8V32 PcLab 482 Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 Polaryzację uprawiał Kaczyński dla poparcia politycznego, wychodzi nam to bokiem, teraz najbardziej
crush Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 (edytowane) 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Bo wiesz - wylewanie do nas żali o idiotów z Reddita nei ma zabardzo sensu. I tu jest sedno problemu. Na wykopie jest obrzydliwa prawica. Na reddicie to nie jest obrzydliwa lewica. To jest grupa idiotów. 😇 Biedni influencerzy lewicowi czują się zaszczuci. To teraz popatrz sobie co głosi taki Hasan Piker. Jeden z największych lewicowych influenserów lewicowych. Szczególnie wśród młodszych, więc analogicznie do Kirka. A potem jakieś słodkie pierdy o obu stronach. Ja mogę napisać o obu stronach, nie Ty. A tak jeszcze w kontekście życzeń, takich czy innych. Ciebie szokuje fakt, że ktoś życzy sobie abyś to Ty wpisał się w statystyki które chcesz świadomie, bądź nie świadomie zaimplementować u nas? Edytowane 12 Września 2025 przez crush
TheMr. Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 Co raz bliżej do bingo. Biały, katolik, hetero, jeszcze zostało potwierdzić że konserwatysta
sabaru128 Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 (edytowane) Kolejna sytuacja, która pokazuje że twoja konto i kasa na nim już nie jet twoją kasą. Mogą zrobić z twoim kontem i kasą co będą chcieli. https://biznes.interia.pl/finanse/news-klient-banku-nie-wypelnil-ankiety-stracil-dostep-do-konta-i,nId,22418283 Edytowane 12 Września 2025 przez sabaru128
8V32 PcLab Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 (edytowane) Nie wprowadzaj w błąd, miałem taką sytuację kilka lat temu z ING, kasa nadal jest twoja i przelewają na wskazane konto, u mnie cała sprawa trwała z pół roku, usunęli mi kontu za nie wypełnienie ankiety i tym samym złamałem regulamin. Edycja, pół roku prosili o wypełnienie ankiety, kasę oddali od razu Edytowane 12 Września 2025 przez 8V32 PcLab
kubikolos Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 Cytat Skandal w europarlamencie. "Jesteście obrzydliwymi ludźmi bez honoru" Parlament Europejski uczcił minutą ciszy zastrzelonego Charliego Kirka. Wydarzenie zakłócili lewica i liberałowie. https://dorzeczy.pl/opinie/777900/charlie-kirk-zastrzelony-skandal-w-parlamencie-europejskim.html niczego innego sie nie spodziewalem po tych smieciach, gdyby to byl murzyn to juz by zloto na trumne zbierali XD Cytat Trump grzmi: Kara śmierci, nie ma innej opcji Prezydent Stanów Zjednoczonych ponownie reaguje na śmierć 23-letniej Iryny Zarutskiej. Ukrainka została zamordowana 22 sierpnia w Charlotte w Północnej Karolinie. https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-trump-grzmi-kara-smierci-nie-ma-innej-opcji,nId,8019487 i mam nadzieje ze nie ma innej opcji
Boldwyn Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 Godzinę temu, kubikolos napisał(a): https://dorzeczy.pl/opinie/777900/charlie-kirk-zastrzelony-skandal-w-parlamencie-europejskim.html niczego innego sie nie spodziewalem po tych smieciach, gdyby to byl murzyn to juz by zloto na trumne zbierali XD Parlament nic nie uczcił, tylko grupka posłów próbowała to wymusić.
Kris194 Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 (edytowane) https://tvn24.pl/swiat/patryk-m-wielki-bu-zatrzymany-w-hamburgu-st8646780 Niemcy nam "patriotę" zatrzymali, będzie kolejny "więzień polityczny" Edytowane 12 Września 2025 przez Kris194
kubikolos Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 a ty dalej postujesz te polityczne troll konta? 5 minut temu, Boldwyn napisał(a): Parlament nic nie uczcił, tylko grupka posłów próbowała to wymusić. w sensie co, parlament to jakis oddzielny byt od poslow? jedni chcieli, drudzy nie chociaz faktycznie - kontrast miedzy morderca i narkomanem jest widoczny (george floyd)
huudyy Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 8 minut temu, kubikolos napisał(a): ty dalej postujesz te polityczne troll konta? A czy to zmienia sens całej akcji? Kumpel prezydenta zatrzymany przez policję w Niemczech zanim zdążył uciec do Dubaju jak majtczak XD
kubikolos Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 o "akcji" nie pisalem, nie chcialo mi sie nawet szukac Wielkiego Bu XDDDDDDDDD ale krisowi czesto nie pasuja zrodla, dlatego go zapytalem dlaczego sam postuje konta politycznych bojowek
GordonLameman Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 Podejrzany o zamordowanie Kirka okazał się białym konserwatystą z mormońskiej rodziny. Wpłacał nawet na kampanię Trumpa. I znowu cały prawacki rant i narracja się sypie. @KiloKush
Camis Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 2 godziny temu, sabaru128 napisał(a): Kolejna sytuacja, która pokazuje że twoja konto i kasa na nim już nie jet twoją kasą. Bo kasa na koncie nie jest twoja i nigdy nie była 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Podejrzany o zamordowanie Kirka okazał się białym konserwatystą z mormońskiej rodziny. Zaraz napiszą że to fejk i kogoś podstawili.
TheMr. Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 @GordonLameman Czyli bingo. Znowu nie była to ta zła lewica z kolorowymi włoskami . Nie pamiętam by jakikolwiek ostatnio zamach był powiązany z demokratami.
Camis Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 3 godziny temu, TheMr. napisał(a): Co raz bliżej do bingo. Do tego fan Trumpa
hubio Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 @TheMr. na Trumpa i na Fico o ile zaliczymy również słowackich demokratów. Ale jak pisałem - licytowanie się po której stronie jest więcej świrów nie me sensu i znaczenia. Zaburzenia psychiczne nie mają poglądów To są kwestie medyczne z zakresu psychiatrii... Ktoś kto chce zabić kogoś z powodów politycznych jest chory.
LeBomB Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 3 godziny temu, sabaru128 napisał(a): Kolejna sytuacja, która pokazuje że twoja konto i kasa na nim już nie jet twoją kasą. Mogą zrobić z twoim kontem i kasą co będą chcieli. https://biznes.interia.pl/finanse/news-klient-banku-nie-wypelnil-ankiety-stracil-dostep-do-konta-i,nId,22418283 https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/przeciwdzialanie-praniu-pieniedzy-oraz-finansowaniu-terroryzmu-18708093/art-33 Widocznie albo ten bank regularnie rozsyła takie ankiety albo gdy ich uwagę zwrócą jakieś podejrzane transakcje jak np. kupno kryptoowalut za dużą ilość pieniędzy.
8V32 PcLab Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 15 minut temu, LeBomB napisał(a): Widocznie albo ten bank regularnie rozsyła takie ankiety albo gdy ich uwagę zwrócą jakieś podejrzane transakcje jak np. kupno kryptoowalut za dużą ilość pieniędzy. Z jednej strony dobrze że coś takiego jest, ale Ci z brudną forsą wiedzą jak to obejść, ze skarbówką byłem rozliczony, tylko bank się przyczepił i stracił klienta. Takie to prawo wprowadził PIS, nie twierdzę że gdyby wprowadził kto inny było by lepiej
Camis Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 10 lat kadencji już ma raczej jak w banku.
Asag Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Podejrzany o zamordowanie Kirka okazał się białym konserwatystą z mormońskiej rodziny. Wpłacał nawet na kampanię Trumpa. I znowu cały prawacki rant i narracja się sypie. @KiloKush W jaki sposób się sypie skoro posty @KiloKush dotyczyły lewackich ******** celebrujących zabójstwo człowieka? Chyba że chcesz powiedzieć że to też prawica przebrana za lewicę? Słownictwo!!!
Mar_s Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 @Asag Pozwalamy na wiele ale naprawdę zaczynacie przekraczać nawet moje granice tolerancji... Pilnujcie języka albo nie będę edytował postów tylko po prostu walił po banie za każdy tego typu ściek.
GordonLameman Opublikowano 12 Września 2025 Opublikowano 12 Września 2025 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman
Rekomendowane odpowiedzi