jest niejasna. Przyjemność z grania to też termin mocno subiektywny, w niektóre produkcje lepiej się pyka na PC, w inne na konsoli. Nikt tutaj nie udzieli jednoznacznej odpowiedzi co lepiej wybrać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi